آنچه لازم است والدین بدانند
چرا 12 سال؟
شخصیت اصلی و در واقع همان قهرمان فیلم، معتاد به الکل است. هرچند او اعتیادش را ترک میکند. داستان درباره دختری 5 ساله است که شاهد بیماری و وخامت حال او هستیم. در چندین سکانس، او را میبینیم که حالش خوب نیست و به طور مثال خون بالا میآورد و یا شکمش متورم است و این موضوع غم بزرگی را به بیننده منتقل میکند. پدر و خواهر 9 سالهاش ناراحت و غمگین هستند. تماشای این حجم زیاد غم، ناراحتی و بیماری یک دختربچه هرچند پایان خوشی دارد، برای افراد زیر 12 سال توصیه نمیشود.
نقش ما چیست؟
از آنجا که در فیلم شاهد درد و رنج یک دختر 5 ساله هستیم بهتر است با توجه به روحیات فرزندتان و شناختی که از او دارید، تصمیم به تماشای این فیلم بگیرید. ممکن است غمی که در فیلم وجود دارد هرچند با پایان خوشی همراه است، فرزندتان را تحت تاثیر قرار دهد و برایش مخرب و آسیبزا باشد. علیرغم این مسئله، در عین حال فیلم بسیار امیدوارکننده و الهامبخش است. اِد از رحمت خداوند ناامید شده بود چرا که از یک طرف همسرش را بر اثر بیماری از دست داده بود، از یک طرف دختر کوچکش در آستانه مرگ قرار داشت و از یک طرف از پس مخارج دارو و درمان و هزینههای جاری زندگی برنمیآمد. دختر 9 سالهاش به او گفت بابا تو از خدا ناامید شدی و دیگه باهاش حرف نمیزنی؟ خیلیها ممکنه ناراحت بشن اما هنوز میتونن با خدا حرف بزنن... این حرف او و تلاشهای شارون، تاثیر زیادی روی او گذاشت و با چشمان خودش معجزه خداوند را دید. گویی خداوند تمام فرشتگانش را مامور کرده بود تا در دل بدترین و سختترین طوفان برفی آمریکا، دخترش را نجات دهند. این فرشتگان نه فرشتگان آسمانی که فرشتگان معمولی زمینی بودند. ایمان و امیدواری به رحمت خداوند زیباترین پیام فیلم است که با الهام از آن در مواقع حساس زندگی میتوانیم دربارهاش با فرزندان خود گفتگو کنیم. پس از تماشای فیلم میتوانیم با فرزندان خود گفتگو کنیم و از آنها سوال کنیم: چه چیز باعث شد شارون اعتیاد را ترک کند؟ موتور محرکه و انگیزهبخش او چه بود؟ تا به حال شده که از رحمت خداوند ناامید بشوی؟ کی و چرا این اتفاق افتاده؟ آیا تا به حال معجرهای شبیه به این در زندگیات دیدهای؟
یک نکته دیگری که میتوانید درباره آن با فرزندان خود گفتگو کنید این مسئله است که ممکن است انسانها خطایی داشته باشند اما همیشه راه بازگشت و توبه باز است. میتوان اشتباهات گذشته را جبران کرد. انسانهای خوب و کسانی که به دیگران نیکی میکنند عاری از خطا و اشتباه نیستند. فقط کافیست انسان بپذیرد که کار خطایی انجام داده و درصدد جبران برآید. همانطور که شارون در ابتدا نمیپذیرفت که معتاد است و بنابراین کاری در جهت ترکس انجام نمیداد اما پس از پذیرش خطای خود، به مراکز ترک اعتیاد مراجعه کرد.
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد فرشتگان معمولی