آنچه لازم است والدین بدانند
در فیلم «تفریق» احساسات مختلف انسانها، در شرایط یکسان نمایش داده میشود. اینکه یک نفر توانایی وفق خود با شرایط را دارد و دیگری سعی میکند به هر طریقی که شده، خود را از آن موقعیت برهاند، حتی به قیمت مرگ یک دیگر.
محسن داستان، فردی متکبر است که خود را در مرکز دنیا میبیند، او نمیتواند بپذیرد که جلال، فردی شبیه به او، در دنیا وجود داشته باشد، انگار که او ناخواسته خودش را با جلال مقایسه میکند. او فردی بد دل است که گمان میکند همسرش، منش جلال را بیشتر میپسندد و به او تمایل دارد. همین افکار منفی آفت او شده و باعث مرگ جلال میشود.
وجود دو زوج یکسان از نظر ظاهری، ممکن است برای مخاطب نوجوان این دلهره را ایجاد کند که نکند در زندگی واقعی، این اتفاق برای من هم بیوفتد، اما باید او را از این مسئله مطمئن کنید که وجود همچین اتفاقی، بسیار نادر است و امکان آن تقریبا نزدیک به صفر است.
خلاصه: داستان فیلم ممکن است در مخاطب کمسن ایجاد دلهره کند، پس بهتر است مخاطبین کمتر از 12 سال به تماشای این فیلم ننشینند.
نظرات کاربران
بزرگسال
توسط : حسین جعفری رنجبر
۸ مهر ۱۴۰۲
یه فیلم سینمای روانشاسی علمی تخیلی درباره ی دنیا موازی، فیلم نسبتاً قابل قبول بود و کم وایب فیلم از هم گستسگی کریستوفر نولان چون سینما ایران تابهحال سبک های خیالی، علمی تخیلی، روانشناسنه، ترسناک، دلهروآور نبود و دوره ها نبود برای کارگردانی، فیلمنامه نویسی، تدوین برای این سبک ها برای همین از دیروز تا به امروز کار پخته و قوی نداشته به امروز برای ساخت کار های خیالی، علمی تخیلی، ترسناک و غیره نیاز به مطالعه فراوان و ورکشاپ های فراوان در این سبک ها هست تا به پای فیلم های روانشناسی، علمی تخیلی آمریکای شمالی، اروپا و آسیای جنوب شرقی برسه و حتی بهتر بشه و آقای مانی حقیقی کار پخته تر و بهتر تر از تفریق بسازه
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد تفریق