• امروز : 4 آذر 1403
logo

نقد و بررسی سریال آکتور

author-img

توسط : فاطمه سادات حجتی ارزیاب کدومو

2 سال پیش

مدت زمان مطالعه: 4 دقیقه

12407 بازدید

reviews-image

دیدگاه کدومو

kodoumo-logo 15 +
این ستاره‌ها کیفیت فنی محصول بوده و فارغ از معیارهای تربیتی و ارزش‌های اخلاقی به اثر داده شده است. ارزیاب براساس میانگین امتیاز اثر در پلتفرم‌های مختلف و نگاه فنی خود به محصول این امتیاز کیفی را برای محصول لحاظ کرده است.
 «آکتور» سریالی در ژانر درام و خانوادگی، محصول کشور ایران است. این سریال از شبکه نمایش خانگی فیلیمو در سال 1401 منتشر شده است. در سریال آکتور، دو جوان به نام‌های علی و مرتضی از طریق تئاتر و اجرای نمایش برای مراسم سورپرایز، کسب درآمد می‌کنند. با این حال درآمدشان برای گذران زندگی کافی نیست. در اجرای یک مراسم سورپرایز با مردی آشنا می‌شوند که از آن‌ها درخواست همکاری با شرکتش را دارند. در این شرکت قرار است علی و مرتضی از طریق ایفای نقش در دنیای واقعی، حقایقی را کشف کنند. این سریال رمزآلود است و با پخش موسیقی دلهره‌آور در بعضی از صحنه‌ها می‌تواند باعث ترس مخاطب شود.

ژانر : درام

31 مناسب خانواده 19 نامناسب خانواده

دیدگاه والدین

kodoumo-logo 16 +
بر اساس 7 رای

دیدگاه فرزندان

هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.

شاخص های اثر

شما هم بررسی کنید
جزئیات
جزئیات
جزئیات
جزئیات
جزئیات

آنچه لازم است والدین بدانند

والدین گرامی لازم است بدانند که سریال آکتور به صورت مکرر ناهنجاری‌های اجتماعی را به نمایش می‌گذارد. با توجه به پخش این سریال از شبکه خانگی و محدودیت‌های کمتر این سیستم پخش، صحنه‌های کشیدن سیگار از سوی جوانان دختر و پسر، داشتن دوست از جنس مخالف به صورت واضح دیده می‌شوند. از سوی دیگر نمایش جشن‌ مختلط و نوشیدن مشروبات الکلی به صورت عادی نشان داده می‌شود در صورتی که اینگونه رفتارها ممکن است با فرهنگ شما سنخیت نداشته باشد. موضوع دیگری که باید به آن توجه نمود این است که نوع بازیگری علی و مرتضی و ایفای نقش آنان در دنیای واقعی برای نوجوانان و جوانان می‌تواند جذاب باشد لذا بهتر است با نوجوان خود گفتگو کنید و به او توضیح دهید که ایفای نقش بدین شیوه بگونه‌ای دروغ گفتن است و پنهان کردن هویت واقعی و تظاهر به یک شخصیت می‌تواند جرم محسوب شود. در نهایت باید اشاره کرد روابط خانوادگی در این سریال چندان مستحکم نیست. برای نمونه علی و مرتضی علی‌رغم اینکه خانواده‌شان در تهران ساکن هستند بسیار کم به آن‌ها سر می‌زنند. لذا بهتر است در مورد اهمیت صمیمیت در روابط خانوادگی و اثرات مثبت آن با فرزند خود گفتگو کنید. بنابراین به والدین محترم توصیه می‌شود با حفظ صمیمیت در رابطه خود با فرزندان آن‌ها را از پنهان کاری، دروغ و فریبکاری از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی دور نگه دارند.

خلاصه:

سریال آکتور ناهنجاری‌های اجتماعی را به صورت واضح به نمایش درمی‌آورد. علاوه بر این روابط خانوادگی در این سریال چندان مستحکم و با صمیمیت همراه نیست.

