آنچه لازم است والدین بدانند
این فیلم، تلاشهای یک نوجوان برای رسیدن به آرزوهایش را به تصویر میکشد. آرزوهایی که مشکلات فراوانی بر سرِ راه آن، سد میشوند. از فقر و بیپولی تا بیماری سرطان مادر؛ اما قهرمان داستان، هر بار سعی میکند از راهی، این مشکلات را حل کند. مرتضی اما نوجوانی است که هنوز تجربه چندانی از زندگی ندارد بنابراین اشتباهات زیادی مرتکب میشود تا جایی که مادرش گاهی از دست او گله و شکایت میکند. داستان پر از بیم و امید است. دیالوگهای امیدوارکننده به ادامه مسیر و جنگیدن برای زندگی و از طرفی واقعیتی که مرتضی را خسته و ناامید میکند. او حتی برادر کوچکترش را برای تامین هزینه درمان مادر، تک و تنها به داخل قطار میفرستد اما ماجرا ختم به خیر میشود. در این سکانسها غم، نگرانی و ترس زیادی از به خطر افتادن جان مرتضی و محسن به مخاطب منتقل میشود و باعث تاثر او خواهد شد. بهتر است پس از تماشا، درباره داستان فیلم و اثری که بر ذهن نوجوانتان داشته با او گفتگو کنید.
این فیلم دارای صحنههایی از دعوا و درگیری و فرار مرتضی و ناهنجاریهای اجتماعی مانند شرطبندی در کلوپ بازیهای رایانهای است و البته غم عمیقی است که ممکن است بیننده را آزار دهد، از این رو برای رده سنی زیر 15 سال مناسب نیست.
خلاصه: داستان این فیلم ترکیبی از غم، ناامیدی و تلاش و امیدواری است. سکانسهایی از دعوا، درگیری و به خطر افتادن جان قهرمانان کودک و نوجوان در این فیلم وجود دارد.
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد بیست و یک روز بعد