آنچه لازم است والدین بدانند
سریال «گناه فرشته» داستان یک پرونده پیچیده قتل و فساد مالی را بررسی میکند. در این سریال، همانطور که از تبلیغات و پوسترها انتظار میرفت، خشونت بسیار زیادی مشاهده میشود؛ از مرگ فجیع عشیری تا کشتهشدن دیگر شاهدان و مطلعان پرونده و دسیسه برای قتل آنها.
روابط خانوادگی در این سریال، ملتهب و متزلزل به نظر میرسد. شکل خانواده با تصویر عرفی از آن فاصله دارد و اینطور به نظر میرسد که برای مهتاب و حامد، شغلشان، الویت اول آنهاست. روابط خانوادگی و عاطفی آنها ناپایدار است و با قوتگرفتن پرونده، درگیریهایشان شروع میشود. مشاجرههای آنها تا جایی ادامه پیدا میکند که فرزند نوجوانشان را نیز درگیر خود میکند. رابطه حامد و مهتاب به طلاق ختم میشود ولی نکته قابل توجه، عادیبودن این امر و بیتوجهی به سالها زندگی مشترک و محصول آن است. آنها خیلی راحت متارکه میکنند و با این موضوع کنار میآیند. به طوریکه چند روز بعد از طلاق، حامد با فرشته ازدواج میکند.
رابطه هر دو طرف پرونده با موکلهایشان غیر حرفهایست و از چهارچوب متعارف خارج میشود. تا جایی که حامد با فرشته ازدواج میکند و نوید نیز به طرق مختلف مهتاب را از علاقهاش با خبر میکند.
نکته قابل توجه بعدی، ارتباط تینا با افراد بزرگتر از خودش است. او مادر، پدر و مشفق را به نام کوچک صدا میکند.
همه شخصیتهای سریال، به نوعی بهم شک دارند و این شک و دودلی را به مخاطب منتقل میکنند. به طوریکه مخاطب نمیتواند تشخیص دهد عشق یا نفرت دو کاراکتر چقدر میتواند واقعی باشد. این بیاعتمادی، ثمره رفتارهای ضدونقیض کاراکترها و دسیسههای پشت پرده آنهاست.
سیگار کشیدن حامد، پیپکشیدن مشفق و موتور سواری مهتاب دو مورد از ناهنجاریهایی هستند که ممکن است برای نوجوانان جذاب باشند و بدون توجه به عواقب آن، سراغشان بروند.
همه ناهنجاریها و مواردی که در فوق عنوان شد، سبب میشود که این اثر، برای تماشا در جمع خانواده یا گروه سنی +17 سال مناسب نباشد.
دلیل بیاهمیتی خانواده در این اثر و فراریبودن بچهها در آن، عدم صداقت و روراستی و بها ندادن به فرزندان است. اگر به حامد و نوید، در زندگی بها داده میشد و خواستههای آنها نادیده گرفته نمیشد، نتیجه این حس انتقامجویی و نفرتی نبود که به دنبال آن، زندگی شخصی و حرفهای خود را تباه کنند.
بسیاری از رفتارهای ناهنجاری که در آثار نمایش داده میشوند، به دلیل ترفندهای سینمایی، جذاب به نظر میرسند؛ مثلا صحنه سیگارکشیدن حامد در موقعیتهای مختلف، احساسات فرشته در مواجه با حامد و موتورسواری مهتاب. این نوع رفتارها، فقط در صفحه تلوزیون جذاب به نظر میرسند و ممکن است غیرقانونی، غیراخلاقی و نامتعارف باشند. درباره این قبیل رفتارها، گفتوگو کنید.استفاده از این حقههای تصویری، به اضافه کمکگرفتن از بازیگرانی پرطرفدار و پیچیدگی داستانی، سبب شده تا اقبال عمومی نسبت به این سریال افزایش پیدا کرده و مخاطب را تا پایان با خود همراه سازد. به همین دلیل با اینکه این اثر مناسب نوجوانان نیست اما مخاطبان نوجوان زیادی را با خود همراه میسازد.
خلاصه: «گناه فرشته» یک محصول خشن و نابههنجار است که حس بیاعتمادی را در مخاطب ایجاد میکند، همچنین التزامی به حفظ خانواده و دوری از روابط نامتعارف ندارد. تماشای این اثر برای گروه سنی کمتر از 17 سال توصیه نمیشود.
نظرات کاربران
بزرگسال
توسط : فاطمه بحرینی
۳ فروردین ۱۴۰۳
اصلا هیچ پیام مثبتی نداشت شخصیتها کاملا بی فکر تصمیم گیری میکنن و همه شون بابت تصمیماتشون ضربه میخورن و از شخصیت عماد همش میشنویم که میگه همه چی جبره و همه ی تصمیمات هم عماد باید بگیره رابطه ی حامد و فرشته واقعا عقلانی و درست نیست هیچ پیام مثبت و الگوی مثبتی نداره و همش ناهنجاری اجتماعیه
بزرگسال
توسط : فاطمه بحرینی
۳ فروردین ۱۴۰۳
اصلا هیچ پیام مثبتی نداشت شخصیتها کاملا بی فکر تصمیم گیری میکنن و همه شون بابت تصمیماتشون ضربه میخورن و از شخصیت عماد همش میشنویم که میگه همه چی جبره و همه ی تصمیمات هم عماد باید بگیره رابطه ی حامد و فرشته واقعا عقلانی و درست نیست هیچ پیام مثبت و الگوی مثبتی نداره و همش ناهنجاری اجتماعیه
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد گناه فرشته