بررسی تخصصی سریال
خوب بد جلف (رادیواکتیو)

دیدگاه کدومو

سام و پژمان درمیان پروژهی ساخت فیلم فربد، ناغافل خود را درمیان گروه تروریستی فداییان داغستان مییابند. این درحالیست که کارگردان قلابی ما(فربد)، بهدنبال پروژهی جاسوسی کیک زرد، درحال ردیابی این دو است. داستان این سریال در ادامه فیلمهای سینمایی خوب بد جلف اتفاق میافتد و زمینهی داستان تفاوتی نکرده است، خشونت و ناهنجاری فیلم نیز قابل توجه است.
شاخص های اثر
به نظر میرسد در محصول حاضر، همه چیز به شوخی گرفته شده است. حتی ترورهای وحشیانهی فربد؛ شکستن گردن، نمایش شلیک از نزدیک توسط فربد، تیز کردن ساتور و تهدید به قطعه قطعه کردن توسط تروریست داغستانی، روایت تنفروشی خواهر تروریست، شکستن گردن توسط فربد و درگیریهای فیزیکی، ازجمله صحنههای بیپردهی خشن در فیلم است.
همهی موارد خشن در فیلم، برای مخاطب کمسن، هم خشن و هم هراسانگیز است. ضمن اینکه، استرس ناشی از وضعیت سام و پژمان برای مخاطب کمسن میتواند اثرگذار باشد.
گذشته از پوشش و آرایش نه چندان هنجارمند شخصیتهای خانم، شاهد چند مورد فحاشی هستیم که چندان مسلط بر فیلم نیستند. نوشیدن الکل در قسمتی نمایش داده میشود (آصف با نوشیدن الکل با پژمان و سام عهد برادری میبندد)
آنچه لازم است والدین بدانند
احتمالاً انتظار دارید در محصول حاضر، خشونت، تحتالشعاع ژانر کمدی قرار گرفته و کماثر باشد، حال آنکه اینگونه نیست. اغراق نیست اگر بگوییم که خشونت طنز، به مراتب اثرگذارتر و ترسانندهتر از خشونت جدی است. اگر مخاطب، آگاه به ژانر کمدی فیلم نباشد و موسیقی متن را هم درنظر نگیرد، صحنههای خشنی چون شکستن گردن، شلیکهای پیدرپی و خونریزیها، تفاوت چندانی با یک فیلم اکشن میخکوبکننده ندارد. توصیه میشود کودک کمسن را درگیر تماشای فیلم نکنید.
خلاصه: طنز فیلم، اثر خشونت بیپرده را خنثی نمیکند. لذا دیدن فیلم توسط مخاطبین حساس و کم سن توصیه نمیشود.
با کودکان خود صحبت کنید درباره
ژانر کمدی فیلم، مجوز نمایش هرچیزی را به سازندگان میدهد؟ به نظرت چه نوع طنزی، فاخر محسوب میشود؟
با توجه به حضور گروه تروریستی در داستان، فیلم چه میزان جدی است؟
خلاصه: به نظرت تاثیر خشونت طنز بیشتر است یا جدی؟ کدام یک بیشتر تو را تحت تاثیر قرار می دهد؟
داستان سریال
در ادامهی جریان ارتش سری، میبینیم که کار پژمان و سام، شوخیشوخی به جاهای باریک کشیده شده است. آصف خان، رئیس گروه فداییان داغستان که در پوشش آبدارچی در گروه کارگردانی فربد بود، این دو را در قطار گروگان گرفته و بنا دارد آنها را تحتالحفظ و با تهدید به کشتن به سبک داعشی، به چچن منتقل کند. از طرفی، فربد هم بهدنبال عملیات جاسوسی کیک زرد، پژمان و سام را تحت نظر دارد. دو سلبریتی سربههوا، نادانسته، تحت نظر دو گروه جاسوسی تروریستی هستند. باید منتظر بود، چه بر سرشان خواهد آمد.
جزئیات سریال
نام اثر: خوب بد جلف_رادیو اکتیو
قالب اثر: سریال_نمایش خانگی
ژانر اثر: کمدی/اکشن
کارگردان/ مولف: محسن چگینی
نویسنده/ مترجم: مهراب قاسمخانی، امیرمهدی ژوله، پیمان قاسمخانی(سرپرست و طراح)
نام تهیه کننده: محسن چگینی
نام بازیگران: سام درخشانی، پژمان جمشیدی، حامد کمیلی، آناهیتا درگاهی، فرهاد آئیش، گوهر خیراندیش، مارال فرجاد، شکیب شجره، فرزین محدث، محمد بحرانی، امیرمهدی ژوله، تینو صالحی، امید روحانی، عزتالله مهرآوران
نام شخصیت ها:
سام(درخشانی): بازیگر فیلم فربد است که به اتفاق پژمان، گروگان گروه جانفدایان داغستان میشود.
پژمان(جمشیدی): وضعیتی مشابه سام دارد.
فربد مولیان(کمیلی): تروریست و جاسوس ارتش سری است که در پوشش کارگردان، درحال جاسوسی برای ردیابی کیک زرد است.
دکتر مدنی(آئیش): رئیس عملیات جاسوسی است.
خانم بشارتی(خیراندیش): تهیهکنندهی فیلم پوششی فربد.
آناهیتا(درگاهی): هکر و عضو گروه جاسوسان
نگین(فرجاد): تروریست گروه جاسوسی ارتش سری
آصفخان داغستانی(شجره): رئیس گروه جانفدایان داغستان
کشور سازنده: ایران
کمپانی سازنده: شبکهی نمایش خانگی
سال تولید: 1399
زمان اثر: 61 دقیقه
عکس های منتخب سریال




نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد