آنچه لازم است والدین بدانند
سریال گردنزنی، یک اثر خشونتآمیز است که از همان ابتدا، مخاطب را با عمق خشونت خود آشنا میکند؛ علامت رده سنی -16 سال و محدودیتی که برای این گروه سنی وجود دارد، نشان از اهمیت موضوع و ممنوعیت تماشا در جمع خانواده را داراست.
بازنمایی گردنزنی از خانواده، با تعابیر عرفی تفاوتهایی دارد. در خانواده متمرکزی که در سریال نمایش داده میشود، پدر بیکفایت و ناتوان از اداره امور خانواده است. او تحت سلطه همسر خود قرار دارد و مادر نیز با کنترلگری بیش از حد، باعث ایجاد مشکل، در زندگی خانواده و اطرافیان خود شده است.
کنترلگری مادر و میل او به اداره زندگی اعضای خانواده که منجر به بیاعتمادی نسبت به تواناییهای فرزندانش میشود، سبب شده که پسر بزرگ او بهمن، برای برملاکردن اشتباهات مادر و اثبات تواناییهای خود به همه، حادثهای هولناک را رقم بزند.
بهمن که از اعتماد بیجای مادرش نسبت به نیما، دلخور است و دلش میخواهد مادرش به جای نیما به او تکیه کند، شخصی را اجیر میکند تا مدارک نیما را برایش بیاورد، غافل از اینکه این اتفاق، به مرگ نیما و باران ختم میشود.
سریال گردنزنی، با وجود نقصهایی که در ساختار خود دارد، این پیام را به مخاطب منتقل میکند که نادیدهگرفتن فرزندان و اعتماد نکردن به آنها، چه ضربات جبرانناپذیری را بر روح و جان آنها وارد میکند و ممکن است به خطاهای رفتاری در فرزندان منجر شود.
شخصیتهایی که در این سریال به تصویر کشیده میشوند، الگوهایی منفی هستند که هرکدام به نحوی، به فکر خود بوده و نقشی در قتل عزیزان خود دارند. شخصیتهای مثبت سریال هم به خاطر نپرداختن صحیح به اقدامات آنها، نمیتوانند الگوهایی مثبت باشند.
نظرات کاربران
بزرگسال
توسط : الهه یزدانی
۲۱ مهر ۱۴۰۳
از این نظر که نشون میده گذشته افراد میتونه تو آینده اشون تأثیرات خطرناکی داشته باشه خوبه اما دیگه از قسمت اول به بعدش قصه سرگردونه و به اصطلاح آب بستن بهش خوب در نیومده شاید اگر فیلم سینمایی بود بهتر بود
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد گردن زنی