آنچه لازم است والدین بدانند
سینا، عرفان و فراز در این انیمیشن، اولین قهرمانانی هستند که به جای نجات دنیا و مردم از شر شرورها، مردم را از شر قاچاقچیهای کالا، دشمنان تولید ملی، سودجوهای اقتصادی نجات میدهند تا رونق کسب و کار به کشور بازگردد. پس مسئله اقتصادی است و موضوع شغل و کسب درآمد است.
سه قهرمان داستان، هرکدام در رشته خاصی استعداد دارند. یکی در کامپیوتر، یکی در ورزش و یکی در ساخت کاردستی. ذکر این نکته در اینجا ضروری است که همه استعدادها خوب و لازم هستند. لازم نیست همه بچهها در درس ریاضی نمره 20 بگیرند و یا همه فقط دکتر و مهندس شوند! ممکن است یکی قهرمان ورزشی باشد، یکی هنرمند شود و دیگری کارآفرین موفقی باشد و از عهده مدیریت یک کسب و کار به خوبی برآید. در نتیجه خوب است والدین به این مسئله توجه کافی داشته باشند و به رشد استعدادهای فردی و همینطور تفاوتهای فردی فرزندان، توجه کنند.
قهرمانان مدرسه، چند نوجوان هستند که هنوز هم خودشان درک درست و خوبی از این مسائل ندارند اما آقای کوشان، با صحبتهای خود آگاهشان میکند و برایشان امکاناتی فراهم کرده تا بتوانند به طور مثال یک کارخانه تولید کفش را از صر تا صد طراحی کنند. مخاطبان نیز به همراه قهرمانان مدرسه، آگاهی بیشتری در مورد مسائل تولید، موانع آن، علت رکود یا شکست یک کسب و کار، چرایی خریدِ کالای ایرانی و مسائلی از این دست آشنا میشوند.
کودکان زیر 7 سال، توانایی درک و تحلیلِ مسال مالی و اقتصادی را ندارند اما بعد از سن 7 سالگی، کمکم باید درگیرِ این مسائل شوند. پساندازکردن را یاد بگیرند. با فرآیندهای کسب درآمد آشنا شوند، پولِ توجیبیِ خود را مدیریت کنند و... به همین علت تماشای این اثر برای گروه سنی بالای 7 سال توصیه میشود.
خوب است در مورد مسائلی که در انیمیشن مطرح میشود با فرزندان خود گفتگو کنیم. به طور مثال از آنها سوال کنیم:
میتوانی بگویی علت شکست تولیدی کفش در این قسمت چه بود؟ (قسمت اول)
قهرمانان مدرسه چطور مشکل را برطرف کردند؟
چرا مردم دوست داشتند کالای خارجی بخرند؟
اصلا چرا باید کالای ایرانی بخریم؟
چرا باید پولهایت را پسانداز کنی؟
ورود کالای قاچاق و بیکیفیت به کشور، چه خطراتی دارد؟ ( به طور مثال در یک قسمت، لنتِ ترمزِ بیکیفیتی وارد شده بود که جان بسیاری از افراد را به خطر انداخته بود.)
نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن دیدگاه در مورد قهرمانان مدرسه