آنچه لازم است والدین بدانند
سریال بازی مرگ مملو از نکات مثبت و منفی است که علاوه بر ژانر جذب کننده، مخاطب میتواند در موضوع کلی و پیام های سریال تفکر کرده و نکات خوبی را از آن استخراج کند.
مسئلهی اصلی سریال خودکشی است، موضوعی که در بسیاری از کشورها وجود دارد و دومین علل مرگ و میر در جهان است. خودکشی، یکی از مسائل مهم و چالشی این روزهای اکثر کشورها، از جمله کرهجنوبی است.
این مسئله به قدری پر رنگ و حیاتی میباشد که این کشور قانونگذاریهایی در حیطهی آن انجام داده. خودکشی عملی مرسوم بین دانش آموزان، مردم و حتی آیدلها و سلبریتیها میباشد.
این مسئله به شدت بین قشر سلبریتی جامعهی کره رواج دارد؛
کره، کشوری در مسیر پیشرفت اما سنتی است و کوچکترین حرکت اشتباه آیدلها و سلبریتیها میتواند موج منفی نظرات مردم را به سوی آنها روانه کند و آنها را به راحتی به انزوا بکشاند؛ همین مسئله باعث رواج این عمل در بین آیدلها میباشد.
اصولا مشاهده میشود، دانشآموزان به دلیل شکست در مسیر تحصیلی، عدم دستیابی به اهداف و یا قلدری و زورگیریها در محیط مدرسه و .... دست به چنین کاری میزنند. از طرفی باید اشاره کرد که کم شدن تابآوری و تعریف افراد از مفهوم خوشبختی و شادی نیز از جمله بالا رفتن آمار خودکشی است. شخصیت اصلی سریال بازی مرگ نیز در برخورد با مشکلاتش نگاهی تیره و ناامیدانه دارد و بدون توجه به اطرافیان و ابعاد مثبت زندگی خود، دست به خودکشی میزند. باید توجه داشت عواملی که باعث خودکشی افراد میشود بسیار وسیعتر و جزئیتر میباشد، اما در برخی موارد همراهی اطرافیان خصوصا خانواده میتواند منجی فردی باشد که قصد خودکشی دارد؛ بخشی از خودکشیهای قشر جوان و نوجوان به دلیل عدم حمایت و همدلی خانوادهها صورت میگیرد.
برای نمونه در ادامهی سریال یی جه با دیدن زحمات مادرش و سوگی که با رفتنش برای او به جای گذاشته، متوجه اشتباه بزرگش شده و از کارش به شدت پشیمان میشود.
یی جه در ابتدا تنها مشکلاتش را میبیند و نکات مثبت زندگی خود را فراموش کرده اما در میان سریال او به ارزش زندگی کردن و لحظات حیات در دنیا پی میبرد و آرزوی بازگشت به دنیا را دارد، او خداوند را التماس میکند که یک فرصت دیگر برای بازگشت به او بدهد.
یی جه به خوبی در مییابد مرگ نعمتی از سمت خداوند است که تنها یک بار انسان اجازهی استفاده از آن را دارد و متوجه میشود برخلاف تفکر او، مرگ وسیلهای برای پایان دادن به دردها نیست بلکه شروع حیات اخروی انسانها است.
بازی مرگ به خوبی آسیب وارد شده به اطرافیان فردی که دست به قتل نفس میزند را به تصویر کشیده؛ برای مثال مردی که به قصد خودکشی به سمت خیابان میدوید هرگز گمان نمیکرد با این کارش آیندهی شغلی یک جوان را تحت تأثیر عمل خود قرار بدهد و باعث شود همین جوان در آینده به فردی ناامید مبدل و در آخر دست به خودکشی بزند.
در سریال به نرخ بالای خودکشی در کره جنوبی اشاره میشود که بر خلاف تصویر فانتزی و زیبایی که رسانهها از این کشور نشان می دهند، قابل تأمل و توجه است.
در این سریال به طور ویژه ای به مفهوم تناسخ پرداخته شده که موضوعی غیر واقعی و تخیلی میباشد، اما از جهتی که موضوع فلسفی و قابل بحث و بررسی است توصیه میشود راجع به موضوع تناسخ مطالعه کرده و دربارهی آن با هم گفت و گو کنید.
به دلیل نمایش صحنههای بسیار خشن که نمونههای آن را در قسمت خشونت ذکر کردیم و همچنین سکانسهای دارای ترس بسیار زیاد این سریال به مخاطبین حساس اصلا توصیه نمیشود.
مفهوم و موضوع سریال کاملا فلسفی و نیازمند تفکر مخاطب است، فلذا تماشای سریال به افراد زیر 18سال توصیه نمیشود.
خلاصه: سریال بازی مرگ به مسئله خودکشی و مرگ میپردازد. اثر خشونت زیادی دارد و به مفهوم پیچیدهای میپردازد به همین دلیل این اثر قابل تامل، برای مخاطبان حساس مناسب نیست و بهتر است توسط افراد بالای 18 سال مشاهده شود.
نظرات کاربران
بزرگسال
توسط : پریا صالحی
۵ خرداد ۱۴۰۳
بد نبود ولی تا قسمت ۶ دیدم..خیلی بخاطر خون و خونریزی ترسیدم ولی برای قسمت های اولش خیلی خندیدم ، ولی اون هنرمند که با خون نقاشی میکشید خیلی ترسناک بود بخاطر همین سریال رو ادامه ندادم..
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد بازی مرگ