با فرزندان خود صحبت کنید درباره

از فرزند خود بپرسید اگر سارا رابطه خود با مرتضی و آقای صمدیان را با خانواده خود در میان می‌گذاشت چه اتفاقی رخ می‌داد؟

اگر سارا بعد از شنیدن گفتگوی زن غریبه با خدمتکار صمدیان که نقش مادرش را بازی می‌کرد، مشکوک می‌شد و موضوع را دقیق بررسی می‌کرد چه اتفاقی رخ می‌داد؟

 آیا رفتار علی در صمیمیت با نازی از آغاز آشنایی و بدون شناخت عمیق، صحیح بود؟

اگر علی و مرتضی شمعدان نقره را از سالن سینما به سرقت نمی‌بردند روند کار آنها چه تغییری می‌کرد؟

 اگر مرتضی در خرید هدیه برای سارا متناسب با وضعیت مالی خود هزینه می‌کرد چه تغییری در مسیر رابطه او با سارا رخ می‌داد؟

اگر مرتضی در رابطه با سارا بعد از بروز مشکل مالی، صادقانه با او صحبت می‌کرد اکنون رابطه آنها در چه وضعیتی بود؟

 آیا بهتر نبود علی بعد از آشنایی با شرکت جدید و روند کاری مشکوک آنها موضوع مجوز قانونی این کار را مورد بررسی قرار می‌داد؟

خلاصه:

با فرزند خود در مورد شخصیت‌های مختلف و اثرات انتخاب اشتباه آنها صحبت کنید.

داستان اثر

علی و مرتضی دو بازیگر جوان هستند که از راه اجرای تئاتر و نمایش‌های سورپرایز کسب درآمد می‌کنند اما این درآمد چندان کافی نیست. در اجرای یکی از این سورپرایزها که در یک پارتی مختلط اجرا می‌شد با شخصی آشنا می‌شوند که به آنها پیشنهاد همکاری می‌دهد. آنها با شرکت مشکوکِ تحت نظر وی همکاری می‌کنند و در اولین سفارش کار باید به دختری که پدرش فکر می‌کند مصرف‌کننده شیشه است نزدیک شوند و صحت شک پدر را مورد بررسی قرار دهند. آنها با همکاری آلما (همکارشان) با ایفای نقش معتادین به شیشه به او نزدیک می‌شوند و می‌توانند ثابت کنند که آن دختر مصرف‌کننده شیشه است. از سوی دیگر مرتضی دوستی به اسم سارا داشته و قصد ازدواج با او را دارد ولی بدلیل شرایط بد مالی مرتضی و دروغ گفتن او این رابطه دچار چالش می‌شود و سارا در مسیر آشنایی و ازدواج با کارفرمای خود (آقای صمدیان) که قصد فریب و سوء استفاده جنسی از سارا را دارد قرار میگیرد. در طرف مقابل علی نیز به نازی (مشاور شرکت) علاقه‌مند می‌شود و سعی دارد با او صمیمی شود در حالیکه نازی در شرکت برای او یک پرونده مرموز ایجاد کرده است.

جزئیات اثر

کارگردان: نیما جاویدی

نویسنده: نیما جاویدی

نام تهیه کننده: مجید مطلبی

نام بازیگران: نوید محمدزاده، احمد مهرانفر، هانیه توسلی، هستی مهدوی، هومن برق‌نورد، مهراوه شریفی نیا

نام شخصیت ها: علی: پسر جوانی که از راه تئاتر و با اجرای نمایش برای مراسم سورپرایز، کسب درآمد می‌کند با این حال وضعیت مالی مناسبی ندارد. مرتضی: دوست علی که با او در اجراها همکاری می‌کند. او به دختری به نام سارا علاقه‌مند است اما به دلیل وضعیت بد مالی نمی‌تواند او را راضی نگه دارد. آقای صمدیان: صاحب مغازه عطر فروشی که با بهانه ازدواج، قصد فریب سارا و برقراری رابطه جنسی با او را دارد. آلما: دختر بازیگری است که با علی و مرتضی در جهت اجرای پروژه‌های شرکت همکاری می‌کند.

