آنچه لازم است والدین بدانند
فیلم «سرهنگ ثریا» با نگاهی تازه به داستان قدیمی مجاهدین خلق و جنایات آنها ساخته شدهاست. روایتی که بیشتر از خشونت فیزیکی، خشونت عاطفی به همراه دارد.
گروهک مجاهدین خلق، علاوه بر خشونتهای وحشتناک و عملیاتهایی رعبآور، از جهت احساسی نیز، مغز اعضای خود را شستوشو داده و روابط خانوادگی آنها را زیر سوال میبرند. آنها هیچگونه وابستگی به بیرون از سازمان را برنمیتابند و آن را اشتباه میدانند. همانطور که در ابتدای فیلم دیدیم، به راحتی مادر و کودک خردسال را از هم جدا میکنند تا هر دو بدون وابستگی زندگی کرده و فقط به اهداف و آرمانهای سازمان پایبند باشند.
تماشای این فیلم، فرصت مناسبی را برای صحبت درباره دشمنان ایران و اهدافشان را فراهم میکند که گفتوگو درباره آن میتواند به افزایش بصیرت فرزندتان کمک کند. همچنین با صحبت درباره پیام و الگوی سرهنگ ثریا، یعنی امیدواری و ناامیدنشدن حتی در شرایط سخت، به درونیکردن این صفت در فرزندتان کمک کنید.
خلاصه: درباره موضوع فیلم و پیام آن با یکدیگر گفتوگو کنید.
نظرات کاربران
بزرگسال
توسط : حمی حمیی
۲۰ آبان ۱۴۰۲
با توجه به اینکه در جشنواره فجر فیلم را دیده بودم با نسخه پخش در سینما تفاوتهای فاحشی داشت بعضی از بازیها که بسیار هم از نظر من زیبا بود در نسخه سینمایی حذف شده بود مثل صحنه های بازی اون خانم اصفهانی ...دیالوگهای اصفهانی زیبا و تاثیر گذار ایشون چرا و به چه دلیلی حذف شده بود.... الله اعلم !!!
بزرگسال
توسط : فتانه عبدی
۱۷ آبان ۱۴۰۲
سوژه جدید بود. بازی نقش های فرعی خوب نبود بازی خانم صامتی عالی بود. کارگردانی و موسیقی قوی بود،.
بزرگسال
توسط : Nour Fa
۱۹ بهمن ۱۴۰۱
فیلم زیبایی بود. بازی ژاله صامتی محشر بود. البته بنظرم درگیریها جزئی هستند، میشه که امتیاز خشونت یک بشه.
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد سرهنگ ثریا