آنچه لازم است والدین بدانند
به دليل نمايش صحنههايی از اقدام به قتل نوزاد، تهديد و ارعاب با سلاح گرم و سرد، القای حس انتقام دختر در جایجای فيلم، تماشای این اثر برای نوجوانان بهخصوص دختران حساس است و بهتر است فقط بزرگسالان این فیلم را تماشا کنند.
در این فیلم، بار روانی اینکه در گذشته چنين ظلمی بر زنان وارد شده است و خانواده با نداشتن پسر مورد تحقير قرار میگرفتهاند و فکر اینکه مادر خانواده از داشتن دختر نفرت دارد، همگی سبب میشود عقده و نفرتی نهان نسبت به پسر و مرد و نیز مادرشان در ذهن و باور دختران شکل بگيرد؛ طوریکه تنها يک نفرشان به مادر سر میزند و از مابقی خبری نيست. هميشه روسری سياه بر سر دارند که مورد عتاب مادر هم قرار میگيرد.
فيلم علیرغم ظاهرش که قرار است ظلمهايی که به زنان شده را نمايش دهد و احقاق حقی براي آنان کند، خود در حق زنان ظلم میکند! زنان در این فیلم، در عينِ مظلومیت، خود بانيان ظلم بودهاند و ناجی مردی که درنهايت با بخشش و بزرگواری قضيه را فيصله داد.
زنان فيلم عموماً افرادی هستند که برای رسيدن به خواستههای خود به حريف ضربه میزنند. مادرشوهر بر طبل توخالی پسر میکوبد و باعث اختلاف و کدورت در خانهی عروسش میشود. زنی تمام حواسش به پسردارشدن است و دخترانش را نمیبیند. دايهای اقدام به کشتن فرزند رقيب میکند. دختری با انتقامگرفتن و تهديد به قتل میخواهد آرامش يابد و خواهرانی با حذف برادر ناتنی خود سعی در نديدن او گرفتهاند تا تاوان گناه نکردهی او را بهخاطر مردبودنش بگيرند و حتي مسبب دعواي دو مرد که منتج به کشته شدن شده بود، همه و همه اقدامات زنان بود. مادري که مي بايست با دميدن روحيه اميد و شادي در خانواده همه فرزندان را به يک چشم ببيند چيزي جز تيرگي، سياهي بر سر خانواده اش نيفزوده بود. همه ي اين عوامل والدين را بايد آگاه کند تا با نوجوان خود به خوبي صحبت کنند و با يکديگر در مورد ريشه هاي اين ظلم کردن و ظلم پذيري صحبت کنند و اينکه چطور ميتوان با باورهاي غلط جنگيد و آينده خود و فرزندان را از بين نبرد.
خلاصه: با تاکيد بر ظلم نکردن و نپذيرفتن ظلم به فرزندمان (چه دختر و چه پسر) بياموزيم زير بار تفکرات خرافي و غلط نروند و با اميد و تلاش زندگي خود را بسازند.
نظرات کاربران
بزرگسال
توسط : محمد زارعی
۱۰ دی ۱۴۰۳
فیلمنامه خام و موضوع تکراری و کلی مبهم ، کارگردان به زور موسیقی اقرار امیز متن ،می خواست ، کاستی فیلنامه رو پوشش بده
بزرگسال
توسط : Shadi goli جعفری
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
بازی بازیگران عالی بود اما متن فیلمنامه جای کار داشت
بزرگسال
توسط : پویا اندیشه
۹ آذر ۱۴۰۲
کدومو عزیز نمیشود گفت بانیان ظلم در این فیلم فقط زنان هستند... اگر دقت کنیم زن اول و زن دوم مرد تمایل داشتند با هم دوست باشند و کاری کنند از دشمنی و کدورت جلوگیری کنند و اتفاقا هردو آنها این مطلب را با شوهرشان در میان گذاشتند ولی مرد با گفتن دیالوگش، بدون اهمیت ب عاقبت آن دشمنی زنانش را ترجیح میدهد.
بزرگسال
توسط : غزال کیاست
۳۰ آبان ۱۴۰۲
وحشتناک بود و چقدر ادمها بدهستند
بزرگسال
توسط : احمد مصطفوی
۲۷ مهر ۱۴۰۲
من الان که این مطلب این سایت رو خوندم فهمیده اصل موضوع فیلمی که نیم ساعت پیش دیدم چی بود. بهتر بود بعضی جاها در خود فیلم بیشتر توضیح داده می شد تا مبهم بودن آن از بین می رفت. یه کم شیر تو شیر بود. موضوعش هم از بعضی موضوعات مزخرف جنسی و تاریکبینیهای فیلمهای امروزه جامعه خیلی بهتر بود.
بزرگسال
توسط : فاطمه احمدی
۲۳ خرداد ۱۴۰۲
عالی بود..فقط کاش توفیلم. واضح تر صحبت میکردند راجع ب اینکه...جنسیت بچه درصد بیشترش از مرد هست
بزرگسال
توسط : عسل کریمی
۱۹ آذر ۱۴۰۱
خشوند بار
بزرگسال
توسط : مرضیه اکبرزاده
۳ آبان ۱۴۰۱
به نظرم مشکلات اجتماعی عالی به تصویر کشیده شده بود
بزرگسال
توسط : فاطمه سادات وزیری
۴ اسفند ۱۴۰۰
بازی فوق العاده ژاله صامتی یک تنه فیلم رو جلو میبرد اما نقص در فیلم نامه نه شخصیت های دیگر را درست به ما میشناساند و نه روایتی داستان گونه ارائه میدهد حس میکنید در حال ديدن صحنه هایی نامنسجم از مستندهای متفاوتی هستی که فقط با بازی هنرمندانه خانم صامتی به هم متصل شده اند از لحظه ی آغاز فیلم موسیقی دلهره آور و رمز آلود است و تماشاگر تماما شاهد و شریک غم و ترس و درد و رنج بازیگر نقش اول زن میشود نه بیشتر
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد پسرکشی