• امروز : 2 آذر 1403
logo

نقد و بررسی انیمه ندای قلب (The Anthem of the Heart)

author-img

توسط : نرگس شفیعی ارزیاب کدومو

1 سال پیش

مدت زمان مطالعه: 4 دقیقه

1111 بازدید

reviews-image

دیدگاه کدومو

kodoumo-logo 15 +
این ستاره‌ها کیفیت فنی محصول بوده و فارغ از معیارهای تربیتی و ارزش‌های اخلاقی به اثر داده شده است. ارزیاب براساس میانگین امتیاز اثر در پلتفرم‌های مختلف و نگاه فنی خود به محصول این امتیاز کیفی را برای محصول لحاظ کرده است.
انیمه «ندای قلب» اثری درام، رمانتیک و موزیکال است که با طرح داستان خیال‌پردازی‌های دختری که دچار مشکلات خانوادگی شده، اهمیت بیان احساسات و مراقبت از کلام را نشان می‌دهد. عشق ورزیدن به هم‌کلاسی و روابط عاشقانه در این اثر پررنگ و جز چالش‌های اصلی است. به دلیل طرح مسائلی مانند روابط غیراخلاقی و خیانت به همسر، به افراد زیر ۱۵ سال توصیه نمی‌شود.  

ژانر : درام رمانتیک

سال 2015 119 دقیقه جزئیات کامل اثر
-1 مناسب خانواده 7 نامناسب خانواده

دیدگاه والدین

هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.

دیدگاه فرزندان

هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.

شاخص های اثر

شما هم بررسی کنید
جزئیات
جزئیات
جزئیات
جزئیات
جزئیات

آنچه لازم است والدین بدانند

«ندای قلب» انیمه‌ای درام رمانتیک محصول 2015 است که همچون بسیاری از انیمه‌ها در ژانر مشابه، شخصیت‌های اصلی، دختران و پسران نوجوان هم‌مدرسه‌ای هستند .

این انیمه برای کودکان نیست؛ چراکه داستان آن بیشتر بر مسائل نوجوانان و بزرگسالان تاکید دارد. مسئله عدم خودسرزنشگری و بیان شفاف احساسات و افکار به‌ویژه برای نوجوانان که دوره کاملا جدیدی را با نیازها و اخساسات جدید تجربه می‌کنند، می‌تواند پیامی مهم و اثرگذار باشد؛ پس تماشای این اثر می‌تواند باب گفت‌وگوی صریح شما را با نوجوانتان باز کند تا درباره درونیات خود بویژه مسائل مشابه با مسائل شخصیت‌های داستان، با شما صحبت کنند.

اما سوال اینجاست که مسائل اصلی شخصیت‌های اثر چیست؟!

پیام این اثر در بستر داستانی رمانتیک مطرح شده است و بر نوع برقراری روابط میان دختر و پسر در مدرسه تاکید وجود دارد؛ از آنجایی که در فرهنگ کشور ما چنین فضایی از ارتباط وجود ندارد، ممکن است به‌جای برداشت پیام مثبت داستان و فهم اهمیت بیان درست خواسته و احساسات در روابط، نوجوانان به روابط عاشقانه متمایل شوند و صرفا وجه احساسی را در نظر بگیرند!

به تناسب تجربیات نوجوان خود در زمینه ارتباطات اجتماعی و تجربه عشق‌ورزی، با او وارد گفت‌وگو شوید. از او بخواهید درباره این موضوع فکر کند که چه ویژگی‌هایی در یک شخص می‌تواند مظر او را جلب کند؟ این پرسش به نوجوان کمک می‌کند تا بتواند شناخت بهتری نسبت به خود پیدا کند.

یکی از چالش‌های اصلی شخصیت‌های اصلی اثر، طلاق والدین و جدایی از آنها است که خود را در این اتفاقات مقصر دانسته و خود را سرزنش می‌کنند. فرصت مناسبی است درباره چالش‌های خانوادگی و احساس و افکار نوجوانتان پیرامون این مسئله، صحبت کنید.

عنصر موسیقی عنصر اثرگذاری است که باعث نجات شخصیت اصلی از چالش‌هایش می‌شود. اهمیت موسیقی و معجزه‌بخش بودن آن بارها در دیالوگ‌ها تکرار می‌شود. ممکن است این اثر زمینه ساز علاقمندی فرزند شما به موسیقی شود. مراقب باشید یک علاقمندی زودگذر، زمان فرزندتان را تلف نکند!

