شاید مادرها در خیلی از انیمیشنها شخصیت اصلی یا قهرمان داستان نباشند؛ اما آنها هستند که قهرمانهای داستان را به قهرمان تبدیل میکنند، حمایتشان میکنند و به انها انگیزه میدهند. اینجا هفت انیمیشن هست که مامانهایی با این ویژگیها دارد؛ اما حتما ارزیابی کامل کدومو از این انیمیشنها را بخوانید!
پارک عجایب (+8)
«جون» دختر خیالپردازی است که رؤیای ساختن یک شهربازی را دارد. مادرِ جون، تخیلات او را تشویق میکند و از او میخواهد که بدون آسیب زدن به خودش یا دیگران، رؤیایش را دنبال کند.
جاسوسان نامحسوس (+9)
مادر «ولتر» که یک پلیس وظیفهشناس است، به پسرش امید میدهد که در آینده او هم میتواند امنیت انسانها را با اختراعاتش تامین کند.
به پیش(+7)
دو برادر به نامهای ایان و بارلی، پدرشان را از دست دادند. مادر خانواده رفتار صمیمانهای با پسرانش دارد و حتی درکنار پسرانش با اژدها مبارزه میکند.
خانوادهی پاگنده (+8)
زمانی که پاگنده در آلاسکا ناپدید میشود، مادر خانواده ساعتها تا آلاسکا رانندگی میکند و ضمن تلاش برای حفظ امنیت پسرش، شجاعانه سعی در پیدا کردن همسر خود دارد.
غارنشینان 2 (+9)
یکی هست که پدر خانواده را موقع عصبانیت به آرامش دعوت میکند، سعی دارد دخترش را در ارتباط با پسری که دوست دارد به درستی راهنمایی کند و همواره در مواقع خطرآفرین، با شجاعت برای نجات خانوادش مبارزه میکند. «آگا» مادر خانوادهی غارنشینان است.
ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی (+7)
«فلینت لاکوود» از کودکی آرزوی مخترع شدن دارد. مادر فلینت تنها کسی است که به او روحیه میدهد و با هدیه کردن یک روپوش آزمایشگاهی به فرزندش، تا بزرگسالی برای فلینت انگیزه ایجاد میکند.
عصر یخبندان 3 (+4)
«الی» بهعنوان مادر و زن یک خانواده، نقشش را کاملاً درست ایفا میکند. او درمقابل بیتفاوتیهای همسرش نسبت به بقیه، با هنر زنانهی خود میایستد، آبروی همسرش را دربرابر اعضای گروه حفظ میکند، دیهگو را برای نجات سید تشویق میکند، برخلاف منفرد، به باک و توانایی او اعتماد میکند و با تدبیرش، پیوندهای گروه را محکم نگه میدارد.
نرگس شفیعی
خانم نرگس شفیعی هم به جامعهشناسی علاقه دارد هم رشتۀ تحصیلیاش «آموزش علوم اجتماعی» است. اما مسألۀ تربیت، بهخصوص تربیت کودک و نوجوان همیشه از حوزههایی بوده که برایش جذابیت داشته. اینکه بخش مهمی از فعالیتهایش، موضوعاتی مثل سواد رسانهای، ارزیابی محصولات رسانهای و ... است هم به همین علاقمندی برمیگردد. او سعی میکند به تأثیر تربیتی خاصی که این آثار بر کودکان دارد توجه کند؛ برای همین با گروههای مختلف در این حوزه کار کرده و اکنون در «کدومو» نیز همیار ماست.
فیلمهای مورد علاقۀ خانم شفیعی، جنگجوی صلح (Peaceful Warrior)، انجمن شاعران مرده (Dead Poet Society)، فیلم عصرجدید چارلی چاپلین و فیلم زندگی مخفی (A Hidden Life) است. انیمیشنهایی که نظر او را بیشتر جلب کرده، انیمیشن Inside Out ، انیمههایی مثل «نام تو«، «شهر اشباح» و انیمیشن Coco هستند. به بازیهای کامپیوتری خیلی علاقمند نیست؛ اما با کتاب، دقایق خوشی دارد، مخصوصا کتاب «سه شنبهها با موری، کتابهای شعر بهویژه شاهنامه و حافظ و کتابهای نادر ابراهیمی مثل «یک عاشقانه آرام».
نرگس شفیعی، دانشجومعلم هم هست و تا الان آثار زیادی را در کدومو ارزیابی کرده است.
1 دیدگاه