• امروز : 7 اردیبهشت 1403
logo

نقد و بررسی انیمیشن قرمز شدن (Turning Red)

author-img

توسط : ریحانه یافتیان ارزیاب کدومو

2 سال پیش

مدت زمان مطالعه: 4 دقیقه

16427 بازدید

reviews-image

دیدگاه کدومو

kodoumo-logo 13 +
این ستاره‌ها کیفیت فنی محصول بوده و فارغ از معیارهای تربیتی و ارزش‌های اخلاقی به اثر داده شده است. ارزیاب براساس میانگین امتیاز اثر در پلتفرم‌های مختلف و نگاه فنی خود به محصول این امتیاز کیفی را برای محصول لحاظ کرده است.
«قرمز شدن» انیمیشنی در ژانر فانتزی و کمدی است که روایت‌گرِ «بزرگ شدن و بالغ شدن فرزندها» و انکار این موضوع توسط خانواده‌ها است. مخاطبِ این اثر، نوجوان به‌ویژه دختران و مهم‌تر از آن، والدینِ نوجوانان هستند و به تعامل میان والد و فرزند می‌پردازد. این اثر دارای خشونت و پیام‌مثبت قابل توجهی است و همچنین با توجه به محتوای جذاب و مناسبی که دارد، بسیار مورد تحسین قرار گرفته است و پیش‌بینی می‌شود جوایز متعددی دریافت کند.

ژانر : فانتزی کمدی

سال 2022 ۱۰۰ دقیقه جزئیات کامل اثر
101 مناسب خانواده 164 نامناسب خانواده

دیدگاه والدین

kodoumo-logo 13 +
بر اساس 21 رای

دیدگاه فرزندان

هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.

شاخص های اثر

شما هم بررسی کنید
جزئیات
جزئیات
جزئیات
جزئیات
جزئیات

آنچه لازم است والدین بدانند

انیمیشن «قرمز شدن» محصول ۲۰۲۲ آمریکا با مخاطب نوجوان و در ژانری فانتزی و کمدی می‌باشد که به مهم‌ترین دغدغه‌ی نوجوانان و والدین یعنی «استقلال‌رأی، بزرگ شدن و پیگیریِ علایقِ شخصی» می‌پردازد! لازم به ذکر است که مخاطب این اثر، نوجوان به‌ویژه دخترانِ نوجوان و مهم‌تر از آن والدینِ نوجوانان هستند و تماشای آن برای کودکان نامناسب و نامفهوم است. والدین محترم با تماشای این اثر به درکی از دغدغه‌های ذهنی و تغییرات روحی و جسمی در نوجوان رسیده و می‌توانند تعاملات مناسبی را با فرزند خویش داشته باشند. در این اثر شاهد هستیم که مِی‌مِی که دختری نوجوان است و می‌خواهد از وابستگیِ کودکانه به والدینش رهایی یافته و علایقش را آزادانه دنبال کند، با مادرش که زنی سختگیر بوده و نمی‌تواند بزرگ شدن و مستقل شدنِ فرزندش را باور کند، دچار مخفی‌کاری و مشاجره می‌گردد که مهم‌ترین مصداق‌های ناهنجاری و خشونت در انیمیشن نیز همین موارد هستند. مِی‌مِی و مادرش که پانداهای قرمزی درونِ خود دارند، گاهی خشمگین شده و اشیائی را پرتاب کرده و یا به خانواده و دوستان حمله‌ور می‌شوند که البته در انتها موفق به کنترل عصبانیت (مهار پانداها) می‌گردند. با توجه به وجودِ سکانس‌های خشونت‌آمیز و بعضاً ترسناکِ این‌چنینی، تماشای این اثر به کودکانِ زیر ۱۰ سال توصیه نمی‌شود. مخفی‌کاری‌های مِی‌مِی و سختگیری‌های نابجایِ مادرش که از ناهنجاری‌های سریال هستند نیز کم‌کم و تا انتهای اثر رنگ می‌بازند، هرچند نمونه‌های دیگری از ناهنجاری مانند: اشاره‌های کوچک و طنز به روابط عاشقانه و یا نمایشِ استایل‌های خلافِ عرفِ برخی دانش‌آموزان نیز به چشم می‌خورد که البته گذرا و غیرمهم هستند و تماشای نسخه‌ی پالایش‌شده نیز به روندِ گذرِ مخاطب از تماشای این ناهنجاری‌ها کمک می‌کند. مهم‌ترین نکته‌ای که در رابطه با ناهنجاری‌های این اثر باید مورد توجه والدین باشد این است که فرزند متوجهِ عواقبِ مخفی‌کاری و دروغ‌گویی گردد و مخفی‌کاری را به عنوان راه‌حلی مناسب برای پیگیریِ علایقش و دوری از مواجهه با والدینش انتخاب نکند. پیام‌مثبت‌های این اثر که ناظر بر توجه به علایقِ فرزندان و داشتنِ درک نسبت به بالغ شدنِ آن‌ها و ایجاد فضایی برای داشتنِ حریم خصوصی و استقلال یافتن می‌باشد نیز در کنارِ ناهنجاریِ مهمِ انیمیشن یعنی مخفی‌کاری، باید مورد توجه والدین باشد. والدین و مربیانِ محترم می‌توانند با تمرکز بر تقبیحِ مخفی‌کاری و ارائه‌ی راه‌های جایگزین همچون: «به راحتی صحبت کردن درمورد علایق و ابراز آزادانه و به دور از قضاوتِ عقاید» به کودک و نوجوانِ مخاطبِ اثر کمک کنند که مسیرِ استقلال‌یافتنِ خویش را به نحو احسن انتخاب کرده و همچنین از والدین/مربیانِ خویش دوری نگزینند و از قضاوت‌ها، نصیحت‌ها و سنگ‌اندازی‌های آن‌ها در مسیرِ رسیدن به اهداف و علایقشان نترسند.

