• امروز : 7 اردیبهشت 1403
logo

نقد و بررسی انیمیشن بازی‌های ذهن (Mind Games)

author-img

توسط : نرگس شفیعی ارزیاب کدومو

3 سال پیش

مدت زمان مطالعه: 4 دقیقه

1922 بازدید

reviews-image

دیدگاه کدومو

kodoumo-logo 8 +
این ستاره‌ها کیفیت فنی محصول بوده و فارغ از معیارهای تربیتی و ارزش‌های اخلاقی به اثر داده شده است. ارزیاب براساس میانگین امتیاز اثر در پلتفرم‌های مختلف و نگاه فنی خود به محصول این امتیاز کیفی را برای محصول لحاظ کرده است.

انیمیشن کوتاه، صامت و مفهومی «بازی‌های ذهن» درباره‌ی معنای زندگی‌کردن است. طی یک ماجرای فانتزی، مغز یک پسربچه از سرش بیرون می‌آید و به‌جای خودش، کتاب‌های درسی را در سر پسر می‌گذارد. کتاب‌ها به پسر کمک می‌کنند به تمام سؤالات امتحان پاسخ بدهد؛ اما در برابر یک سؤال نمی‌توانند جوابی پیدا کنند: «معنی زندگی چیست؟» در این زمان مغز پسر به‌جای خودش برمی‌گردد و یک نقاشی از بازی‌کردنش می‌کشد و آن را معنای زندگی معرفی می‌کند. هرچند ساخت این انیمیشن کودکانه و جذاب است؛ اما درک مفهوم آن ممکن است برای کودکان دشوار باشد و راهنمایی والدین را بطلبد.

سال 2018 2 دقیقه جزئیات کامل اثر
6 مناسب خانواده 0 نامناسب خانواده

دیدگاه والدین

هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.

دیدگاه فرزندان

هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.

شاخص های اثر

شما هم بررسی کنید
جزئیات
جزئیات
جزئیات

آنچه لازم است والدین بدانند

انیمیشن کوتاه بازی‌های ذهن، یک انیمیشن مفهومی است. هرچند ساخت انیمیشن کودکانه و فانتزی است؛ اما پیام داستان می‌تواند برای تمام سنین، حتی بزرگسالان مناسب باشد. احتمال دارد کودکان به سختی معنای انیمیشن را درک کنند، پس حتماً در فهم ماجرا و مفهوم نهایی او را راهنمایی کنید. از کودک خود بخواهید برداشت خودش را برای شما توضیح دهد و سپس سعی کنید دریافت‌های او را کامل و تصحیح کنید. اهمیت برقرار‌کردن تعادل میان تفریح و درس‌خواندن می‌تواند یکی از پیام‌های مهم انیمیشن برای فرزندان محصل شما باشد. اگر فکر می‌کنید فرزند شما به یکی از این موارد بیشتر اهمیت می‌دهد و برنامه‌ریزی درستی برای زندگی‌اش ندارد، پیرامون این موضوع با او گفت‌وگو کنید.

خلاصه: کودک خود را در دریافت پیام این انیمیشن مفهومی، راهنمایی کنید.

با فرزندان خود صحبت کنید درباره

با پرسش‌هایی ساده سعی کنید کودکان را متوجه پیام نهایی داستان کنید.

چرا کتاب‌ها نتوانستند سؤال پایانی را جواب بدهند؟

منظور مغز از نقاشی که در پاسخ به سؤال کشید، چه بود؟

تو بازی‌کردن را ترجیح می‌دهی یا کتاب‌خواندن را؟ چگونه می‌توانی برنامه‌ای بریزی که در هردوی آن‌ها موفق باشی؟

خلاصه: با پرسش‌هایی ساده سعی کنید کودکان را متوجه پیام نهایی داستان نمایید.

داستان اثر

«پسرِ حواس‌پرتی» سر جلسه‌ی امتحان حسابی گیج شده است. مغز بازیگوش پسر از سر او بیرون آمده است و کتاب‌های درسی را جای خودش می‌گذارد. زمانی‌که مغز درحال خوشی و بازی است، پسر با کمک کتاب‌های داخل سرش، تندتند به سؤالات امتحان جواب می‌دهد و همه‌چیز خوب پیش می‌رود، تازمانی‌که به این سؤال می‌رسد: «معنی زندگی چیست؟» کتاب‌های داخل سر پسرک نمی‌توانند در این زمینه به او کمک کنند. مغز پسر در همین زمان به سرش برمی‌گردد، او که خوب می‌داند معنی زندگی‌کردن چیست، در پاسخ به این سؤال یک نقاشی از بازی‌کردن پسر را در طبیعت می‌کشد.

جزئیات اثر

کارگردان: Jiaqi Emily Yan / جیاکی امیلی یان

نویسنده: Jiaqi Emily Yan / جیاکی امیلی یان

کشور سازنده: آمریکا

کمپانی سازنده: Ringling College of Art and Design

نظرات کاربران

هیچ نظری وجود ندارد

هیچ نظری وجود ندارد

افزودن دیدگاه در مورد بازی‌های ذهن

مناسب برای رده سنی :
این اثر چطور بود :

سرویس کدومو به عنوان دستیار چندرسانه‌ای خانواده و سامانه‌ی هدایت مصرف خانواده اعلام می‌کند که کلیه‌ی تصاویر استفاده‌شده در این نرم‌افزار به‌صورت رایگان و بدون مالکیت شخص یا نهادی است و همچنین محتواهای متنی، پادکست‌های صوتی و یا ویدیوهای تولید و ثبت‌شده در بخش‌های مختلف این نرم افزار متعلق به سرویس تولید محتوای کدومو بوده و حق انحصاری پدیدآورنده‌ی اثر برای بهره‌برداری مادی و معنوی برای این مجموعه محفوظ است.

درباره کدومو

شما والدین عزیز تنها نیستید. هم می‌توانید با تیمی از کارشناسان زبده و با تجربه همراه شوید و هم از تجارب دیگر والدین نسبت به محصولات رسانه‌ای استفاده کنید.

با هم می‌توانیم دنیای رسانه‌ای امن برای فرزندانمان بسازیم. فقط کافیست با ما همراه شوید تا در این مسیر دستیار شما باشیم!