آنچه لازم است والدین بدانند
داستان یک آدمکش فوق حرفهای را شاهد هستیم که همسر و فرزند دارد و در بزنگاههای بسیاری ثابت میکند که قلب مهربان و رئوفی داشته و دلش نمیخواهد آدمهای بیگناه و به ویژه کسانی که خانواده دارند و یا در جایگاه پدربزرگ و مادربزرگ هستند را بکشد. این اولین زنگ هشدار فیلم است. گویی انسان میتواند بیرحمانه دیگران را بکشد و همزمان پدر بوده و یا به دنبال محبت به دیگران باشد! وقتی شغال اشک میریزد مخاطب او را در جایگاه فردی که مورد ظلم قرار گرفته میبیند و همراهیاش میکند. تاثیرِ شخصیتپردازی شغال که بازیگر آن نامزد دریافت جایزه گلدن گلوب بهترین بازیگر نقش اولِ مرد است بر ذهن مخاطب انکارناپذیر است.
مسئله دیگر داستان فیلم، مبارزه بیپایان با فساد، رانتخواری و فاصله طبقاتی است که عدهای را به افرادی اَبَر مرفه تبدیل میکند و عدهای را بیخانمان! مبارزهای که حتی با تلاش شخصیت اُله داگ چارلز نیز تمامی نخواهد داشت و داستان، ناامیدانه از مرگ او توسط شغال و پیشتازی قدرت و ثروت به ویژه در طبقه سیاسیون و مقامات بلندمرتبه صحبت میکند. ناامیدی از بهبود اوضاع و برتری همیشگی طبقات مرفه بر ذهن بیننده نیز تاثیر منفی داشته و او را با این اوضاع نابسامان همراه میکند! به جای اینکه او را در جایگاه یک مبارز قرار دهد از او یک منفعل میسازد که هیچ تلاشی برای بهبود شرایط زندگی نخواهد کرد.
پاسخ به سوال فلسفیِ " آیا هدف، وسیله را توجیه میکند؟ " نیز همواره از ابتدای سریال تا پایان با مخاطب است. سوالی که ذهن بیانکا را نیز به خود مشغول میکند اما در نهایت بیجواب میماند! آیا میتوان برای پیداکردنِ یک قاتل دختری معصوم را طعمه کرد و او را به کشتن داد؟ آیا شکنجهکردن افراد تنها به این علت که در مقام مامور امنیتی هستی و بدون داشتن مجوز، برای رسیدن به هدف ایرادی ندارد؟ اینها سوالاتی است که میتوان پس از تماشا درباره آن بحث و تبادل نظر کرد.
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد روز شغال