ضمناً در این انیمیشن شاهدِ تاثیرِ گروه دوستی به شکلی ویژه هستیم و از مشارکت‌های گوناگون همچون فعالیتِ مثبت در زمینه‌ی تحصیلی و ورزشی و پیگیری علایق گرفته تا ارائه‌ی حمایت‌ها و یاری‌رسانی‌های گوناگون، مصادیق مختلفی را مشاهده می‌کنیم. تشویقِ فرزند به گسترش دایره‌ی دوستیِ خویش و نزدیکی به افرادی که او را به درستی درک می‌کنند و در زمینه‌های گوناگونِ تحصیلی و اخلاقی و … مشوق و الگوی مناسبی برای او هستند، می‌تواند بسیار مفید واقع شود. مثلاً در این اثر شاهد بودیم که مادرِ مِی‌مِی به قضاوتِ عجولانه نسبت به دوستانِ مِی‌مِی پرداخت اما نهایتاً متوجه شد که آن‌ها مایه‌ی تسلیِ خاطرِ مِی‌مِی و یاری‌رسانِ او در مشکلاتِ شخصی‌اش بوده‌اند.

نکته‌ی مهم دیگری که باید به آن اشاره کرد مسئله‌ی بلوغ جنسی/جسمی در فرزندان است که در انیمیشن فوق ذیل عادت ماهیانه‌ی دختران نوجوان و تحت نمادی چون «پاندای قرمز» که در خانم‌های خاندانِ لی ارثی نمود یافته، مطرح گردیده است. والدین محترم می‌توانند از این فرصت و اشاراتِ بجا و غیرمستقیمِ انیمیشن استفاده کرده و توضیحاتِ لازمه در رابطه با مراقبت‌های جسمی و مهم‌تر از آن ارائه‌‌ی حمایت‌های عاطفی و روانی را با فرزند خویش داشته باشند و از رفتارهای پانداهای قرمز برای توضیحِ تغییراتِ رفتاری همچون عصبانیت‌ها و تغییر حالاتِ ناگهانی و هیجانی برای فرزند خویش بهره ببرند.

