آنچه لازم است والدین بدانند
این فیلم ژانری کمدی و ماجراجویانه دارد و به فراخور چنین ژانری، «پیلی»، دختر 12سالهی داستان، با بیپروایی دست به کارهای خطرناکی میزند. در صحنهای پشت فرمان ماشین مینشیند و رانندگی میکند. بزرگترها را از برنامههای خود مطّلع نمیکند و بسیار سرخود عمل میکند و پنهانی قصد پیداکردن گنج اوهانا را دارد.
این شخصیت در جریان داستان از نتیجۀ کارهای خود عبرت نمیگیرد و البته چون اعمال و کردارش با نوعی طنز همراه است، هنجارگریزیهای او ظاهری طنزگونه پیدا میکند. والدین میتوانند بهگونهای که استقلال فرزندانشان آسیب نبیند دربارهی بیپرواییهای «پیلی» با آنها صحبت کنند و از آنها بخواهند که کارهای پیلی را داوری و ارزیابی کنند.
پیلی و دوستانش با برداشتن گنج اوهانا موجب ناراحتی و خشم روح اوهانا میشوند و متوجه میشوند که این گنج حق آنها نیست. والدین میتوانند با اشاره به این صحنه، با فرزندان خود دربارهی افسانهها و اسطورههای قومیتهای مختلف صحبت کنند و آنها را به سمت خواندن افسانههای ملل سوق بدهند.
«کیمو»، «هانا» و «کاسپر» به اصالت، زبان، تاریخ، فرهنگ، آداب و سنن و اسطورههای افسانهای و تاریخی جزیرهی هاوایی علاقهی زیادی دارند و احترام خاصی به چنین مفاهیمی میگذارند و حفظ و پاسداری از چنین مفاهیی جزو دغدغههای اصلی و مهم زندگی آنهاست.
پیلی و ایوانه که اصالتا اهل هاوایی هستند اما در نیویورک بزرگ شدهاند و از چنین فضایی دور بودهاند نیز از طریق مشاهده و کسب تجربه (روش غیرمستقیم) به چنین درکی از این قبیل مفاهیم میرسند.
والدین عزیز نیز میتوانند فرزندان خود را به دور از هرگونه اجبار و با روشهای غیرمستقیم، مثل خریدن کتاب یا تهیهی فیلم یا مستند در دایرهی همین موضوعات، دربارهی کشور خودمان یا سایر ملل، فرزندان خود را دغدغهمند و مطّلع بار بیاورند.
خلاصه:
این فیلم میتواند حس دغدغهی مخاطبان خود را در زمینهی فرهنگ، زبان، آداب و سنن، ادبیات و افسانههای ملل بیدار کند و آنها را به دانستن و فراگرفتن چنین موضوعاتی علاقهمند کند.
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد یافتن اوهانا