آنچه لازم است والدین بدانند
خرس کتاب تا حدی شبیه به داستان اسباببازیها است؛ به این شکل که شخصیت کتاب که یک خرس است، وقتی کسی دور و برش نیست زنده میشود. یک روز صاحبینش اسبابکشی میکنند و او را جا میگذارند و این جاست که ماجراجویی آتو آغاز میشود.
آتو در قسمتی که در شهر گم شده، تصاویر و توصیفاتی از شهر (همان شهری که در واقع کودک در آن زندگی میکند) ارائه میشود که ممکن است برای کودک (بسته به سن و روحیهاش) تصویر ناخوشایندی از فضای زندگیاش ایجاد کند که با گفتگو میتوان آن را حل کرد. توصیفاتی چون: همه جا زیادی شلوغ، زیادی مرطوب، زیادی سرد، زیادی دودگرفته، زیادی بلند، زیادی پرباد و زیادی نامهربان بود.
تخیل جاری در کتاب میتواند به پرورش قوهی تخیل کودک کمک کند. همچنین ممکن است تا مدتی دربارهی ماجراهای تخیلی شخصیتهای کتابهایش صحبت کند، یا حتی شخصیتهای کتابهای دیگرش را هم زنده تصور کند. خوب است در این بازی و پرورش خیال با کودک همراه شد اما بهتر است همواره تعادل میان خیال و واقعیت رعایت شود.
از نکات قابل توجه دیگر که نقش اساسی در ترغیب و ایجاد علاقه در کودک به کتاب، کتاب خواندن و کتابخانه ایفا میکند نکاتی است که در تصاویر کتاب گنجانده شده است. مثل علاقه آتو به نوشتن، این که جای امنی که آتو برای زندگی پیدا میکند، کتابخانه است، اینکه بیشتر شخصیتهای کتابها در انتهای داستان درحال کتاب خواندن هستند و... .
امید، از نکات دیگری است که میتوان توجه کودک را به آن جلب کرد. لحظهای که آتو از پیدا کردن جایی برای زندگی ناامید میشود، آنجاست که چشمش به کتابخانه میافتد و چه جایی بهتر از کتابخانه برای یک خرس کتاب.
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد خرسِ کتاب