کشور سازنده: ایران

مخاطب اثر: بزرگسالان

نظرات کاربران

بزرگسال

توسط : بابک برهانی

۲۵ خرداد ۱۴۰۲

مناسب سن 16 +

بحران خانواده در سریال آکتور : (خطر اسپیویل) شخص الف که برادرش توسط پدرمیلیاردرشان در حال مستی کشته شده و مادرشان خودکشی کرده. به همراه شخص ب که مادرش یازده پسر بزرگ کرده و نمی‌دانیم پدرشان کجاست به همراه خانم ج که پدر ندارد و با مادرش زندگی می کنند. بصورت گروه تاتر وارد داستان‌هایی پلیسی می شوند. در مأموریت اول پدری میخواهد بفهمد دخترش معتاد است یا خیر و خبری از مادرشان نیست. در مأموریت دوم در آسایشگاه سالمندان به دنبال شخص کلاهبرداری هستند و در این بین با پدری که در قمار همه اموالش را باخته و برای بچه هایش هیچ نگذاشته مواجه می شوند و هم‌چنین زنی که شوهرش را تا دق مرگ شدن اذیت می کرده و حالا هر دو پشیمان هستند. در مأموریت سوم مردی که زنش معتاد است و به بچه شان آسیب جسمی وارد کرده میخواهد زنش مجاب شود که به کمپ برود. ودر مأموریت چهارم زنی افغانستانی که شوهرش بیست سال پیش طالب بوده و کشته شده از هم ولایتی هایش کلاهبرداری می کند. زیر ساخت کلی داستان هم بر مبنای نمایشنامه بازرس آنتونی شفر است که در آن هم زمان! هم همسر و هم معشوقه ی یک نویسنده به او خیانت می کنند. خلاصه این که بحران بی پدری و بی خانوادگی در فیلم موج می زند و هیچ خانواده ی سالم و طبیعی در فیلم وجود ندارد مگر در خارج کشور! آن هم به قیمت مرگ یک بچه! که طبق دیالوگ فیلم: البته حق دارد! بابک برهانی

بزرگسال

توسط : Vadi Az

۲۳ خرداد ۱۴۰۲

مناسب سن 15 +

به نظرم پیام های مثبت زیادی داشت، هشدار در مورد اعتیاد و عواقب ناخوشایند این معضل اجتماعی ترجیح علاقه به پول و تن ندادن به هر کاری برای پول درآوردن از پیام های مثبت سریاله

بزرگسال

توسط : Zahra As

۶ خرداد ۱۴۰۲

مناسب سن 15 +

برخلاف دیدگاه عدی از کاربران ، این فیلم الگو ی مثبت چون ( علی ) رو داره که به ما یاد می ده که در هر نژادی که هستیم نقش یک برنده بازی کنیم هرچند کار سختیه اما داره می گه همه ی مردم در یک سطح ح هستند و هر کدوم از نقش هایی که بازیگر ها بازی می کنن یک پیامدی رو داره که هر کسی نمی تونه درک کنه حتماً باید تحلیل خوبی داشته باشید تا بتونید نتیجه گیری هر قسمت رو متوجه بشید ، این اثر یک بی نظیر که بر خلاف دیدگاه خیلی از شما داره زندگی واقعی رو نشون می ده و هر قسمت یک پیامدی رو همراه خودش به دنبال داره .

بزرگسال

توسط : Sara Tabari

۸ اردیبهشت ۱۴۰۲

مناسب سن 15 +

عدم استحکام خانواده و فرهنگ مبتذل

بزرگسال

توسط : سلین دلوینی

۳۱ فروردین ۱۴۰۲

مناسب سن 15 +

سلام این اثر کشش و تعلیق ندارد بازی ها خیلی خوب هستند طراحی لباس کار هم خوبه

بزرگسال

توسط : مهرداد محمدفر

۲۶ اسفند ۱۴۰۱

مناسب سن 18 +

عالی‌بود

بزرگسال

توسط : مهرداد محمدفر

۲۶ اسفند ۱۴۰۱

مناسب سن 18 +

عالی‌بود

هیچ نظری وجود ندارد

افزودن دیدگاه در مورد آکتور

مناسب برای رده سنی :
این اثر چطور بود :

سرویس کدومو به عنوان دستیار چندرسانه‌ای خانواده و سامانه‌ی هدایت مصرف خانواده اعلام می‌کند که کلیه‌ی تصاویر استفاده‌شده در این نرم‌افزار به‌صورت رایگان و بدون مالکیت شخص یا نهادی است و همچنین محتواهای متنی، پادکست‌های صوتی و یا ویدیوهای تولید و ثبت‌شده در بخش‌های مختلف این نرم افزار متعلق به سرویس تولید محتوای کدومو بوده و حق انحصاری پدیدآورنده‌ی اثر برای بهره‌برداری مادی و معنوی برای این مجموعه محفوظ است.

درباره کدومو

شما والدین عزیز تنها نیستید. هم می‌توانید با تیمی از کارشناسان زبده و با تجربه همراه شوید و هم از تجارب دیگر والدین نسبت به محصولات رسانه‌ای استفاده کنید.

با هم می‌توانیم دنیای رسانه‌ای امن برای فرزندانمان بسازیم. فقط کافیست با ما همراه شوید تا در این مسیر دستیار شما باشیم!