• امروز : 1 اردیبهشت 1403
logo

نقد و بررسی سریال پدرخوانده

author-img

توسط : نفیسه عبداللهی ارزیاب کدومو

1 سال پیش

مدت زمان مطالعه: 4 دقیقه

12144 بازدید

reviews-image

دیدگاه کدومو

kodoumo-logo 15 +
این ستاره‌ها کیفیت فنی محصول بوده و فارغ از معیارهای تربیتی و ارزش‌های اخلاقی به اثر داده شده است. ارزیاب براساس میانگین امتیاز اثر در پلتفرم‌های مختلف و نگاه فنی خود به محصول این امتیاز کیفی را برای محصول لحاظ کرده است.
«پدرخوانده» جدیدترین ساخته سعید ابوطالب است که در پلتفرم فیلم‌نت منتشر می‌شود. ابوطالب در این مجموعه دوباره به سراغ بازی مافیا رفته است اما این بار نقش‌های بازی تغییراتی کرده اند و روند و مراحل بازی پیچیده‌تر شده است. در بازی مافیا، اعضای شهر و مافیا باید با گفت‌وگو در روز و استفاده از توانایی‌هایشان در شب، با هم مبارزه کنند تا در نهایت یک جبهه پیروز شود.

در این مجموعه اعضای مافیا برای اثبات بی‌گناهی خود به وفور دروغ می‌گویند و گاهی کنترل خود را از دست داده و عصبی می‌شوند.

ژانر : رئالیتی شو سریال

سال 1401 میانگین هر قسمت 130 دقیقه جزئیات کامل اثر
41 مناسب خانواده 16 نامناسب خانواده

دیدگاه والدین

kodoumo-logo 8 +
بر اساس 7 رای

دیدگاه فرزندان

هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.

شاخص های اثر

شما هم بررسی کنید
جزئیات
جزئیات
جزئیات

آنچه لازم است والدین بدانند

بازی مافیا دو جبهه دارد. یک جبهه شهروندان هستند که شناختی از هم ندارند و سعی می‌کنند در طول روز و با صحبت‌هایی که از هم می‌شنوند، همدیگر را پیدا کنند. یک جبهه هم مافیا هستند که همدیگر را می‌شناسند و با همفکری و مشورتی که شب‌ها با هم می‌کنند، سعی دارند در طول روز یک شهروند را از بازی بیرون کنند تا پیروز بازی شوند. اساس کار مافیا بر پایه دروغ‌گویی و فریب شهروندان است. آن‌ها خود را شهروند معرفی می‌کنند و برای دفاع از خود به راحتی دروغ می‌گویند و با تفرقه‌پراکنی یک شهروند را متهم به مافیا می‌کنند. دروغ‌گویی و فریب دادن شهروندان توسط مافیا در این بازی امری کاملا عادی است و کسی بابت این کار تنبیه یا توبیخ نمی‌شود.

از طرفی در جبهه شهروندان، هرکدام از اعضای شهر سعی می‌کنند با استدلال و صداقت صحبت کنند تا بتوانند اعتماد دیگر شهروندان را جلب کنند و با همدلی و اتحاد، مافیا را شکست دهند.

اعضای بازی پدرخوانده در لحظات حساس و به‌واسطه هیجانی که در بازی جریان دارد، گاهی کنترل خود را از دست می‌دهند و با فریاد زدن و عصبانیت صحبت می‌کنند. آن‌ها گاهی یکی از اعضا را به‌خاطر رفتار اشتباهش سرزنش می‌کنند و مدام به او می‌گویند که به‌خاطر این اشتباه باید از بازی خارج شود.

گاهی این میزان از اتهام و سوگیری که نسبت به اعضا است به آن‌ها فشار روحی وارد می‌کند و حتی مخاطبان هم این این فشار را احساس می‌کنند.

بازی پدرخوانده می‌تواند انتخاب خانواده‌ها برای بازی با اعضای خانواده در اوقات فراغت باشد اما این نکته را در نظر بگیرید که حفظ احترام و حرمت بین اعضای خانواده در الویت قرار دارد و یک بازی نباید باعث بی‌حرمتی در خانواده بشود. شما به عنوان بزرگتر خانواده باید به فرزندتان گوشزد کنید که مواظب باشد هنگام اتهام زدن، کسی را مسخره و یا به او توهین نکند. همچنین فریاد زدن و استفاده از خشونت راه خوبی برای دفاع از خودش و بی‌گناه جلوه دادنش نیست. از آنجایی که شما الگوی مورد توجه فرزندتان هستید، می‌توانید در بازی، با آرامش و استدلال صحبت کنید تا فرزندتان هم بازی منطقی و مسالمت‌آمیز را از شما یاد بگیرد.

