آنچه لازم است والدین بدانند
«طلوع جوانی ما» یک داستان معمایی را در بستری تاریخی به نمایش در میآورد و در خلال این داستان تلاش دارد تا اهمیت دوستی، اعتماد و همکاری را به تصویر بکشد. شخصیتهای این داستان در ابتدا هر یک به نوعی قربانیان حوادث مشکوک هستند اما پس از اینکه در کنار هم قرار میگیرند موفق میشوند که مشکلات خود را حل کنند و در کنار بیگناهی خود، بیگناهی مردم یک شهر را بعد از ده سال به اثبات برسانند.
علیرغم تاریخی بودن فضای سریال باید توجه کرد که این داستان کاملاً ساختگی است و پشتوانۀ تاریخی ندارد و مواردی مانند ظلم حاکمان، نادیده گرفتن زنان و ... در حکومتهای پادشاهی وجود داشتهاست و تا سالها بعد برطرف نشدهاند.
شخصیت اصلی این داستان دختری است که لباس مردانه میپوشد و در طول تمام داستان هم با همین لباس رفتوآمد میکند. اینکه اطرافیان متوجه جنسیت او نمیشوند تا حدی خیالپردازانه است و باید توجه کرد که الگوبرداری چنین رفتاری در زندگی واقعی چندان مناسب نیست. جهیی به دلیل محدودیت زنان در چوسان قدیم علاقه دارد که تا همیشه لباس مردانه بپوشید، به همین ترتیب میتوان در مورد محدودیتهای تحصیل و فعالیت زنان در گذشتۀ این سرزمین گفتوگو کرد.
باید توجه کرد که جهیی علیرغم دختران سریالهای قدیمی کرهای، فردی وابسته به یک مرد نیست. او در انتظار یک مرد نجاتدهنده نیست که مشکلات او را حل کند، بلکه خودش برای حل کردن مسائل، مردان اطراف را نیز همراه میکند حتی در مواردی اقدامات او موجب میشود که اعتماد ولیعهد به اطرافیانش بیشتر شود.
جهیی در ابتدای داستان بناست با مردی که یکی از دوستان ولیعهد است ازدواج کند، براساس سنتها و قوانین آن سرزمین نیز نامۀ ازدواج او به معبد برده شدهاست. اما کشته شدن پدر و مادرش موجب میشود که این عروسی هیچگاه برگزار نشود. ولیعهد تا زمانی که این قرار و این نامه پابرجاست از اظهار علاقه به جهیی خودداری میکند و پس از اینکه قرار قبلی منسوخ میشود علاقۀ خود به او را ابراز میکند و پیشنهاد ازدواج میدهد. به همین بهانه میتوان در مورد توجه او به قوانین زمان خود و همینطور رعایت نکات اخلاقی گفتوگو کرد.
این اثر ناهنجاری مختصری دارد و تماشای نسخۀ پالایش شده آن برای نوجوانان بالای 12 سال نیز مناسب است.
خلاصه: «طلوع جوانی ما» سریال در بستری تاریخی است اما شخصیتها و داستان آن کاملاً ساختگی هستند در این اثر اهمیت اعتماد، دوستی و همکاری به تصویر کشیده میشود.
نظرات کاربران
بزرگسال
توسط : لیلی محمدی
۱۴ آبان ۱۴۰۲
بدک نبود
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد شکوفایی جوانی ما