آنچه لازم است والدین بدانند
معجزه در بند هفتم روایتی ناعادلانه از پدری با معلولیت ذهنی، در کنار دخترش است. این اثر به دلیل القای مفهوم ناامیدی از عدالت و پیچیدگی محتوایی که ناشی از این موضوع در فیلم ایجاد میشود، به مخاطبین زیر 15 سال توصیه نمیگردد.
اگر عدالت هم مرده باشد، انسانیت نمرده است. گزارهای که در سراسر فیلم، به مخاطب منتقل میشود. ماجرای اثر، به دنبال القای این مفهوم است که علیرغم سیستم ناکارآمد (قانون ناکارآمد)، میتوانید تنها با انسانیت پیش بروید و در نهایت نیز به نتیجه مطلوبی برسید. بنابراین اینگونه تفسیر میشود که قانون نیز در برابر بیعدالتی، ناتوان است و نمیتوان با تکیه بر این باور، زندگی کرد. نوجوانان نیز با توجه اینکه همچنان در دورهی رشد شناختی به سر میبرند، نسبت به درک این مفاهیم، حساسیت و کنجکاوی بیشتری نشان میدهد. بدین جهت، نیاز است که با نوجوان خود درباره مفهوم صحیح عدالت و قانون که عنصر اجتماعی مهم هر جامعه تلقی میشود، به گفتوگو بنشینید. سپس او را با این چالش مواجه کنید که اگر هرکس برطبق انسانیتی که برای خود تعریف کرده است، پیش برود. چگونه میتوانیم با معیاری مشترک در جامعه زندگی کنیم؟ این گفتوگو منجر میشود که فرزدتان به تعریف و قضاوتی صحیح از عدالت و قدرت آن برسد.
از رحمت خدا ناامید نشوید و توبه کنید. حتی اگر گناهتان بزرگ باشد نیز، به دنبال جبران خطای خود بروید و قضاوت را بر عهده خداوند بگذارید. همانطور که شخصیت یوسف، مدتها پیش از اشتباهاتش پشیمان میشود و ناامیدی، او را غرق خودش میکند. او گمان میکند هیچ راهی برای جبران و امید به توبه وجود ندارد. یوسف در نهایت، هرچند غیرقانونی اما با فداکاری که در حق محمت و دخترش میکند، گویی مسیری برای جبران و امید مییابد. همانطور که نوجوانان نیز در سنی هستند که میزان خطا و سرزنشگری نسبت به خود، در آنها بیشتر وجود دارد. به همین جهت میتوانیم با یادآوری این مساله؛ به عنوان مشوقی برای حرکت، منجر به جبران اشتباهاتشان شویم.
گفتوگوهای کوتاهی که از همسلولیهای محمت دربارهی دین به نمایش گذاشته میشود، امکان دارد در برخی از بخشها، دچار چالش شوند. به همین دلیل، والدین نسبت به این موضوع هشیار باشند و به علامت سوالهایی که احتمال دارد در ذهن نوجوانشان شکل بگیرد، پاسخ دهند.
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد معجزه در بند هفتم