Marvel’s Avengers بازی رایانهای جدیدی از دنیای ابرقهرمانان محبوب مارول است که به تازگی و در سال 2020 برای رایانه های شخصی و کنسولهای نسل هشتمی معرفی و عرضه شده. این عنوان که در سبک اکشن – ماجراجویی (Action – Adventure) بوده و از زاویه دوربین سوم شخص روایت می شود، علاوه بر بخش تک نفره داستانی، به صورت چند نفره و آنلاین نیز قابل انجام است.
اگر از طرفداران ماجراهای دنیای خیالی مارول و ابرقهرمانهای جذاب آن باشید، بدون شک از شنیدن خبر ساخت و انتشار این بازی، آن هم با استانداردهای روز حسابی خوشحال شدهاید؛ چرا که این عنوان گرچه موضوع و ساختار کلی جذابی دارد، اما به دلیل نکاتی که در ادامه به آنها اشاره می کنیم، نتوانسته تمامی جامعه گیمرها را راضی نگه دارد و از این رو بیشتر مخصوص طرفداران پر و پا قرص دنیای مارول است.
بی تردید، دنیای مارول همیشه چه در کتابهای مصور و چه روی پردهی سینما، جهانی پر زرق و برق و چشم نواز را به تصویر کشیده و غالبا مخاطب را به خوبی با خود همراه میکند. این موضوع درباره Marvel’s Avengers هم صادق است؛ در این عنوان با نوعی از فضاسازی رو به رو هستیم که به خوبی با درون مایه ابرقهرمانی و جو شناخته شده از جهان مارول سازگاری دارد. جهانی که با حفظ ساختار امروزی و عادی، پر است از اتفاقات عجیب و پیشرفت نسبی تکنولوژی. به عبارت دیگر، هر آنچه که از یک دنیای فانتزی انتظار داشته باشید در این عنوان خواهید یافت. در بحث محیطی بازی، شاید یکی از بزرگترین ایرادات Marvel’s Avengers طراحی مراحل آن باشد؛ گرچه مراحل اصلی داستان از کیفیت و تنوع قابل قبولی برخوردار هستند، اما این تنوع در مراحل بخش چند نفره و ماموریت های فرعی بازی به چشم نمیخورد. در واقع بیشتر این مراحل از فرمولی ثابت و یکنواخت پیروی میکنند که به سرعت جذابیت خود را در چشم مخاطب از دست داده و تکراری میشوند.
با سر و صدایی که در چند سال اخیر از مجموعه فیلمهای مارول دیدهایم، بعید است گیم پلی بازی نیاز به توضیح چندانی داشته باشد؛ سازندگان بازی دقیقا همان فرمول آشنا را از فیلمها برداشته و در بازی پیاده کردهاند. به گفته بسیاری از منتقدان، نقطه عطف Marvel’s Avengers همین گیم پلی جذاب است. 6 ابرقهرمان اصلی بازی که شما می توانید طی مراحل مختلف به انتخاب خود کنترل هر یک از آنها را به دست بگیرید، هر کدام ویژگیها، قدرتها و قابلیتهای مختص خود را دارند. گرچه الگوی کلی آنها مشابه است؛ تمامی آنها، ضربات سبک، ضربات سنگین، حرکات دفاعی و قدرتهای منحصر به فردی دارند که البته هر کدام به صورت مجزا قابل ارتقا و بهینهسازی هستند. علاوه بر این، شما می توانید تک تک ابرقهرمانان خود را از لحاظ ظاهری نیز مطابق میل خود تغییر دهید. از دیگر نقاط قوت گیم پلی بازی میتوان به حسی اشاره کرد که از بازی در نقش هر یک از 6 شخصیت اصلی میگیرید؛ هر کدام به نوعی طراحی شدهاند، که حسی منحصر به فرد را به شما منتقل کنند. از پرتاب سپر کاپیتان آمریکا یا پتک ثور تا پرواز با مرد آهنین و له کردن دشمنان با مشتهای سنگین هالک، همه با جزئیاتی دوست داشتنی طراحی شدهاند.
داستان بازی در شهر سانفرانسیسکو آغاز می شود. هنگامی که پنج عضو اصلی تیم انتقام جویان (مرد آهنین، بلک ویدو، ثور، کاپیتان آمریکا و هالک) تاسیس دومین مقر فرماندهی خود و ناو پرندهشان را جشن می گیرند، Taskmaster حملهای تروریستی را رهبری میکند که به انفجار راکتور هستهای ناو مذکور منجر شده و در اثر آن بیشتر شهر نابود شده و بسیاری از ساکنان دچار جهش ژنتیکی میشوند. انتقام جویان مقصر این فاجعه شناخته شده و گروه از هم می پاشد. پس از آن سازمانی تحت عنوان A.I.M با هدف درمان آسیب دیدگان این حادثه شکل میگیرد. اما حقیقت پشت پرده این سازمان، به مرور زمان ماهیت دیگری پیدا کرده و به دشمن اصلی ابرقهرمانان داستان تبدیل می شود.
Marvel’s Avengers پس از انتشار، با نقدها و نظرات مختلفی رو به رو شد. اما می توان گفت تقریبا تمامی این نظرات چند نکته مشترک داشتند؛ بازی علیرغم نام بزرگی که یدک میکشد، تا حد زیادی از انتظارات مخاطبان فاصله دارد. ایرادات فنی از جمله باگهای گرافیکی بسیار زیاد، شخصیت پردازی ضعیف و یکنواختی مراحل و ماموریتها از جمله بزرگترین نقاط ضعف این عنوان هستند. با این وجود باز هم اگر بخواهید نزدیک ترین حس ممکن به حضور در دنیای جذاب مارول را تجربه کنید، در حال حاضر انتخابی بهتر از Marvel’s Avengers پیش روی شما نیست.
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد Marvel’s Avengers