• امروز : 14 فروردین 1404
logo

نقد و بررسی فیلم سرخپوست (The Warden)

author-img

توسط : مریم رضایی ارزیاب کدومو

4 ماه پیش

مدت زمان مطالعه: 5 دقیقه

3724 بازدید

reviews-image

دیدگاه کدومو

kodoumo-logo 14 +

داستان «سرخپوست» در یک زندان دورافتاده در ناکجاآباد روایت می‌شود. درست در زمان انتقال زندانیان به زندان جدید و ترفیع شغلی سرگرد زندان، گم‌شدن یک زندانی بی‌گناه، همه معادلات را برهم می‌زند. حالا سرگرد زندان باید بین عواطف انسانی و وظایف شغلی، انتخابی داشته باشد؛ انتخابی که خیلی سخت به نظر می‌رسد. فیلم سرخ‌پوست، برای اولین بار در سی‌وهفتمین جشنواره فجر به نمایش درآمد و با کاندیدشدن در بخش‌های مختلف، توانست جایزه ویژه هیئت داوران را از آن خود کند. این اثر به خوبی می‌تواند تقابل بین عقل و احساس را در قالب یک درام پر تعلیق به مخاطب نشان دهد.

ژانر : اجتماعی

سال 1397 97 دقیقه جزئیات کامل اثر
1 مناسب خانواده 0 نامناسب خانواده

دیدگاه والدین

هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.

دیدگاه فرزندان

هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.

شاخص های اثر

شما هم بررسی کنید
جزئیات
جزئیات
جزئیات
جزئیات

آنچه لازم است والدین بدانند

فیلم سرخپوست، با بیانی گرم و پرکشش، داستان انتقال زندانیان به زندانی دیگر را روایت می‌کند. اتفاقی که باعث برهم‌خوردن تعادل شغلی و روحی سرگرد زندان می‌شود. سرگرد جاهد که به خاطر اجرای درست قوانین و اداره زندان، ترفیع درجه گرفته است، حالا به خاطر گم‌شدن یک زندانی و حرف‌هایی که مددکار زندان، مبنی بر بی‌گناهی احمد سرخپوست می‌زند، دچار تردید شده است. او نمی‌داند در این برهه زمانی، باید به وظیفه شغلی و قانونی خود عمل کند یا نگذارد تا یک بی‌گناه، اعدام شود. شک درونی جاهد، تعلیقاتی را در فیلم ایجاد می‌کند؛ او گاهی به آرامی با خود کلنجار می‌رود و گاهی به خاطر موقعیت شغلی، سراسیمه به فکر نقشه‌ای جدید برای یافتن سرخپوست می‌افتد. این تردید و دودلی، در زندگی، بارها برای هرکدام از ما اتفاق می‌افتد و آنچه که اهمیت دارد، انتخاب مسیر مناسب است. پیداکردن مسیر مناسب، از خودشناسی و تامل درونی نشات می‌گیرد؛ انسانی که خود را بشناسد، می‌داند که در دوراهی‌های اخلاقی، کدام مسیر را انتخاب می‌کند و به این شکل، در بزنگاه‌ها، فشار روانی کمتری را تجربه می‌کند. وجود پیام و الگوهای مثبت فیلم که مخاطب همراه با آن‌ها، سیری درونی را طی کرده و به خودشناسی می‌رسد، دلیلی بر رده‌بندی سنی +14 سال محصول است.

داستان اثر

شخصیت‌ها:

سرگرد جاهد: رئیس زندانی دور افتاده که ترفیع درجه گرفته و به ریاست شهربانی رسیده است. با گم‌شدن سرخ‌پوست، ترفیع درجه جاهد به خطر می‌افتد. سرخ‌پوست: زندانی که به خاطر کینه ملاکین روستا، به جرم قتل به زندان افتاده و در انتظار اعدام است. او در روز جابه‌جایی زندانیان، از زندان می‌گریزد. کریمی: مددکار زندان. او از جزئیات پرونده سرخ‌پوست آگاه است و سعی می‌کند تا جاهد را از اجرای قوانین منصرف کند.

داستان اثر:

درست در زمانی که زندانیان زندانی قدیمی، قرار است به جای جدید منتقل شوند، «احمد سرخ‌پوست» ناپدید می‌شود. سرگرد«جاهد» رئیس زندان که به زودی قرار است ترفیع درجه پیدا کند، از این اتفاق بسیار آشفته شده و به دنبال نشانه‌ای از سرخ‌پوست می‌گردد. در این میان مددکار زندان خانم «کریمی» وضعیت پرونده سرخ‌پوست را برای سرگرد شرح می‌دهد و سعی می‌کند تا بی‌گناهی او را برای جاهد روشن کند، اما جاهد که به دنبال اجرای قانون و ترفیع درجه است، حرف او را نمی‌پذیرد. در نهایت با مشخص‌شدن محل اخفای سرخ‌پوست، جاهد به خاطر علاقه به مددکار و تاثیر حرف‌های او، فرار احمد را نادیده گرفته و او را رها می‌کند.

جزئیات اثر

نویسنده و کارگردان: نیما جاویدی تهیه کننده:مجید مطلبی بازیگران:نوید محمدزاده-پریناز ایزدیار-ستاره پسیانی کشور سازنده:ایران مخاطب اثر:بزرگسال

نظرات کاربران

هیچ نظری وجود ندارد

هیچ نظری وجود ندارد

افزودن دیدگاه در مورد سرخپوست

مناسب برای رده سنی :
این اثر چطور بود :

سرویس کدومو به عنوان دستیار چندرسانه‌ای خانواده و سامانه‌ی هدایت مصرف خانواده اعلام می‌کند که کلیه‌ی تصاویر استفاده‌شده در این نرم‌افزار به‌صورت رایگان و بدون مالکیت شخص یا نهادی است و همچنین محتواهای متنی، پادکست‌های صوتی و یا ویدیوهای تولید و ثبت‌شده در بخش‌های مختلف این نرم افزار متعلق به سرویس تولید محتوای کدومو بوده و حق انحصاری پدیدآورنده‌ی اثر برای بهره‌برداری مادی و معنوی برای این مجموعه محفوظ است.

درباره کدومو

شما والدین عزیز تنها نیستید. هم می‌توانید با تیمی از کارشناسان زبده و با تجربه همراه شوید و هم از تجارب دیگر والدین نسبت به محصولات رسانه‌ای استفاده کنید.

با هم می‌توانیم دنیای رسانه‌ای امن برای فرزندانمان بسازیم. فقط کافیست با ما همراه شوید تا در این مسیر دستیار شما باشیم!