آنچه لازم است والدین بدانند
اثر سریالی شریک خوب به عواملی که میتواند موجب فروپاشی خانواده و به چالش کشیدن آنها شود، میپردازد. بنابراین دربردارندهی ناهنجاری و خشونتی است که اثر را برای تماشاگران زیر 17 سال توصیه نمیشود.
شریک خوب، میتواند تعبیر مناسبی از شریک انسان در زندگی یا محیط کار باشد که اثر سعی میکند در طول داستان به آن اشاره کند.
بازنمایی طلاق در سریال، نسبی است. این موضوع به این صورت مطرح میشود که طلاق میتواند برای فردی بهترین راهحل باشد، درحالیکه برای دیگری، اینگونه نیست و باید در نظر داشته باشید که اثر در تلاش است تا مرزی برای این دو مساله مشخص کند.
بخش عمدهای از سریال، انعکاسی از درگیریهای عاطفی و حقوقی، به ویژه مساله خیانت است که در فرایند جداییها شاهد آن هستیم. بنابراین در صورت تماشای این سریال توسط نوجوانتان، میبایستی این مسائل پیچیده را با گفتوگوهای مناسب برای او بازگو و شفافسازی کنید تا الگویفکری مطلوبی از اثر در ذهن او باقی بماند. اگر طلاق برای برخی از زندگیها، به عنوان آخرین قدم، راهکاری مناسب در نظر شود نیز باید دقت داشته باشید که پایان زندگی نیست و میتوان به آن با دیدی مثبت برای شروعی جدید نگاه کرد.
مساله بعدی، چگونگی روبرویی این موضوع با فرزندان خانواده میباشد. به دلیل آنکه طلاق یکی از استرس زاترین اتفاقات در زندگی کودکان است. حتی برای نوجوانان، میتواند به مراتب دشوارتر نیز باشد. اگرچه آنها از نظر عاطفی، بیشتر از دوران کودکی آگاه دارند اما هنوز بزرگسال نیستند! و میتوان برای کاهش تاثیرات منفی طلاق در فرزند، اقدامات مناسبی انجام داد.
راهکارهایی که شریک خوب درمورد این موضوع نمایش میدهد، شامل این مطالب است:
1.رابطه آنها را با والدین دیگرشان تشویق کنید.
2.در مورد تغییرات خانواده، مکالمهای صادقانه با آنها داشته باشید.
3.به طور مداوم از فرزندانتان حمایت کنید.
4.فضای امنی را برای ابراز احساسات برای آنها فراهم سازید.
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد شریک خوب