آنچه لازم است والدین بدانند
مجموعۀ کتاب «پسری که دنیا را رکاب زد» از آن کتابهایی است که با خیال راحت میتوانید خواندن آن را به فرزندان بالای نُهسال خود توصیه کنید. تشویق به مطالعۀ کتاب در حدود هشت ـ نُه سالگی اهمیت زیادی دارد؛ زیرا سرگرمیهای محبوب کودکان شما در این سنین میتواند به عادت بزرگسالی آنها تبدیل شود.
داستان جالب و ماجراجویانۀ کتاب در کنار ارزش آموزشی بالایی که برای کودکان ۹ ـ ۱۲ ساله دارد میتواند این کتاب را به نقطۀ آغازی برای علاقهمندی کودکانتان به دنیای جذاب مطالعه و کتابخوانی تبدیل کند.
ادامه متن با فرزندان خود صحبت کنید درباره
1 ) به نظرت سفر به دور دنیا به تنهایی چه مشکلات و سختیهایی دارد؟
۲) اگر قرار باشد به ماجراجویی مشابهی بروی، ترجیح میدهی به کجا سفر کنی؟
ادامه متن داستان اثر
مجموعۀ کتاب «پسری که دور دنیا را رکاب زد» داستان «تام»، پسر ماجراجویی است که با دوچرخۀ خود دور دنیا را میگردد. در کتاب سوم این مجموعه تام به «آسیا» سفر میکند. تام، پسر ماجراجوی داستان، با دوچرخهاش از «سیبری» میگذرد و از میان سرزمینهای سرد شمالی عبور میکند و راهی «ژاپن» و «چین» میشود. او از مردم چین و عادتهای آنها و تفاوتی که با مردم ژاپن دارند، میگوید و کلمات کوتاهی مانند سلام و خداحافظ را به مخاطب میآموزد. بعد از چین و ژاپن، تام از کشورهای آسیای میانه (ترکمنستان، آذربایجان و ...) میگذرد و دست آخر دوباره به «اروپا» میرسد. او با عبور از تنگۀ «بسفور» به اروپا و بعد هم به خانهاش در «انگلستان» میرسد. تام طی سفر سه مرحلهای ماجراجویانهاش، ۷۴ هزارکیلومتر رکاب زد و اولین پسری شد که به دور دنیا سفر کرده است.
ادامه متن جزئیات اثر
کارگردان/ مؤلف: الستر هامفایزر
نویسنده/ مترجم: لیدا هادی
ادامه متن
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد پسری که دور دنیا را رکاب زد (آسیا)