خلاصه: ۱. تمرکز بر ناهنجاریِ مهمِ اثر (مخفی‌کاری) و تقبیحِ این رفتار و ارائه‌ی راهکارهای جایگزین برای آن ناظر بر پیام‌های مثبتِ انیمیشن همچون: دست‌یابی به درکی از نیاز نوجوان به استقلال یافتن و پیگیری عقاید و علایق شخصی، ۲. توجه به تاثیر گروه‌های دوستی و تشویق فرزند به گسترش دایره‌ی دوستی و نزدیکی به افرادی که می‌توانند الگوهای مناسبی باشند، ۳. آغاز صحبت و ارائه‌ی توضیحات و حمایت‌های لازمه در مبحث بلوغ جسمی/جنسی نوجوان.

با فرزندان خود صحبت کنید درباره

برای داشتنِ بحثی چالشی‌تر با نوجوان می‌توانید پرسش‌هایی را در خلال تماشای اثر و یا پس از آن مطرح کنید، همچون:

- دلیلِ عصبانیت مِی‌مِی چه بود؟ چه رفتاری از سوی مادرش او را خشمگین و یا وادار به مخفی‌کاری می‌کرد؟

- به‌نظرت چرا مادرِ مِی‌مِی مُدام او را تحت کنترل داشت؟ مادر از چه چیز هراس داشت؟

- تا به حال شده حرفی را به پدر و مادر یا معلمت نزنی چون از قضاوتِ آن‌ها بترسی یا حوصله‌ی نصیحت‌هایشان را نداشته باشی؟ بنظرت دلیلش چیست؟ راهی برای حلِ این موضوع به ذهنت می‌رسد؟

- آیا دوستانِ صمیمی‌ای داری یا در گروه/اکیپی عضو هستی؟ چه چیزهایی باعث شده به هم نزدیک و صمیمی شوید؟ کدام ویژگی‌های دوستانت را خوب می‌دانی؟

خلاصه: نظر نوجوان را راجع‌به قضاوت‌ها و نصیحت‌های بزرگسالان (والدین و معلم‌ها) جویا شوید و ببینید تا چه حد خود را آزاد و در مسیرِ دلخواه به سمت علایقش می‌بیند. در مورد دوستانِ صمیمی و گروه‌های دوستیِ موجود در مدرسه از نوجوان جویا شوید و ارزیابی کنید که آیا فرزندتان تنهایی را ترجیح می‌دهد و یا فردی‌ست با دایره‌ی دوستیِ گسترده و ویژگی‌های خوب و بدِ دوستانش را در خلال گفتگویی صمیمانه جویا شوید.

