آنچه لازم است والدین بدانند
اثر سینمایی سه نسل دربردارنده محتوایی از زندگی نوجوانی ترنس و پذیرش آن توسط افرادی از نسل های متفاوت همچون مادر و مادربزرگش است. این اثر به دلیل موضوعی که بدان پرداخته شده و میزان نابهنجاری جنسی بالا برای افراد زیر 18 سال مناسب نیست. مطالعه ارزیابی بالا میتواند درک بهتری از فضای فیلم ایجاد کند.
مساله اصلی اثر، پرداختن به چالشهای یک نوجوان ترنس است که شرایط خانوادگی و محیطی سختی را تجربه میکند. او علیرغم حمایتی که از سوی مادرش دریافت میکند، باید با پدرش نیز درباره این موضوع صحبت کند و این، درحالیاست که در انتها متوجه میشود پدر واقعیاش فرد دیگری بوده و ری، فرزند نامشروع مگی است! بنابراین مکالمات این اثر، بیشتر حول محور مسائل جنسی است و درصورت اقدام به تماشای آن، به نسخه پالایش شده محصول رجوع کنید.
فرد ترنس، به شخصی اطلاق میشود که جنسیتی، درون خود حس میکند که با جنسیتی که در زمان تولد به آن نسبت داده شده، مطابقت ندارد و این مساله ناهنجاری محسوب نمیشود. بنابراین نباید این اشخاص را با افرادی که خود را همجنسگرا تلقی میکنند، یکسان بدانیم. گفت و گو با حول این محور که به تمایزهای اساسی افراد ترنس و همجنسگرا پرداخت شود، میتواند از ایجاد سوءتعبیرهایی که نسبت به این موضوع وجود دارد، جلوگیری کند.
ما در اثر، شاهد همجنسگرا بودن برخی شخصیتهای اصلی مانند مادربزرگ ری هستیم. از طرفی، گویا فیلم سه نسل، در حال یکسان جلوه دادن همجنسگرایی و مساله ترنس است. حتی در برخی بخشها، اینگونه به مخاطب القا میکند که همجنسگرایی، طبیعیتر از چالشی (ترنس) بوده که شخصیت اصلی داستان دچارش شده است. بنابراین علاوه بر گفتوگوهای هدفمند در جهت شفافسازی نسبت به این دو مساله، میتوانید برای کسب اطلاعاتی بیشتر در زمینه افزایش پرداختن محصولاتی با این رویکرد (طبیعیجلوه دادن همجنسگرایی) از مقاله نقش رسانه در افزایش و شیوع همجنسگرایی در سایت کدومو استفاده کنید.
درصورت علاقه به تماشا یا مطالعه رمان در این زمینه، محتواهای زیر پیشنهاد میشود:
1. فیلم آینههای روبرو، یکی از محصولات ایرانی است که به مساله ترنس میپردازد.
2. رمان پروانهای در پیله به نویسندگی زهره فصل بهار و دختر توی آینه از گلرخ بیات (انتشارات برکه خورشید)
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد سه نسل