آنچه لازم است والدین بدانند
اثر فوق با الهام از مجموعه داستانی مناسب کودکان با همین نام و نوشته کراکت جانسون ساخته شده. جانسون تصویرسازی بود که مجموعه هارولد و مدادشمعی بنفش را سال 1955 با هدف رشد خلاقیت و ارزشگذاری روی رویاهای کودکانه روانه بازار کرد. این هدف جانسون به یکی از مضمونهای اصلی برای لایواکشن تبدیل شده است. هارولد در طول ماجراجویی با تکیه به ذهن خلاق و تصویرسازش تمام موانع را رد میکند و حتی روبروی شرور داستان با موفقیت میایستد. او برای تمام خیالات و رویاها هر چند کودکانه، اهمیت قائل است و همین موضوع باعث ایجاد رابطه صمیمانه بین او و مل، پسر بچهای که دوستی خیالی به اسم کارول دارد، شده است.
هارولد در نهایت با نامهای که از جانسون میخواند متوجه میشود دلیل خلقش توسط او هدیه دادن خیال و خلاقیت به دنیای واقعی و کودکان بوده. این اثر با کمک تسهیلگری والدین میتواند به کودکان کمک کند تا ارزش ایدهها و خیالهای خود را دانسته و به شکلی خلاق برای رفع موانع از انها کمک بگیرند. از سمتی شخصیت مل(پسربچه) دچار تخیلی بدون مرز شده؛ او مدام اصور میکند کارول موجودی واقعیست با او حرف میزند و از دیگران میخواهد وجود او را باور کنند. این تخیل میتواند باعث گم کردن مرز بین واقعیت و خیال در کودکان شود و به شکل اسیبزایی انها را از واقعیت جدا کند و از مفید و جهتدار بودن خلاقیت انها جلوگیری کند. رفتار مل و تخیل اشتباه و افراطی او باید برای کودکان توضیح داده شود.
هارولد در ابتدای اثر سوالی کلیدی از پیرمرد(کراکت جانسون) میپرسد. اینکه اگر خودش توانسته دوستانش، گوزن و جوجهتیغی، را نقاشی کند چه کسی او را نقاشی (خلق) کرده؟ این سوال اغاز ماجراجویی او برای پیدا کردن خالقش یعنی پیرمرد خارج از جهانی که در ان متولد و بزرگ شده میشود. این مسیر به هارولد برای شناخت خودش و جهانی خارج از چهارچوب درکش کمک میکند. مسیر هارولد با کمک والدین میتواند برای شناخت بهتر خالق اصلی به کودکان کمک کند. این اثر در یک سوم پایانی صحنههایی از خشونت و درگیری فانتزی بین هارولد و گری را نشان میدهد که برای کودکان زیر 8 سال مناسب نیست همچنین در برخی صحنهها از کلماتی مثل احمق و گمشو استفاده شده ممکن است در نسخه پالایش شده نباشد.
مل به دلیل علاقه زیاد به هارولد مدرسه را برای کمک به او ترک میکند و به مادرش دروغ میگوید، این صحنهها برای کودکان بالای 8 سال نیاز به تقبیح والدین و روشنسازی دارد. علاقه افراطی گری به تری در اکثر موارد به شکل کلامی و گذراست اما در برخی صحنههای نسخه اصلی شخصیت الهام گرفته شده از تری در داستان گری همراه با لباس نامناسب و الفاظ و صحنههای عاشقانه نمایش داده میشود که در تیتراژ پایانیست.
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد هارولد و مداد شمعی بنفش