پیام مثبت:
فضای کلی این انیمشن سعی دارد تقابل خیر و شر را نشان دهد. شخصیتهای شرور در پایان از بین میروند و بیآبرو میشوند و شخصیتهای مثبت و خوب ماجرا دیگران را نجات میدهند و محبوب همگان هستند. از دیگر پیامهای این اثر اهمیت اتحاد در برابر دشمن مشترک است. قسمت اول این انیمیشن نشان میدهد تمرکز بر فضای مجازی و غافل شدن از واقعیت چقدر میتواند خطرناک باشد. کله کدو سعی داشت قهرمان بودن خود را در فضای مجازی به اشتراک بگذارد و انقدر در این کار افراط کرد که از خطراتی که در واقعیت مردم را تهدید میکرد غافل شد. رسانهها همانقدر که میتوانند اخبار درست را به ما منتقل کنند، میتوانند اخبار اشتباه و گمراهکننده را نیز به ما برسانند. از پیامهای مثبت قسمت دوم میتوان به این مسئله اشاره کرد که هرگز نباید کسی را قبل از آنکه مرتکب اشتباهی شود تنبیه کنیم. دوست و همنشین بد میتواند تاثیر زیادی روی ما بگذارد همانطور که دزدها آقای دونات را گول زدند.
امیدآفرینی:
شخصیتهای سفید و مثبت اثر در نهایت پیروز میشوند و شکست و تنهایی و نابودی برای افراد شروری است که قصد آزار دادن دیگران را دارند. اینکه هرکس به سزای عمل خود برسد میتواند مخاطب کودک را به کشف یک رابطهی علی معلولی برساند و او را امیدوار کند که رفتارهای درستش، نتیجهی خوبی به همراه دارد.
خانواده محوری:
در این انیمیشن خانواده و ارتباط خانوادگی به شدت کمرنگ است. کیکو، دختر نوجوانی است که به دور از خانواده تمام وقت خود را در کنار کله کدو میگذراند و نظارت و کنترل والدین وجود ندارد اما در قسمت دوم، آقای دونات مردی خانوادهمحور است که سعی میکند بیشتر وقت خود را در کنار فرزندان و همسر خود باشد.
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد کله کدو بی رقیبه