• امروز : 10 اردیبهشت 1404
logo

نقد و بررسی بازی Reality Fighters

در حال ارزیابی
author-img

توسط : بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای ارزیاب کدومو

13 سال پیش

مدت زمان مطالعه: دقیقه

6 بازدید

reviews-image

دیدگاه کدومو

kodoumo-logo منتظر رده‌سنی
پس از این‌که کمپانی سونی، کنسول جدید PS Vita را در سال 2011 معرفی و روانه بازار کرد، بازی Reality Fighters با فاصله زمانی یک سال بعد توسط استودیو Novarama در سال 2012 تولید و برای این کنسول منتشر شد. این بازی در سبک مبارزه ­ای ساخته شده است اما با دیگر بازی­های این سبک تفاوت­ هایی دارد.
سال جزئیات کامل اثر
0 مناسب خانواده 0 نامناسب خانواده

دیدگاه والدین

هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.

دیدگاه فرزندان

هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.

شاخص های اثر

شما هم بررسی کنید

آنچه لازم است والدین بدانند

در Reality Fighters مثل دیگر بازی ­های مبارزه ­ای، قسمت اصلی بازی شامل حملات طرفین به یکدیگر می­ شود که ضربات مشت و لگد بخشی از آن است. همچنین امکان استفاده از سلاح ­های مختلفی مثل شمشیر، گیتار الکترونیک، قلاب ماهیگیری، چکش و... وجود دارد. در کل در این بازی خشونتی نسبی متناسب با یک بازی مبارزه ­ای معمولی دیده می­شود. بعضی حملات خاص از سوی برخی کاراکترها اتفاقات خاصی را رقم می­زند؛ مثل اینکه زامبی­ ها از زیر زمین کسی را پایین بکشند و یا وسایل بزرگ و سنگین روی کسی بیفتد و او را له کند. حمله خاصی در بازی وجود دارد که لباس کاراکتر را پاره کرده و فقط لباس زیر او باقی می­ماند. ضمناً بعضی از حملات در بازی دارای نام‌هایی هستند که از الفاظ نامناسب در آن استفاده شده است. این بازی شرایط لازم برای دریافت مجوز انتشار قانونی در ایران را نداشته است.

ماجرای بازی

بازیکن پس از نصب و ورود به فضای بازی، ابتدا باید عکسی از خود بگیرد که از این عکس برای آواتار و مبارز شخصی او استفاده خواهد شد. پس از گرفتن عکس و اسکن شدن آن روی یک بدن که توسط بازی به نمایش در می‌آید، بازیکن وارد مراحل ساختن شخصیت خود می­ شود. این‌جا او می ­تواند فیزیک بدن، لباس، وسایل، سلاح­ ها و دیگر ویژگی­ های ظاهری را ویرایش کند. همچنین در این قسمت چندین سبک مبارزه مختلف وجود دارد (بوکسر، رقصنده و...) که هر کدام، حرکات تهاجمی و دفاعی مخصوص به خود را دارند و بازیکن باید یکی از آن­ها را برای شخصیت خود انتخاب کند.


بازی Reality Fighters دو حالت تک­نفره و چندنفره دارد که هر کدام دارای بخش ­های مختلفی هستند. در بازی تک­نفره بازیکن می­ تواند حالت داستانی (Story Mode) را انتخاب نماید که در این حالت وارد مجموعه ­ای از مسابقات خواهد شد که در آن­ها با شخصیت مبارزه می ­کند که توسط هوش مصنوعی بازی کنترل می­ شوند؛ اما پیش از هر بازی یک شخصیت راهنما، توضیحاتی درمورد حریف بعدی او می­ دهد و پس از آن نیز مکالماتی بین آن­ها رد و بدل خواهد شد.


ساده ­ترین حالت در بازی تک­نفره، مبارزه سریع (Quick Fight) است که بازیکن می­ تواند با شخصیتی که خودش درست کرده و یا سایر کاراکترهای آماده در بازی، به مبارزه با دیگران بپردازد. در این حالت امکان انتخاب درجه سختی و تعداد راندهای مسابقه وجود دارد. دو حالت دیگر به نام Time Attack و Survival نیز در بخش تک­نفره دیده می­شود که مبارزاتی زمان ­دار هستند؛ با این تفاوت که در اولی بازیکن فقط یک مبارزه انجام می­ دهد، اما در دومی به ترتیب با حریفانی از درجه آسان تا سخت مبارزه می­ کند و بدون این که نوار سلامتی ­اش پس از هر مبارزه مجدداً پر شود، با هر تعداد حریف که بتواند مبارزه می­ کند.


