آنچه لازم است والدین بدانند
داستان فیلم، دربارهی یک زندانی است که با انجام یک کار درست توسط اطرافیان و سپس رسانهها و فضای مجازی به یک قهرمان تبدیل میشود، اما از نیمههای فیلم توسط همانها و همچنین سادگی و خطای خود به مردی بدنام و دغلپیشه بدل میگردد. بنابراین، باید گفت که او (رحیم) شخصیتی صددرصد سفید نیست و در برهههایی از زندگیاش اشتباهاتی مرتکب شده است که حالا گریبانگیرش شدهاند. سکوت رحیم در تمام صحنههایی که قهرمانی او رو به افول است نشان میدهد که او تا چه میزان از «حسن نیتی» که از خود نشان داده آسیب دیده است، اما اینکه او از انجام کارش دچار «سرخوردگی» شده باشد به قضاوت مخاطب بستگی دارد.
ممکن است این فیلم یک پیام منفی به مخاطب منتقل کند؛ آن هم اینکه «انجام کار درست و اخلاقی در این روزگار میتواند موجب دردسر و پشیمانی فرد بشود» اما مخاطب باید این موضوع را در نظر بگیرد که وجدان راحت و آرامش روان انسان، ارزش این را دارد که او با انجام کار درست، عیار خویش را به خود و خانوادهاش نشان دهد. همانطور که در این فیلم هم پیداست، اگرچه رحیم قهرمان این روزگار نشد و اشتباهاتش نیز در وقوع این امر بیتأثیر نبودهاند، اما درنهایت درستی عمل و نیت خالصش به خود و خانوادهاش ثابت شد و این موضوع میتواند از بُعد معنوی بهای زیادی برای آنها داشته باشد. اگر شما با فرزند نوجوان خود به تماشای این اثر پرداختهاید میتوانید از همین دریچه با او صحبت کنید تا در ذهن او انجام کار درست برابر با سرخوردگی و پشیمانی قلمداد نشود.
نادیدهگرفتن حضور سیاوش در صحنههایی که قهرمانی پدرش زیر سؤال میرود، میتواند برای والدین این موضوع را یادآوری کند که در میان مشکلات و بگومگوهای خود، روحیه و سلامت روان کودکان را همیشه در نظر داشته باشند. کودکان را یا نباید در این امور وارد کرد و یا اگر ناخواسته وارد شدند باید با ظرافتهای خاصی به نگاهها و سؤالات آنان پاسخ داد.
خلاصه:
در این فیلم شخصیت اصلی بر اساس حسن نیتی که از خود نشان میدهد آسیب میبیند. این موضوع نباید برای نوجوانان ایجاد سرخوردگی و ناامیدی کند.
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد قهرمان