با توجه به بخی دیالوگ‌ها و اتفاقات اثر درباره نوع برقراری روابط دختر و پسر، وجود قلعه عشاق (فضایی برای زنان و مردانی که به دنبال رابطه هستند!) و موضوع خیانت به همسر، لازم است آمادگی فرزندتان برای دیدن انیمه ر ا در نظر بگیرید. این انیمه به افراد زیر 15 سال پیشنهاد نمی‌شود.

خلاصه:  نتیجه‌گیری اصلی داستان در دو چالش اصلی یعنی روابط عاشقانه و چالش‌های خانوادگی مانند طلاق والدین مطرح می‌شود که لازم است نوجوانان درک نسبی از این مسائل داشته باشند تا بتوانند پیام را بهتر برداشت کنند. این انیمه که بر بیان شفاف احساسات و افکار تاکید دارد، زمینه خوبی برای گفت‌وگو با نوجوانان فراهم می‌کند اما لازم است به وجود برخی اتفاقات و دیالوگ‌های غیراخلاقی مانند پیشنهاد برقراری رابطه و خیانت به همسر توجه شود.

با فرزندان خود صحبت کنید درباره

به نظر تو چرا ناروسه و ساکاگامی تصور می‌کردند در اتفاقاتی که برای خانواده‌شان افتاده مقصر هستند؟ واقعا تقصیر داشتند؟

مسائل کدام شخصیت‌های داستان را به خودت نزدیک‌تر می‌بینی؟ نظرت درباره سایر شخصیت‌ها چیست؟ اشباهات آنان را در چه چیزی می‌بینی؟ کدام رفتار آنها را دوست داری؟

تا به حال شده با کلامت دیگران را آزار دهی؟ یا دیگران این کار را درباره تو انجام دهند؟ واکنش تو چه خواهد بود؟

آیا احساسی هست که مانند ناروسه تجربه‌اش کرده باشی اما فکر کنی صحبت نکردن درباره آن بهتر است؟ دوست داری الان درباره‌اش صحبت کنی؟ (اگر صحبت درباره برخی مسائل برای نوجوانتان دشوار است، پیشنهاد کنید حرف‌هایش را برای شما بنویسد.)

آیا مسئله‌ای در خانواده‌مان هست که بخواهی درباره آن با ما صحبت کنی؟

خلاصه: فکر می‌کنی انسان‌ها بیشتر چه حرف‌هایی را نگفته درون خودشان نگه می‌دارند؟ آیا بیان نکردن خواسته‌ها و احساسات می‌تواند در جایی درست باشد؟

داستان اثر

  دختری به نام ناروسه در کودکی پرحرف و خیال‌پرداز بود. روزی که پدرش را همراه زنی دیگر می‌بیند، همه‌چیز را برای مادرش تعریف می‌کند و این‌گونه مادر و پدرش از هم جدا می‌شوند. والدین ناروسه بدون در نظر گرفتن تاثیر حرفشان بر او، پرحرفی ناروسه را عامل از هم پاشیدن خانواده بیان می‌کنند!

ناروسه در رویایش تخم‌مرغی را می‌بیند که با ایجاد نفرینی باعث می‌شود حرف زدن برای ناروسه با دل درد همراه شود؛ درنتیجه ناروسه دیگر هرگز تا نوجوانی صحبت نمی‌کند.

در سن نوجوانی، ناروسه در مدرسه به هم‌کلاسی‌اش ساکاگامی علاقمند شده و سعی می‌کند داستان نفرینش را برای او تعریف کند. از آنجایی که ساکاگامی هم دچار مشکلات خانوادگی بوده و احساساتش را بیان نمی‌کرده، ناروسه را درک می‌کند و از همان‌جا همکاری ناروسه و ساکاگامی برای ساختن یک کار موزیکال و اجرای آن برای مدرسه شروع می‌شود. ناروسه ماجرای زندگی‌اش را در قالب یک داستان نمادین می‌نویسد و ساکاگامی آهنگ آن را می‌سازد. اما شب قبل از اجرا، ناروسه اتفاقی متوجه می‌شود که ساکاگامی به دختر دیگری علاقمند است. ناروسه که قلبش شکسته، یک بار دیگر از بیان حرف‌هایش پشیمان می‌شود؛ پس تصمیم می‌گیرد نمایش موزیکال مدرسه را اجرا نکند. ساکاگامی به دنبال ناروسه می‌رود و برای او فضایی ایجاد می‌کند که تمام حرف‌ها و احساساتش را بیان کند. این کار ناروسه را آرام می‌کند و او متوجه می‌شود نفرین تخم‌مرغ تنها یک رویا بوده و او خودش را بی‌جهت بابت حرف زدن سرزنش می‌کرده؛ پس به مراسم موزیکال رفته و نمایشش را اجرا می‌کند.

