لولوش لمپروژ: شرورِ دوستداشتنی دنیای انیمه در دنیای انیمه، پسرهای شروری که با تصمیماتشان مخاطب را به وجد میآورند محبوبیت خاصی دارند. این شخصیتها گاهی از مرزهای اخلاقی عبور میکنند اما مخاطب نمیتواند مجذوب هوش و شجاعت آنها نشود. اگر این شخصیتها پیشبینیناپذیر باشند، شرارت کنند و از در پند و موعظه به مخاطب درس اخلاق ندهند میتوانند مخاطب خوبی را جذب کنند. برای بررسی ابعاد محبوبترین شخصیت شرور دنیای انیمه، لولوشِ شورشی، با ما همراه باشید.
۵ قانون موردنیاز والدین برای کنترل بازی کردن بچهها ایجاد قوانین خانگی و اجرای آن، کمک زیادی به شما خواهد کرد تا مدیریت بازیهای ویدئویی فرزندان خود را به خوبی انجام دهید. اما برای اجرای این قوانین چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟
چطور تاثیر شبکههای اجتماعی بر نوجوان را کنترل کنیم؟ شبکه های مجازی تاثیر زیادی بر سلامت روان افراد می گذارند. نوجوانان به دلیل استفاده زیادی که از شبکههای فضای مجازی دارند، بیشتر تحت تاثیر این فضا قرار میگیرند.
گفتگو با خردسالان دربارهی خشونت، جنایت و جنگ قرار گرفتن در معرض تصاویر گرافیکی، اطلاعات ناراحت کننده و سرفصلهای وحشتناک میتواند بر سلامت کلی بچهها تأثیر بگذارد. در دنیایی که حتی بچه های کوچک موضوعات وحشتناک را میآموزند، برای والدین مهم است که به این موضوع دقت لازم را داشته باشند.
گروگانهای عصر فراواقعیت در این مقاله با مفهوم فرا واقعیت، پسا حقیقت یا hyper reality ژان بودریار آشنا میشویم و برخی نمونههای عینی را بررسی خواهیم کرد.«دروغهای واقع نمایی شده» در واقع همان فراواقعیت ها هستند.
تخلیه هیجان رسانهای: چرا و چگونه؟ در این مقاله در مورد تلاش رسانهها برای کنترل و مدیریت احساسات ما به ویژه در تجمعات، دلایل مختلف قبلی که دلیل ایجاد هیجان و جوگیر شدن افراد در تجمعات است صحبت میکنیم.
چطور اخبار جعلی را تشخیص دهیم؟ از مهمترین نتایج سواد رسانهای توانایی تشخیص اخبار و اطلاعات درست و نادرست از یکدیگر است. توانایی شناسایی اخبار جعلی در دنیای امروز کار سادهای نیست.
آشنایی با مفهوم هوش دیجیتال اگر به عنوان پدر و مادر پیگیر فرآیندهای آموزشی در حوزه رسانه و فضای مجازی باشید حتما با عبارت هوش دیجیتال و ضرورت افزایش آن در متنها یا دورههای مختلف برخورد کردهاید.
خشم؛ هیجان خوب یا بد؟ «خشم» یکی از هیجانات اصلی ماست که شاید گاهی آن را بهعنوان یک هیجان منفی در نظر بگیریم و تصور کنیم که نمیتواند اثرات سازندهای برای ما داشته باشد.
از خشونت تا حماسه: وقتی خشونت، منفی نیست! خشونت نهفته در «حماسه» یک واکنش هیجانی و عصبی نیست که در قالب رفتار پرخاشگرانه سر بزند، بلکه واکنشی موجّه، فکرشده و کنترلشده برای مقاومت دربرابر ستم و ظلم است.