داستان اثر

میلین لی که او را مِی‌مِی صدا می‌زنند دختر نوجوانی‌ست چینی‌تبار و ساکن کانادا که همراه مادر و پدرش در معبدی که کنارِ خانه‌ی آن‌هاست و مربوط به جدّشان «سان‌ئی» می‌باشد، مشغول زندگی و کار هستند. مِی‌مِی به همراه سه دوستِ صمیمیِ خود به یک گروه موسیقی به نام «فور تَون (چهار شهر)» علاقه‌مند هستند و رویای رفتن به کنسرتِ آن‌ها را در سر می‌پرورانند و این درحالی‌ست که مادرِ قاطع و سختگیرِ مِی‌مِی، به علاقه‌ی دخترش توجهی ندارد و او را به تمرکز بر درس‌هایش و فعالیت در معبد تشویق می‌کند. روزی مِی‌مِی متوجه می‌شود که بر اثرِ عصبانیت و یا هیجان‌زدگیِ شدید، به پاندایی قرمز تبدیل می‌شود و این مسئله موجب ترس و سردرگمی او می‌گردد و نهایتاً مادرش به او توضیح می‌دهد که این میراثی در میانِ زنانِ خاندانِ لی بوده و حتی خودش، خواهرهایش و مادرش نیز این موهبت را دارا هستند اما توانسته‌اند بر آن غلبه و این قدرت را در قالب‌های مختلف مثل انگشتر، گردنبند و ... محصور کنند. سختگیری‌های مادرِ مِی‌مِی و اصرارهای مِی‌مِی برای پیگیری علایقش و در واقع استقلال یافتن و نشان دادنِ اینکه «او دیگر بزرگ شده و کودکی وابسته به مادرش نیست» موجب می‌گردد که اختلافی شدید میان او و مادرش شکل بگیرد و در حالی که مادرِ مِی‌مِی او را برای مراسمِ سنتی (که پاندای درونِ مِی‌مِی را کنترل و محصور می‌کند) آماده می‌کند، مِی‌مِی به دنبالِ شرکت در کنسرتِ موردعلاقه‌ش به همراه دوستانش می‌باشد و این ماجرا را نیز از مادرش مخفی می‌کند. مادرِ مِی‌مِی پس از فهمیدنِ حقیقت و عصبانیتِ شدید، به پاندایی خطرناک و قدرتمند تبدیل شده و با خراب کردنِ اجرای کنسرت و ملامتِ فرزندش، صحنه‌ای ترسناک و تلاشِ کل خانواده برای کنترلِ پاندای مادر را رقم می‌زند. پس از تلاش‌های فراوان و همچنین تصمیمِ مِی‌مِی مبنی بر نگه‌داشتنِ پاندای درونِ خود، مادرِ مِی‌مِی کم‌کم منعطف شده و علایق فرزندش را مورد توجه قرار داده و «بالغ شدنِ او را می‌پذیرد» و مِی‌مِی نیز دست از مخفی‌کاری و مخالفت‌های بیجا برداشته و رابطه‌ی خویش با مادر و همچنین دوستانش را اصلاح می‌کند.

جزئیات اثر

کارگردان: دومی شی / Domee Shi

بر اساس داستانی از: دومی شی، جولیا چو، سارا استرایچر / Domee Shi, Julia Cho, Sarah Streicher

نام تهیه کننده: لیندسی کالینز / Lindsey Collins

نام بازیگران: روزالی چیانگ، ساندرا اوه، ایوا مورس، مایتری راماکریشنان، هاین پارک، تریستان آلریک چن / Rosalie Chiang, Sandra Oh, Ava Morse, Maitreyi Ramakrishnan, Hyein Park, Tristan Allerick Chen

نام شخصیت‌ها:

میلین لی (مِی‌مِی): دختر ۱۳ ساله‌ی چینی-کانادایی که هنگامِ عصبانیت و هیجان‌زدگی، به پاندایی قرمز تبدیل می‌شود که میراثِ اجدادیِ آن‌هاست.

مینگ لی: مادرِ قاطع و سختگیرِ مِی‌مِی که او نیز پاندایی قرمز اما قوی‌ترین در میانِ زنانِ خانواده است.

میریام مندلسون: از دوستانِ صمیمیِ مِی‌مِی که استایل تام‌بوی (پسرانه) دارد و آواز نیز می‌خواند.

پریا مانگال: از دوستانِ صمیمیِ مِی‌مِی که بسیار خونسرد و آرام است.

اَبی پارک: از دوستانِ صمیمیِ مِی‌مِی که بسیار هیجان‌زده و دقیقاً نقطه مقابلِ شخصیت پریا می‌باشد.

تایلر ان‌گوین‌بیکر: از هم‌کلاسی‌های مِی‌مِی که مُدام او را مورد تمسخر و تحقیر قرار می‌دهد.