جزئیات اثر

کارگردان: تاتسویوکی ناگای، Tatsuyuki Nagai

نویسنده‌ی اثر: تاتسویوکی ناگای، Tatsuyuki Nagai، ماری اوکادا، Mari Okada، ماسایوشی تاناکا، Masayoshi Tanaka

بازیگران:

Inori Minase، اینوری میناسه

Kôki Uchiyama، کوکی یوچیاما

Sora Amamiya، سورا آمامیا

Yoshimasa Hosoya، یوشیماسا هوسویا

شخصیت‌ها:

ناروسه جون: دختری که در کودکی پرحرف و خیال‌پرداز بوده اما تصور این که حرف‌هایش باعث جدایی مادر و پدرش شده است، باعث می‌شود بروز احساسات برایش دشوار شده و تصمیم بگیرد برای همیشه سکوت کند. او عاشق هم‌کلاسی‌اش ساکاگامی می‌شود و همین عشق بعلاوه ابزار موسیقی، به کمک او می‌آیند و مشکل او را با حرف زدن حل می‌کنند.

ساکاگامی تاکومی: پسری که با پدربزرگ و مادربزرگش زندگی می‌کند. والدین او پس از طلاق رهایش کرده‌اند. او در پیانو زدن مهارت دارد و حرف‌های دل ناروسه را به آهنگ تبدیل می‌کند. او تنها به این دلیل که همچون ناروسه زمانی در ابراز احساساتش مشکل داشته، تلاش دارد به او کمک کند. ساکاگامی با دختری به‌نام نیتو دوست بوده اما از هم دور شده‌اند که درنهایت با صحبت کردن موفق می‌شوند مانند قبل صمیمی شوند.

نیتو: دختری که زمانی با ساکاگامی دوست بوده اما به دلیل صحبت نکردن و عدم ابراز احساساتشان در کلام، در رابطه خود به مشکل خورده‌اند. او با ناروسه و ساکاگامی در یک تیم قرار می‌گیرد و به کمک آنها یک نمایش موزیکال طراحی می‌کنند؛ در این کار تیمی نیتو که فکر می‌کند ساکاگامی عاشق ناروسه شده است، بالاخره متوجه می‌شود که اشتباه می‌کرده.

تاساکی دایکی: پسری مغرور و پرجرأت که عضو تیم بیسبال بوده اما به دلیل شکستگی دستش دیگر نمی‌تواند بازی کند. او برای طراحی یک نمایش موزیکال در تیم ناروسه و ساکاگامی قرار می‌گیرد و با کمک ناروسه متوجه می‌شود که نباید با کلام خود دیگران را بیازارد.

جوشیما کازوکی: استاد موسیقی ناروسه و دوستانش که با ایجاد یک فرصت برای کار تیمی دانش‌آموزان در طراحی نمایشی موزیکال، باعث حل شدن بسیاری از مشکلات آن‌ها می‌شود.

کشور سازنده: ژاپن

کمپانی سازنده: A-1 Pictures

جوایز و افتخارات: نامزد بهترین انیمیشن از جوایز آکادمی ژاپن

مخاطب اثر: نوجوان، بزرگسال

نظرات کاربران

هیچ نظری وجود ندارد

هیچ نظری وجود ندارد

افزودن دیدگاه در مورد ندای قلب

مناسب برای رده سنی :
این اثر چطور بود :

سرویس کدومو به عنوان دستیار چندرسانه‌ای خانواده و سامانه‌ی هدایت مصرف خانواده اعلام می‌کند که کلیه‌ی تصاویر استفاده‌شده در این نرم‌افزار به‌صورت رایگان و بدون مالکیت شخص یا نهادی است و همچنین محتواهای متنی، پادکست‌های صوتی و یا ویدیوهای تولید و ثبت‌شده در بخش‌های مختلف این نرم افزار متعلق به سرویس تولید محتوای کدومو بوده و حق انحصاری پدیدآورنده‌ی اثر برای بهره‌برداری مادی و معنوی برای این مجموعه محفوظ است.

درباره کدومو

شما والدین عزیز تنها نیستید. هم می‌توانید با تیمی از کارشناسان زبده و با تجربه همراه شوید و هم از تجارب دیگر والدین نسبت به محصولات رسانه‌ای استفاده کنید.

با هم می‌توانیم دنیای رسانه‌ای امن برای فرزندانمان بسازیم. فقط کافیست با ما همراه شوید تا در این مسیر دستیار شما باشیم!