آنچه لازم است والدین بدانند
بازی مافیا دو جبهه دارد. یک جبهه شهروندان هستند که شناختی از هم ندارند و سعی میکنند در طول روز و با صحبتهایی که از هم میشنوند، همدیگر را پیدا کنند. یک جبهه هم مافیا هستند که همدیگر را میشناسند و با همفکری و مشورتی که شبها با هم میکنند، سعی دارند در طول روز یک شهروند را از بازی بیرون کنند تا پیروز بازی شوند. اساس کار مافیا بر پایه دروغگویی و فریب شهروندان است. آنها خود را شهروند معرفی میکنند و برای دفاع از خود به راحتی دروغ میگویند و با تفرقهپراکنی یک شهروند را متهم به مافیا میکنند. دروغگویی و فریب دادن شهروندان توسط مافیا در این بازی امری کاملا عادی است و کسی بابت این کار تنبیه یا توبیخ نمیشود.
از طرفی در جبهه شهروندان، هرکدام از اعضای شهر سعی میکنند با استدلال و صداقت صحبت کنند تا بتوانند اعتماد دیگر شهروندان را جلب کنند و با همدلی و اتحاد، مافیا را شکست دهند.
اعضای بازی پدرخوانده در لحظات حساس و بهواسطه هیجانی که در بازی جریان دارد، گاهی کنترل خود را از دست میدهند و با فریاد زدن و عصبانیت صحبت میکنند. آنها گاهی یکی از اعضا را بهخاطر رفتار اشتباهش سرزنش میکنند و مدام به او میگویند که بهخاطر این اشتباه باید از بازی خارج شود.
گاهی این میزان از اتهام و سوگیری که نسبت به اعضا است به آنها فشار روحی وارد میکند و حتی مخاطبان هم این این فشار را احساس میکنند.
بازی پدرخوانده میتواند انتخاب خانوادهها برای بازی با اعضای خانواده در اوقات فراغت باشد اما این نکته را در نظر بگیرید که حفظ احترام و حرمت بین اعضای خانواده در الویت قرار دارد و یک بازی نباید باعث بیحرمتی در خانواده بشود. شما به عنوان بزرگتر خانواده باید به فرزندتان گوشزد کنید که مواظب باشد هنگام اتهام زدن، کسی را مسخره و یا به او توهین نکند. همچنین فریاد زدن و استفاده از خشونت راه خوبی برای دفاع از خودش و بیگناه جلوه دادنش نیست. از آنجایی که شما الگوی مورد توجه فرزندتان هستید، میتوانید در بازی، با آرامش و استدلال صحبت کنید تا فرزندتان هم بازی منطقی و مسالمتآمیز را از شما یاد بگیرد.
به فرزندتان یادآور شوید که درست است که دروغگویی ابزار اثبات مافیا برای این بازی است اما آنچه در این بازی مهم است این است که شهروندان با راستگویی و برقراری اعتماد و اتحاد بین هم سعی دارند مافیا را از شهر بیرون کنند. پس راه حل این بازی راستگویی و رفتاری اخلاقمند است.
خلاصه: بازی پدرخوانده با دروغگویی و گهگاهی رفتارهای عصبی و خشن همراه است. لازم است که در حین تماشا درباره آثار و عواقب اینگونه رفتار با فرزندتان گفتوگو کنید.
نظرات کاربران
بزرگسال
توسط : مریم مریم
۵ آذر ۱۴۰۲
قسمت آخر فصل اول بیخود و بی معنی و باگ بازی بود که براش چیزی تعیین نشده بود مسخره و پوچ بود آقای تشکر به شدتتتتت باهوش و عالی
بزرگسال
توسط : فاطمه بحرینی
۲۶ مهر ۱۴۰۲
خیلی بازی آموزنده ایه ۱.قدرت تحلیل رو به شدت بالا میبره ۲.توانایی خوب شنیدن رو در انسان تقویت میکنه ۳. اعتماد کردن و متحد بودن رو یاد میده. توی دنیایی که پر از دروغ و تناقضه این بازی به آدم یاد میده چطوری تناقضات رو پیدا کنیم خوب بشنویم و صحیح و غلط رو از هم تشخیص بدیم و به چه کسانی اعتماد کنیم و از چه کسانی باید دوری کنیم
بزرگسال
توسط : محمدمهدی جناتی زاده
۲۲ مهر ۱۴۰۲
خوب بود
بزرگسال
توسط : مهران زرین کوب
۱۷ تیر ۱۴۰۲
در فصل 5 قسمت دو چ را مافیا دوبار از امتیاز حس ششم استفاده کرد یک بار برای خانم میر بها ویک بار برای آقای فرزاد حسنی رو سلاخی کرد مگه میشه در یک بازی دو دفعه از حس ششم استفاده کرد
بزرگسال
توسط : رضا آجرلو
۹ فروردین ۱۴۰۲
یا سلام قسمت آخر ساختگی و توهین به شعور مخاطیه وقتی بازیگران قسمت فینال از قوانین بازی اطلاع کافی ندارند
بزرگسال
توسط : کوثر ss
۱۹ اسفند ۱۴۰۱
عالیههههههههه تو رو خدا ادامه بدید من دیوونه این برنامه ام اصلا نمیتونم یک هفته واس قسمت بعد صبر کنم
بزرگسال
توسط : کوثر ss
۱۹ اسفند ۱۴۰۱
عالیههههههههه تو رو خدا ادامه بدید من دیوونه این برنامه ام اصلا نمیتونم یک هفته واس قسمت بعد صبر کنم
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد پدرخوانده