آنچه لازم است والدین بدانند
«جوخهی انتحار» محصول سال 2016، یک فیلم در ژانر ابرقهرمانی است که اینبار با ساختارشکنی، داستان گروهی از ضدقهرمانان دنیای دیسی کمیک را بیان میکند. درواقع تلاش دارد روی خاکستریِ شخصیتهای کاملاً سیاه داستانهای ابرقهرمانان را نشان دهد که با کارتیمی درنهایت تصمیم به اتحاد و کمککردن به یکدیگر را بهخاطر عشق و دوستی میگیرند.
ضدقهرمانهایی که در دنیای قهرمانی وجود دارند در این فیلم به قهرمانانی تبدیل میشوند که از آنها طرفداری میکنیم و به خاطر اینکه از انها بهرهکشی میشود، آزرده خاطر میشویم. تعریفی که در این اثر از قهرمان ارائه میشود متفاوت با آنچه است که ما انتظار داریم. در جوخه انتحاری قهرمانان نه تنها نمایندهی ویژگیهای خوب نیستند بلکه از نظر جامعه شر مطلقند و لیاقتشان این است که اعدام شده یا در زندان بپوسند. علاوه بر این داستان به این اشاره میکند که برای از بین بردن شر باید از نیروی شر استفاده کرد و در نهایت هدف وسیله را توجیه میکند. با یک نگاه میتوان گفت این محصول بنیادیترین مسائل اخلاقی و فلسفی را زیر سوال میبرد و مخاطب را با این سوالات مواجه میکند که: یک فرد برای اینکه قهرمان باشد نباید ویژگی خاصی داشته باشد؟ اگر بخواهیم طبق این مسئله که نیروی شر را باید با شر از بین برد، پیش برویم چه مشکلاتی پیش میآید؟ آیا برای رسیدن به یک هدف خوب میتوان از راههای نامناسب استفاده کرد؟ چرا؟
نکتهی دیگری که درمورد اثر وجود دارد استفاده از نیروی ترس برای کنترل افراد است. واندا والر معتقد است میتواند تمام این اشرار خطرناک را در مشت خود نگه دارد زیرا اهرام فشار مناسب هرکدام را دارد. اما در ادامه متوجه میشویم که نیروی ترس تاریخ انقضا دارد و نمیتوان افراد را با استفاده از این حس مدت زیادی کنترل کرد. بلکه اگر فردی میخواهد کاری انجام دهد باید انگیزهای درونی داشته باشد تا به نتیجه مطلوب برسد.
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد جوخهی انتحار