آنچه لازم است والدین بدانند
مارکو و خانوادهاش در آمریکا زندگی میکنند. فرهنگ آمریکایی مثل روابط زن و مرد پیش از ازدواج در فیلم مطرح میشود. البته این موارد کوتاه و گذراست و مورد تمرکز فیلم نیست اما ممکن است برای شما مهم باشد.
همانطور که میدانید، استفاده از لوازم الکترونیکی به لحاظ تربیتی و همچنین سلامت جسمی و روحی باید با محدودیتهایی همراه باشد. این محدودیتها استانداردهایی دارند که با مطالعه میتوانید از آنها آگاهی پیدا کنید. مثل اینکه حداکثر زمان مناسب برای استفاده از کلیهی لوازم الکترونیکی مثل تلویزیون، تبلت، بازی رایانهای و... دو تا سه ساعت در طول روز است. همچنین میتوانید همراه با فرزندتان قوانینی در این رابطه در خانه وضع کنید. اینکه چه مقدار مصرف رسانهای داشته باشد؟ چه زمانی در طول روز باشد؟ سبد رسانهای شما شامل چه محصولات و برنامههایی باشد؟ هنگام تماشای فیلم یا کار با تبلت و موبایل حالت بدن ما و شرایط محیطی چگونه باشد که آسیب جسمی نبینیم؟ و... اما شما فقط به استانداردها و نظر کارشناسان بسنده نکنید. فرهنگ جامعه و چارچوبهای تربیتی خانوادهی شماست که در نهایت این قوانین را مشخص میکند. مثلا وقتی مادر مارکو متوجه میشود که او در دوازده سالگی گوشی موبایل دارد، ناراحت شده و به او یادآوری میکند که قرار بود در سن سیزده سالگی موبایل داشته باشی؛ اما این قانون خانوادهی مارکو در آمریکاست و لزومی ندارد ملاک شما قرار گیرد. جالب است بدانید بسیاری از افراد آگاه و سرشناس در دنیا مانند استیو جابز و بیل گیتس و... به فرزندان خود اجازه نمیدهند تا سن هجده سالگی دستگاه الکترونیکی یا حتی حساب کاربری شخصی داشته باشند.
خلاصه:
اشارههایی به روابط زن و مرد پیش از ازدواج در فیلم و همچنین قوانین و محدودیتهای استفاده از لوازم الکترونیکی در منزل، مواردی هستند که میتوانند مورد توجه قرار بگیرند.
نظرات کاربران
بزرگسال
توسط : هستی حسنی زنوز
۲ دی ۱۴۰۲
خیلی فیلم خوبی است و به نظر من الگو وپیام های مثبت زیادی برای کودکان دارد.
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد تیم مارکو