کشور سازنده: آمریکا

کمپانی سازنده: Walt Disney Pictures, Pixar Animation Studios

نظرات کاربران

بزرگسال

توسط : ارغوان آریایی

۳۰ بهمن ۱۴۰۲

مناسب سن 9 +

واقعا با خوندن این نظرات متوجه شدم که چرا روز به روز حال نسل جدید بدتر و بدتر میشه و شکاف بین نسلی داره به یه گسل بین نسلی تبدیل میشه ، حقیقت و عمق حرف این انیمیشن دقیقا همین تفاوت نگاهه و همین عدم درک از سمت نسلهای قبلتر ، متاسفانه این عدم درک همیشه وجود داشته و پدر و مادر ها مثل دومینو این ضربه های روحی رو نسل به نسل منتقل میکنن تا جایی که کارد به استخون میرسه ، و یه جایی فوران میکنه ، جوری نوشتید توی فیلم حرمت ها از بین میره و به بزرگتر ها بی احترامی میشه انگار که تو غار زندگی می کنید و رفتار عصبی و پرخاشگر نسل جدید رو نمی بینید که روز به روز بدتر میشن ، و این حجم از عصبانیت هیچ ربطی به تهاجم فرهنگی نداره ، به غرب هم ربطی نداره ، بلکه عقده های دوران نوجوانی صدها نسله که به صورت ژنتیکی از نسلی به نسل دیگه داره منتقل میشه و کاملا طبیعیه که نسل جدید گنجایش حمل قرن ها عقده ی اجدادشون رو ندارن و روزی میرسه که علنا شاهد طغیان بزرگی از سوی نسلهای بعدی میشیم ، که بی احترامی کوچکترین قسمتشه ، شاید اون روز ما نباشیم ، اما این انیمیشن داره سعی میکنه هشدار بده ، اون پاندای بزرگی که از مادر میبینید تجمع عقده های صدها نسله که به هیولا تبدیل شده ، می می هیولای بزرگی نیست چون هنوز با عقده بزرگ نشده ، که اگر مادرش کوتاه نمیومد چه بسا هیولای درون می می از مادرش هم بزرگتر میشد ، واقعا متاسم برای اون معلم سواد رسانه ای که هیچ سواد رسانه ای نداره و نمیدونه اصلا ساختار داستان نویسی چی هست چون انتظار داره انیماتورها برای تک تک دوستان می می خانواده طراحی کنن ، و حتی متوجه نشده که دوستان می می هم از طرف خانواده برای رفتن به کنسرت منع شدن ، از نظر ایشون پدر نقش هویج رو داره ، چرا ؟ خب معلومه چون دخترش رو تایید کرد چون بهش گفت تو هرجوری باشی من دوستت دارم ، بنابراین این پدر هویجه ، از نظر این بزرگسالانه مغرور و متعصب ، تایید و آزادی دادن پدر به دخترش یعنی هویج بودن ، یعنی باید حتما تنبیهش میکرد؟ یا مثل مادرش به پاندا نبودن ترغیبش میکرد ؟ دقیقا باید چیکار میکرد که از نظر شما علامه های عزیز هویج نباشه ؟ بعد ایشون که ادعای سواد رسانه داره ، نمیدونه این داستان در مورد بلوغ دخترهاست و طبیعیه که مردها در یک داستان زنانه نقش پر رنگی نداشته باشن چون داستان یک داستان زنانه هست ؟ هرچند حقیقتا هم پدر ها نباید کار خاصی انجام بدن ، بزرگترین و مهم ترین نقشی که یک پدر میتونه تو خانواده داشته باشه اینه که به همسرش عشق بورزه و بعد به صورت اتومات خانواده مثل چسب به هم میچسبن ، چون زنی که از سمت همسرش حمایت و محبت ببینه قطعا بچه های سالم تری تربیت میکنه ، دقیقا کاری که این پدر توی این انیمیشن انجام میده، این کارتون مثل کارتون فرار جوجه ای نیست که بشه زمینه های فمنیستی بهش بچسبونیم چون فرار جوجه ای داره انقلاب علیه ظلم حکومت ها رو نشون میده اونم فقط با اقتدار زنانه ، اما این داستان یک داستان کاملا زنانه در مورد مشکلات بلوغ زنانه است نه مشکلات همه ی جامعه ، بلکه نیمی از جامعه یعنی خانم ها که خییییلی خوب داره روحیات یک دختر بچه در دوران بلوغ و مشکلاتی که میتونه با مادرش که دقیقا مثل خودش با همون مشکل مواجهه رو نشون میده کاش یکم تفکر میکردیم و با عینک بد بینی به همه چیز نگاه نمیکردیم ، اتفاقا من دیدنش رو به پسر ها ، پدر ها و شوهر ها برای درک بیشتر حالات روحی خانمها شدیدا توصیه میکنم