به فرزندتان یادآور شوید که درست است که دروغ‌گویی ابزار اثبات مافیا برای این بازی است اما آنچه در این بازی مهم است این است که شهروندان با راست‌گویی و برقراری اعتماد و اتحاد بین هم سعی دارند مافیا را از شهر بیرون کنند. پس راه حل این بازی راست‌گویی و رفتاری اخلاقمند است.

خلاصه: بازی پدرخوانده با دروغ‌گویی و گهگاهی رفتارهای عصبی و خشن همراه است. لازم است که در حین تماشا درباره آثار و عواقب این‌گونه رفتار با فرزندتان گفت‌وگو کنید.

با فرزندان خود صحبت کنید درباره

به‌نظرت دروغ‌گویی مافیا انتخاب درستی برای پیروز شدن است؟ شهروندان چطور می‌توانند بر مافیا پیروز شوند؟ چه چیزی کمک‌کننده شهر است؟ تو نقش مافیا را بیشتر دوست داری یا شهروند؟ چرا؟

اگر مافیا بودی، برای پیروزی چیکار می‌کردی؟ کدام نقش شهروندها را دوست داری؟ کدام نقش مافیا را دوست داری؟ به‌نظرت عصبی شدن و فریاد زدن کمکی به روند بازی می‌کند؟ به‌نظرت چطور می‌شود اعتماد دیگران را جلب کرد؟

خلاصه: شهروندان چطور می‌توانند بر مافیا پیروز شوند؟

داستان اثر

رئالیتی شو «پدرخوانده» مسابقه و نمایشی متفاوت از بازی مافیا است. بازی مافیا قصه درگیری بین اعضای شهر و مافیاهای آن است. بازی یک گرداننده دارد که در جریان تمام اتفاقات بازی و نقش اعضا است. او کاملا بی‌طرف است و تنها نقشی که در بازی دارد این است که قانون را در بازی اجرا کند. اعضای شهر هر کدام یک نقش دارند و با توجه به توانایی‌های آن نقش می‌توانند به پیروزی و نجات اعضای شهر کمک کنند. شهروندان شناختی از دیگر اعضای شهر ندارند و باید از طریق صحبت‌هایی که در طول بازی می‌شود، همدیگر را پیدا کنند. اعضای مافیا اما همدیگر را می‌شناسند و سعی می‌کنند تا با اتهام زدن به شهروندان، خود را بی‌گناه و یکی از شهروندان شهر معرفی کنند. آن‌ها در شب می‌توانند به یکی از شهروندان شلیک کرده و او را از بازی بیرون کنند.

جزئیات اثر

کارگردان/ مولف: سعید ابوطالب

نویسنده/ مترجم: سعید ابوطالب

نام تهیه کننده: سعید ابوطالب

نام بازیگران: کامبیز دیرباز، بهاره افشاری، مجید واشقانی، سیما تیرانداز، امیرحسین رستمی، امیرعلی نبویان، باربد بابایی، امیر کربلایی زاده

نام شخصیت ها:

 پدرخوانده: او رییس گروه مافیا است و هر شب یک حق تیر دارد و می‌تواند یکی از شهروندان را از بازی بیرون کند.

ساول گودمن: یکی از اعضای مافیا که می‌توناد یکی از اعضای شهر را به نفع گروه مافیا خریداری کند.

ماتادور: یکی از اعضای مافیا که می‌تواند در شب توانایی یکی از شهروندان را از او بگیرد.

لئون: شهروندی که در شب حق شلیک دارد و می‌تواند مافیا را هدف قرار بدهد.

کنستانتین: شهروندی که فقط یک بار می‌تواند یکی از اعضای شهر که از بازی بیرون رفته است را به بازی برگرداند یا به عبارتی او را احیا کند.

دکتر واتسون: شهروندی که هر شب می‌تواند یکی از اعضای بازی را از مرگ نجات دهد.