در حالت چندنفره، بازیکن می­ تواند با سایر بازیکنلن وارد مسابقه شود و به مبارزه بپردازد. سرور بازی امتیازات هر شخص را در خود نگه می­دارد و در جدول امتیازبندی کلی به نمایش می­گذارد تا هر کسی بتواند ببیند چه رتبه­ ای در بازی دارد. همچنین امکان افزودن بازیکنان دیگر به لیست دوستان برای مسابقات بعدی وجود دارد. قابلیتی که تحت عنوان NEAR در کنسول ­های PS Vita تعبیه شده (که بازیکنان قادر هستند تا افراد دیگری را که در منطقه نزدیک آن‌ها از همین نوع کنسول استفاده می­ کنند، پیدا کنند) در این بازی هم کاربرد دارد و از طریق آن می ­توان سایر کسانی را که در منطقه­ ای نزدیک از این بازی استفاده می­ کنند، پیدا کرد و با ایشان به مبارزه پرداخت.


گیم­ پلی بازی از همان سیستم ساده پیروی می­ کند که در سایر بازی­ های سبک مبارزه ­ای نیز دیده می­شود. دو شخصیت در مقابل هم قرار می­ گیرند و در خطی مستقیم حرکت کرده و با حملات خود و دفاع در برابر ضربات حریف، سعی می‌کنند تا پیروز شوند. هر شخصیت یک نوار سلامتی دارد که اگر به اندازه خاصی ضربه به او وارد شود، نوار سلامتی­ اش به پایان رسیده و در آن راند از بازی شکست می­ خورد. همچنین زیر نوار سلامتی، نوار دیگری به نام EX Meter وجود دارد که پس از پر شدن آن، هر بازیکن می ­تواند از حمله­ ای با قدرت بیشتر که مخصوص سبک مبارزاتی شحصیت خود است، استفاده کند. اما تفاوتی که در این بازی وجود دارد، به فضا و بستر مبارزه آن بر می­گردد. پیش از ورود به هر مبارزه، بازی از بازیکن می­ خواهد که محل مبارزه خود را انتخاب کند. اگر حالت AR یا همان Augmented Reality (واقعیت افزوده) انتخاب شود، بازی ابتدا از او می­ خواهد که با دوربین پشت کنسول، هر قسمت از محیطی که در آن هست و می­خواهد را انتخاب کند. پس از آن کاراکترهایی که باید در مقابل هم مبارزه کنند، به همان محیطی که انتخاب شده منتقل می­شوند و حالتی شبیه به یک بازی AR ایجاد می­شود؛ به این معنی که اگر کنسول در دست بازیکن جابه‌­جا شود، کاراکترها در همان قسمت از محیط که انتخاب شده بود، باقی می ­مانند، یا اگر کاراکترها در حین مبارزه بیش از حد حرکت کنند، ممکن است از کادر خارج شوند و بازیکن باید کنسول را حرکت دهد تا آن­ها را ببیند. به عبارت دیگر، فضای مبارزه از هیچ یک از طرفین تمام نمی­ شود.

جزئیات اثر

پلتفرم ها : PlayStation 1
تاریخ انتشار : 2012-02-22
استودیوی سازنده : Sony Computer Entertainment

نظرات کاربران

هیچ نظری وجود ندارد

هیچ نظری وجود ندارد

افزودن دیدگاه در مورد Reality Fighters

مناسب برای رده سنی :
این اثر چطور بود :

سرویس کدومو به عنوان دستیار چندرسانه‌ای خانواده و سامانه‌ی هدایت مصرف خانواده اعلام می‌کند که کلیه‌ی تصاویر استفاده‌شده در این نرم‌افزار به‌صورت رایگان و بدون مالکیت شخص یا نهادی است و همچنین محتواهای متنی، پادکست‌های صوتی و یا ویدیوهای تولید و ثبت‌شده در بخش‌های مختلف این نرم افزار متعلق به سرویس تولید محتوای کدومو بوده و حق انحصاری پدیدآورنده‌ی اثر برای بهره‌برداری مادی و معنوی برای این مجموعه محفوظ است.

درباره کدومو

شما والدین عزیز تنها نیستید. هم می‌توانید با تیمی از کارشناسان زبده و با تجربه همراه شوید و هم از تجارب دیگر والدین نسبت به محصولات رسانه‌ای استفاده کنید.

با هم می‌توانیم دنیای رسانه‌ای امن برای فرزندانمان بسازیم. فقط کافیست با ما همراه شوید تا در این مسیر دستیار شما باشیم!