آنچه لازم است والدین بدانند
این اثر براساس زندگی دختری به نام «آیا کیتو» ساخته شده است که در سریال با نام «آیا ایکیوچی» شناخته میشود. او سال 1977 در 15سالگی دچار بیماری فساد مخچهای شد. بیماریای که بسیار بیرحم است و فرد رفتهرفته تمام توان حرکتی خود را از دست میدهد، این بیماری قابلدرمان نیست و هرگز متوقف نمیشود. بیمار با انجام توانبخشی و مصرف دارو تنها میتواند روند پیشرفت بیماری را کندتر کند.
دیدن دختری به سنوسال او که چطور با مشکلاتش مواجه میشود حیرتآور است، اینکه او چطور با ترسهایش میجنگد و به قول خودش قدمبهقدم رو به جلو حرکت میکند و در میان سیاهیها به دنبال نور امیدی میگردد.
علیرغم اینکه این سریال بسیار غمانگیز و ناراحتکننده است، میتواند برای مخاطب بسیار تأثیرگذار باشد. اینکه فردی با گذر زمان، قادر به انجام هیچیک از کارهایی که قبلاً ساده به نظر میرسیدند نباشد، یادآور ارزشمندترین نعمت خداوند است. با گذر زمان، فرصت آیا برای زندگی کمتر میشود و مخاطب میآموزد که فرصتی برای تلفکردن وجود ندارد و هرگز نباید بهخاطر مشکلات و سختیها دست از تلاش کشید.
درمورد رفتار و عکسالعمل آیا هنگام مواجهه با این بیماری با فرزندتان صحبت کنید. مطمئناً تماشای این سریال برای نوجوانان میتواند انگیزهی زیادی در زندگی به آنها بدهد.
مادر آیا در انتهای سریال، در یکی از مکالمات خود میگوید «اینکه بگوییم «پرورشدادن بچهها» ممکن است کمی خودخواهانه باشد، واقعیت این است که هر روز آیا و برادر و خواهرهایش، کسانی هستند که من را پرورش میدهند.» این جمله را شاید بتوان مهمترین نکته در امر تربیت کودک و نوجوان برای والدین و مربیان تربیتی دانست. نباید تصور کرد که این تنها فرزندان هستند که تربیت میشوند؛ درحقیقت، این فرزندان هستند که زمینهی رشد و تکامل روحی و روانی والدین را فراهم میکنند.
خلاصه: این اثر باوجوداینکه بسیار غمانگیز است، میتواند به مخاطب امید و انگیزه برای زندگی بدهد. مطمئناً مخاطبان بعد از تماشای این سریال، احساس خواهند کرد بعد از این بیشتر باید قدردان نعمتهای زندگی باشند.
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد یک لیتر اشک