آنچه لازم است والدین بدانند
کلش آف کلنز یا جنگ قبایل، یک بازی استراتژیک با کیفیت و البته پیچیده است. به همین خاطر اکیدا توصیه میکنیم که بازیکن زیر سن مناسب وارد بازی نشود، چرا که احتمال اثرگذاری آسیبها افزایش مییابد و لذت نیز نخواهد برد.
از آنجایی که در کلش آف کلنز همه میتوانند وارد بازی شوند و با سایر بازیکنان بازی کنند، والدین دقت کنند که حداقل فرزندشان وارد کلن و قبیلهای شود که دوستان دنیای واقعیاش باشند و یا همسنوسال او باشند. هر چند به دلایلی به طور طبیعی این اتفاق میافتد اما معمولا بازیکن بعد از مدتی مایل است قبایل دیگر را هم چک کند.
بازی امکان چت و گفت و گو دارد و پیشامده که این ارتباط در بازی، به ارتباط در سایر شبکههای پیامرسان و حتی فضای واقعی کشیده شده است، والدین باید نسبت به این امکانات و ارتباطات حساس باشند.
در بازی بازیکن میتواند پول واقعی خرج و پول دنیای بازی که همان جم (الماس) است، خریداری کند. فرزند ما باید در این فرآیند مهارت هزینهکردن را بیاموزد. از این رو برای رشد بهتر فرزندمان بهتر است توجه کنیم که در مقابل پافشاری او بر هزینه کردن بیحساب و کتاب پول تسلیم نشویم.
بازی به دلایل مختلف، به وسیله ویژگیها و امکانات گوناگون بازیکن را به بازی باز میگرداند.
برای نمونه انتقام از یک دهکده یا غارت آن تنها زمانی ممکن است که شخص صاحب قبیله آنلاین نباشد، پس بازی به صورت ضمنی بازیکن را وادار میکند تا زمان زیادی را در بازی آنلاین باشد.
در کاری دیگر، بازی هشدارهایی میفرستند و مثلا میگوید که قبیله به تو نیاز دارد یا سربازخانه به روزرسانی شد. بازیکن وقتی بازی را باز میکند که سربازخانه جدید را ببیند، احتمال قوی یک دور بازی هم خواهد کرد که بتواند سرباز جدید باز شده را امتحان کند، بدین ترتیب تعداد دفعات زیادی بازگشت ناخواسته به بازی رخ می دهد.
بدین ترتیب به سادگی ممکن است که بازی به بخشی از زندگی و دغدغهی فرد تبدیل شود و تمرکز وی در زمان انجام سایر کارها را از بین ببرد. صرف زمان زیاد برای بازی، مسالهی مهمیست و چون این صرف زمان اندک اندک و در مقاطع متعدد رخ میدهد ممکن است چندان به چشم نیاید اما بر زندگی شخصی بازیکن به شکل قابل توجهی موثر خواهد بود. مراجعه پیدرپی و ناخودآگاه به بازی مثل هر تکرار ناخواستهی دیگری میتواند اعتیادآور باشد. از این رو پیشنهاد ساده ما این است که هشدار بازی را خاموش کنید یا به آن اهمیت ندهید و برای مدیریت بازی از نرمافزارهای مدیریت زمان استفاده کنید.
خلاصهی آن:
بازی ممکن است بازیکن را وادار به خرج پول واقعی برای خرید الماسهای بازی کند. بازی با هشدارهایی بازیکن را مدام به بازی کردن فرامیخواند و این مسئله اعتیاد آور خواهد بود. بازی امکان چت خصوصی و گروهی را دارد.
نظرات کاربران
بزرگسال
توسط : علی فولادگر
۲ مرداد ۱۴۰۲
کلش
بزرگسال
توسط : علی فولادگر
۲ مرداد ۱۴۰۲
کلش
بزرگسال
توسط : علیرضا فروتنی
۲۴ بهمن ۱۴۰۱
عالی من اولین بار وقتی ۸ سالم بود نصب کردم ولی اکانتم بخاطر سیو نشدن حذف شد. اینقدر بازی خوبیه که مشکلاتش هم کوچیک هستن. البته برای من؛ چون بقیه مثلا فحش یاد میگیرن میرن به افراد دیگه هم فحش میگن. خودم 17 سالمه و هیچوقت برای این بازی پول خرج نکردم. مشکلات بازی: 1-به شدت اعتیاد آور شاید بیشتر از کالاف دیوتی موبایل 2-ناهنجاری های اجتماعی مثل استفاده از فحش. 3-شایعات در مورد نمادهای شیطانی(برخی ادعا کردهاند که این نمادها در کلش آف کلنز وجود دارد اما به نظر میرسد شرکت این بازی بسیاری از آنها را حذف کرده). ۴-بازی خرید مناظر و تقریبا همهی شخصیتهای افسانهای قهرمانان را فقط با پول واقعی امکان پذیز کرده که این احتمالا باعث هدر رفتن پول بسیاری از افراد کمتجربه و حتی والدین در عین نارضایتی میشود.
بزرگسال
توسط : علی فولادگر
۱۰ بهمن ۱۴۰۱
در قبیله حرف های بدی می زنند و بچهها حرف بدی یاد می گیرند
بزرگسال
توسط : علی فولادگر
۱۰ بهمن ۱۴۰۱
در قبیله حرف های بدی می زنند
بزرگسال
توسط : محمد مهدی نیک پور
۱۵ آذر ۱۴۰۰
بازی خوبی است باید ساختمان درست کنیم بری با شهر های مختلف بجنگی
بزرگسال
توسط : کیارش همتی
۲۰ خرداد ۱۴۰۰
سلام من یادمه کلاس سوم و چهارم بودم قشنگ به بازی اعتیاد داشتم اون موقع بود فهمیدم معنی اعتیاد چیه یعنی نمی تونستم بازی رو پاک کنم . مکانیزم بازی جوریه که شرطی سازی می کنه و مثل قمار هست شما دو دست یه قبیله اسون بهتون میوفته واسه حمله بهت میوفته و پنج دست بعدی قبیله خیلی سخت بهتون میوفته که نمی تونید حمله خوبی داشته باشید . همچنین بازی سعی می کنه شمارو تو خودش نگه دارد یعنی تا وقتی که شما تو بازی هستید کسی نمی تواند به شما حمله کند ولی به محض خروج می توانند به قبیله شما حمله کنند ( پس بهتره اصلا از بازی بیرون نرید تا پولی که بدست اوردید رو کسی از شما ندزدد )
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد جنگ قبایل