آنچه لازم است والدین بدانند
فیلم «تک تیرانداز» داستان یکی از قهرمانان دوران دفاع مقدس به نام شهید عبدالرسول زرین است که یکی از بهترین تک تیراندازهای ایرانی است که توانسته است با مهارت بالایش فرماندهان بعثی زیادی را بکشد اما این تمام موفقیت او نیست بلکه انسانیت و معرفت او از مهارتش در تیراندازی بسیار بیشتر است همین اتفاق باعث شده است که سربازان بسیاری او را الگو خود قرار بدهند. مهمترین اتفاق برای نوجوانان در این سن تشکیل هویت و پیدا کردن الگوهای مناسب در این مسیر است. خوب است که نوجوانان با تماشای فیلمهای دفاع مقدسی با قهرمانان سرزمینشان آشنا بشوند و از آنها درس بگیرند اما باید به میزان خشونت و هیجانی که در فیلم نمایش داده میشود هم توجه کرد و فیلم را متناسب با روحیات نوجوان انتخاب کرد. به جهت نمایش دفاع از وطن، و بیدلیل نبودن صحنههای خشن، تماشای آن برای نوجوان بالای ۱۲ سال موردی ندارد.
خلاصه: با فرزندتان درباره شخصیت قهرمان فیلم، عبدالرسول زرین، گفتگو کنید و به همراه هم به جستجو درباره این قهرمان ملی در منابع معتبر بپردازید.
نظرات کاربران
بزرگسال
توسط : معصومه دارا
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
خیلی عالیه که جوانانمان با روحیات دلاوران دفاع مقدس آشنا و همراه شوند.
بزرگسال
توسط : داوود زارع
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
عالی
بزرگسال
توسط : محبوبه عاشوری
۲ اسفند ۱۴۰۰
جمعه این هفته هم مثل همه جمعه ها داشت کسالت بار میگذشت که یک فیلم خوب حال همه خانواده را خوب کرد. دقایق اول فیلم به زبان عربی و بازیرنویس های ریز خیلی روی اعصاب بود.. تا اینکه نقش اول فیلم خودی نشان داد: تک تیرانداز. فیلم که واقعی بود. به مدد یک جستجوی کوتاه خیلی زود غهمیدیم که تک تیر انداز کسی نیست جز عبدالرسول زرین، پدر هفت فرزند و همشهری حاج حسین خرازی. کسی که حاج حسین به او لقب گردان تک نفره را داده است. گردان تک نفره میدانی یعنی چه؟ یعنی خودت فرمان میدهی. خودت اموزش میدهی. خودت اموزش میبینی خودت اجرا میکنی.. خدا بده برکت! هر لحظه ی فیلم یک حس درونی به ادم می گفت خدایا یعنی میشه منم اینقدر مفید و موثر باشم؟؟ انجایی که فرمانده عراقی دست به کار میشود تا تک تیر انداز ایرانی را از بین ببرد. انجایی که محمدجعفر میگوید رسول هفتصد درجه دار عراقی را به درک واصل کرده.. انجایی که یک تنه حریف تانک های دشمن میشود. انجایی که ده ها تک تیر انداز خارجی برای از پا دراوردن رسول به عراق دعوت میشوند و انجا که هیچ کدامشان حریف رسول نمیشوند و حتی،بیشتر انجایی که به عراقی در حال نماز خواندن تیراندازی نمیکند.. با وجود عبدالرسول ها چه نیازی به افسانه داریم؟ ما ادم هایی داریم که داشتن یکی از انها، ارزوی هر ملتی ست. میگویید نه؟ نشانه اش همه این فیلم های هندی و کره ای ست که دارند خودشان را به اب و اتش میزنند که یک منجی، ابر قهرمانی چیزی در بیاورند و الگوی خیالی برای مردمشان بسازند. با وجود عبد الرسول هایی که با چند دانه خرما چند شبانه روز در سرما و گرما کمین میکنند، واقعا مرتاض ها چه امتیازی نسبت به دیگران دارند. روی میخ راه میروند؟ خب بروند! عبدالرسول های ما هم بدون بال پرواز کردند، سبک بار شدند و سپس ملحق شدند... میشود خودمان را جای رسول یا حتی داداش قاسم بگذاریم. به شرط صدق، اخلاص و تلاش خستگی ناپذیر #تک تیرانداز #عبدالرسول_زرین #جومونگ_کیلویی_چند #قهرمان پی نوشت: محمدجواد هفت ساله بعد از تماشای فیلم خود جوش دو نقاشی از دو صحنه ی فیلم کشید. یکی از نبرد دو نفره ی رسول و راشد و دیگری از نبرد تن به تانک رسول و عراقی ها.
بزرگسال
توسط : محمدحسین طاهری
۳۰ دی ۱۴۰۰
ما این اثر را حانوادگی و با پسر های ۵ و ۱۲ ساله ام دیدیم. اگرچه برخی شلیک ها کمی خشن و ترسناک بود، اما برای بچه هایی که دنبال قهرمان میگردند، خیلی جذاب بود و بعدش کلی تفنگ بازی کردند!
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد تک تیرانداز