آنچه لازم است والدین بدانند
تعلیق محسوسی بر پیکره فیلم سایه افکنده، به صورتی که نوید با ورود به شهرک، دچار سردرگمی میشود و نمیداند آدمهایی که با آنها برخورد میکند، بازیگر هستند یا نه! کارکتر او پدر و مادر پیری دارد و پدر در آستانه مرگ است. با مرگ پدر، مادر به شدت آشفته میشود و نوید نمیتواند تشخیص دهد که او واقعا مرده یا اتفاق دیگری در حال وقوع است.
در این بین، طبق سناریو، فرهاد باید با فرشته ازدواج کند. او به خاطر رفتارهای فرشته، عاشقش میشود، اما باز هم نمیتواند احساسات خودش را از فرهاد تفکیک کند و ببیند آیا واقعا فرشته را دوست دارد یا به کارکتر او علاقهمند است.
این سردرگمی بازیگر، در طول فیلم به بیننده هم منتقل میشود و نوعی بیاعتمادی به همه شخصیتها را به دنبال دارد.
«شهرک» یک فیلم فلسفیست و میخواهد معنای عمیقی از زندگی را به مخاطب منتقل کند ولی در معنایی سطحی، سختیهای کار بازیگری و درگیرشدن تمام احساسات و عواطف را نشان میدهد و برای نوجوانان علاقهمند به بازیگری، دیدن این فیلم و همذات پنداری با شخصیت اصلی، میتواند در تصمیمگیری، کمککننده باشد.
صحنههایی کنایهآمیز درباره روابط جنسی در فیلم وجود دارد که از چشم مخاطب تیزبین دور نمیماند و رده سنی این فیلم را به +15 سال افزایش داده است.
خلاصه: فیلم شهرک، با وجود معنایی فلسفی و عمیق، که در آخر فیلم به آن میرسیم، درباره مصائب بازیگری و درگیرشدن احساسات و عواطف مختلف است و میتواند راهنمایی برای علاقهمندان به حرفه بازیگری باشد.
نظرات کاربران
بزرگسال
توسط : اکرم تعالی مقدم
۲۸ دی ۱۴۰۲
فلسفه فیلم و سر درگمی و اینکه بعد تماشا و حتی در حین دیدن خیلی درگیری ذهنی ایجاد میکنه و فکر به چالش میکشه
بزرگسال
توسط : علی قطبی
۱۰ اسفند ۱۴۰۰
فیلم ایده ی خوبی دارد اما کارگردان نمیتواند خوب این ایده را بال و پر دهد و 20 تا 15 دقیقه آخر فیلم موضوع فیلم ارتباط جنسی بین شخصیت های اصلی فیلم میشود که اصلا مناسب زیر 15 سال نیست!
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد شهرک