آنچه لازم است والدین بدانند
این فیلم عصاره مشکلات اخلاقی ناشی از بیبندوباری در کشورهای غربی است. پسر نوجوانی که پدر و مادرش از یکدیگر جدا شده، پدر با زنی دیگر دوست شده و مادر برای جبران خلا ناشی از تنهایی و طلاق، با مردی دوست شده و تمام سعیاش این است که این رابطه در نهایت به ازدواج ختم شود. او حتی به خاطر ترس از تنهایی و جدایی مجدد، چشم بر روی تمام بیاخلاقیها و خیانت ترنت، دوست پسرش، میبندد و به این رابطه مریض ادامه میدهد. در شهر ساحلی، همه از این مشکلات اخلاقی و جنسی رنج میبرند. به طور مثال، همسایه ترنت و پم، زنی تنهاست که از همسرش جدا شده و اظهار میدارد که پس از سالها، متوجه شده که او همجنسباز است! او پس از جدایی پارتنری برای خودش یافته اما این زن، هنوز موفق به یافتن یک پارتنر نشده، از همین رو، دائمالخمر است و مذبوحانه تلاش میکند تا مردان را به دام بیاندازد اما هیچ مردی حاضر نیست با او زندگی کند. او نیز دو فرزند دارد که هر دو از جدایی پدر و مادرشان، آسیب دیده و دچار افسردگی هستند. تماشای این فیلم نشان میدهد که چگونه روابط خارج از چارچوب و آزادی بی حد و حصر که نتیجه خودخواهی و فردگرایی غربیهاست، باعث از بین رفتن نیروی جوانی و نشاط و شادابی آنان شده و در عوض افسردگی، ناامیدی و تنهایی را به ارمغان میآورد. با این تفاسیر ناهنجاری اجتماعی این اثر بالاست و برای رده سنی نوجوان توصیه نمیشود.
بیتوجهی به فرزندان به ویژه نوجوانان، موجد مشکلات متعددی برای آنهاست و در این فیلم نیز شاهد آن هستیم. پم به عنوان مادر، هرچند فکر میکند با اعمال و رفتارش به دنبال کمک به دانکن است اما در واقع او فقط به فکر خودش است. دانکن متوجه این موضوع است و بسیار تحقیر میشود اما شانس با او یار است و حضور اوون در زندگیاش به او کمک میکند تا خود را از این ماجرای تلخ بیرون بکشد.
خلاصه: این فیلم با میزان ناهنجاری اجتماعی بالا، برای رده سنی زیر 18 سال توصیه نمیشود. پیام فیلم را میتوان در توجه به فرزندان به ویژه نوجوانان و مسئولیتپذیری والدین، خلاصه کرد.
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد راه، راه بازگشت