همشهری کین: شهروندی که می‌تواند در شب یک حدس درباره یکی از اعضای بازی بزند. اگر حدس او درباره مافیا درست باشد، در روز نقش مافیا افشا می‌شود.

شهروند ساده: او توانایی در شب ندارد و تنها در روز می‌تواند به همشهری‌هایش کمک کند.

نوستراداموس: عضو مهم بازی که جز گروه مافیا و شهر نیست و خودش تصمیم می‌گیرد که در کدام جبهه بازی کند.

کشور سازنده: ایران

کمپانی سازنده: فیلم نت

مخاطب اثر: نوجوان بزرگسال

نظرات کاربران

بزرگسال

توسط : مریم مریم

۵ آذر ۱۴۰۲

مناسب سن 18 +

قسمت آخر فصل اول بیخود و بی معنی و باگ بازی بود که براش چیزی تعیین نشده بود مسخره و پوچ بود آقای تشکر به شدتتتتت باهوش و عالی

بزرگسال

توسط : فاطمه بحرینی

۲۶ مهر ۱۴۰۲

مناسب سن 12 +

خیلی‌ بازی آموزنده ایه ۱.قدرت تحلیل رو به شدت بالا می‌بره ۲.توانایی خوب شنیدن رو در انسان تقویت میکنه ۳. اعتماد کردن و متحد بودن رو یاد میده. توی دنیایی که پر از دروغ و تناقضه این بازی به آدم یاد میده چطوری تناقضات رو پیدا کنیم خوب بشنویم و صحیح و غلط رو از هم تشخیص بدیم و به چه کسانی اعتماد کنیم و از چه کسانی باید دوری کنیم

بزرگسال

توسط : محمدمهدی جناتی زاده

۲۲ مهر ۱۴۰۲

مناسب سن 8 +

خوب بود

بزرگسال

توسط : مهران زرین کوب

۱۷ تیر ۱۴۰۲

مناسب سن 5 +

در فصل 5 قسمت دو چ را مافیا دوبار از امتیاز حس ششم استفاده کرد یک بار برای خانم میر بها ویک بار برای آقای فرزاد حسنی رو سلاخی کرد مگه میشه در یک بازی دو دفعه از حس ششم استفاده کرد

بزرگسال

توسط : رضا آجرلو

۹ فروردین ۱۴۰۲

مناسب سن 5 +

یا سلام قسمت آخر ساختگی و توهین به شعور مخاطیه وقتی بازیگران قسمت فینال از قوانین بازی اطلاع کافی ندارند

بزرگسال

توسط : کوثر ss

۱۹ اسفند ۱۴۰۱

مناسب سن 5 +

عالیههههههههه تو رو خدا ادامه بدید من دیوونه این برنامه ام اصلا نمیتونم یک هفته واس قسمت بعد صبر کنم

بزرگسال

توسط : کوثر ss

۱۹ اسفند ۱۴۰۱

مناسب سن 5 +

عالیههههههههه تو رو خدا ادامه بدید من دیوونه این برنامه ام اصلا نمیتونم یک هفته واس قسمت بعد صبر کنم

هیچ نظری وجود ندارد

افزودن دیدگاه در مورد پدرخوانده

مناسب برای رده سنی :
این اثر چطور بود :

سرویس کدومو به عنوان دستیار چندرسانه‌ای خانواده و سامانه‌ی هدایت مصرف خانواده اعلام می‌کند که کلیه‌ی تصاویر استفاده‌شده در این نرم‌افزار به‌صورت رایگان و بدون مالکیت شخص یا نهادی است و همچنین محتواهای متنی، پادکست‌های صوتی و یا ویدیوهای تولید و ثبت‌شده در بخش‌های مختلف این نرم افزار متعلق به سرویس تولید محتوای کدومو بوده و حق انحصاری پدیدآورنده‌ی اثر برای بهره‌برداری مادی و معنوی برای این مجموعه محفوظ است.

درباره کدومو

شما والدین عزیز تنها نیستید. هم می‌توانید با تیمی از کارشناسان زبده و با تجربه همراه شوید و هم از تجارب دیگر والدین نسبت به محصولات رسانه‌ای استفاده کنید.

با هم می‌توانیم دنیای رسانه‌ای امن برای فرزندانمان بسازیم. فقط کافیست با ما همراه شوید تا در این مسیر دستیار شما باشیم!