آنچه لازم است والدین بدانند
فیلم «تلقین» داستان گروهی است که با ورود به رؤیای دیگران به آنها تلقین میکنند تا کاری را که آنها میخواهند، انجام دهند. این رفتوآمد شخصیتها بین رؤیا و واقعیت روند داستان را پیچیده میکند؛ اما کمکم گرههایی را که کارگردان برای ذهن بیننده ایجاد کرده است، باز میکند. فیلم دارای هیجان است و اندکی استرس به بیننده منتقل میکند، با توجه به آستانهی تحمل هیجان و استرس فرزندتان، فیلم را انتخاب کنید. تماشای این فیلم برای نوجوانان کمسنتر میتواند آنها را سردرگم کند؛ اما با توجه به هیجانطلبی سنین نوجوانی، ممکن است آنها به دیدن این فیلم تمایل نشان دهند. پیشنهاد میشود فرزندان خود را در هنگام تماشای فیلم همراهی کنید و با گفتوگو دربارهی گرهها و جریانات فیلم، او را در فهم بهتر محتوای آن همراهی کنید. میتوانید به همراه فرزند نوجوان خود به جستوجوی مطالب در اینترنت و مطالعهی نقدهای محتوایی این فیلم بپردازید تا گرهها و معماهای فیلم را کشف و درک کند.
خلاصه: توصیه میشود به همراه فرزند نوجوان خود به جستوجوی مطالب در اینترنت و مطالعهی نقدهای محتوایی این فیلم بپردازید تا گرهها و معماهای فیلم را کشف و درک کند.
نظرات کاربران
بزرگسال
توسط : امیرعلی چیذری
۱۰ فروردین ۱۴۰۴
کلا فیلم های جناب کریستوفر نولان قشنگ است
بزرگسال
توسط : Erfan Abd
۱۲ آبان ۱۴۰۲
.
بزرگسال
توسط : محمد امین فرجی
۲ خرداد ۱۴۰۰
انتهای داستانی که در سایت شما ثبت شده اشتباه است... و با واقعیت فیلم تطابقی نداره حتما اصلاح کنید لطفا... نکته دم این که اصلا این فیلم رو نقد نکردید... به هیچ وجه. نکته سوم این که فیلم هرچند برای مخاطب نوجوان هم به کمک والدین و یا یک همراه بزرگسال میتواند قابل فه باشد؛ و البته میتواند جذاب هم باشد. اما پیام هایی که از نظر محتوایی و فلسفی در فیلم وجود دارد اصلا مناسب یک نوجوان نیست؛ مگر این که همراه وی کاملا به محتوای فلسفی اثر مسلط بوده و حداقل یک نقد فلسفی جاندار از فیلم را مطالعه کرده باشد. فیلم از نظر نحوه پردازش داستا، جلوه های ویژه، کارگردانی هنری، و فیلم نامه داستانی قطعا کم نظیر است و جذابیت های بالایی دارد. فیلم دارای یک ژانر محتوایی بسیار روشن است که متاسفانه با توجه به این که به مسئله ژانر محتوایی-فکری در ایران هیچ توجهی نمیشود در اینجا نیز بدان کم توجهی شده است. ژانر جهان های موازی؛ و دنیا سازی در فیلم کاملا مشهود است لذا مخاطب حتی بزرگسال باید در این رابطه اطلاعات قابل توجهی را کسب کرده باشد تا بداند فیلم قصد دارد با مخاطب خود چکار کند. و چه هدفی دارد. از نظر فلسفی فیلم حامل محتوا هایی چون شکاکیت بنیادین (هستی شناختی) و پوچ انگاری (اصطلاحا نهیلیست) است که در این رابطه نیز باید به مخاطب اطلاعاتی داده میشد.
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد تلقین