بزرگسال

توسط : سمیه بهمدی

۷ مهر ۱۴۰۲

مناسب سن 18 +

از نظر من داره فرهنگ. غرب رو ترویج میده قشنگ معلوم بود ک قراره تو اون پارتی چه اتفاقی براش بیفته حتی برای دختره مهم نبود کسی ک اون کارو باهاش میکنه دشمنشه فقط میخواست وارد دنیای زنانه بشه

بزرگسال

توسط : حسام زمانی مقدم دولو

۲۶ شهریور ۱۴۰۲

مناسب سن 16 +

ناهنجاری اجتماعی زیاد

بزرگسال

توسط : مجتبی چمران

۱۹ شهریور ۱۴۰۲

مناسب سن 14 +

بنظرم این ماجرا یکم بیش از حد داشت پیامو نشون میداد و زیادی ضایع بود، بچه های زیر 14 سال نبینن بهتره چون مادر باید باهاشون قبلش صحبت کنه

بزرگسال

توسط : سارا بهرامی

۳۰ مرداد ۱۴۰۲

مناسب سن 17 +

توصیه میکنم این سایت رو که تحلیل کامل این فیلم رو گفته بخونید بعد تصمیم بگیرین https://www.nasimerooyesh.ir/news-id67028/ واقعا فیلم مناسبی برای بچه ها نیست چون در کل توهین به والدین و آموزش ایستادن در مقابل والدینه و اشاره به تقابل دوست و والدین داره مفهوم جنسی که پشت این فیلم هست ...تا علاقه نا متعارف به گروه های کره ای که همه اینها رو در فیلم توجیه میکنه و خوب شخصیت اصلی داستان برای رسیدن به هدفش یجورایی تن فروشی هم میکنه واقعا این فیلم ارزش دیدن رو نداره

بزرگسال

توسط : امیر حسینی

۳۰ بهمن ۱۴۰۱

مناسب سن 15 +

به معنای واقعی کلمه یک اشغال بود از توهین به خانواده و پایین اوردن جایگاهشون تا شکل دادن یک تفکر به شدت غلط که هر جور میخوای باش و متفاوت بودن به هر قیمت و ااینکه هیچ تفاوتی عیب نیست و اونا هم خوبی داره که به شدتتت غلط و مخربه جز یه سری فرهنگ و تفکر غلط برامده از تبلیغات اینروز های غرب(این چیزایی که تو این انیمیشن هست حتی تو غرب هم فرهنگ نیست)نداره از نظر گرافیکو اینا هم از خیلی از اثرای خفن این روزا عقب تره

بزرگسال

توسط : محمد صادق آقاجانی

۹ دی ۱۴۰۱

مناسب سن 12 +

فیلم یه پیام محوری مهم داره که همون عدم اجبار و فشار بیش از حد توسط والدین و تاکید بر ارتباط صادقانه و همدلانه تر در خانواده‌س.. اما همه اینا وقتی خوب فهم و منتقل میشه که پیام های منفی فیلم _که کم هم نیستن_ ازش گرفته بشه. تقریبا هر چیزی که در فیلم قبح شکنی میشه و در نهایت ازش دفاع میشه، در فرهنگ دینی ما مطلوب نیس چیزایی مثل تمایل آزادانه دختر و پسر به هم، رقصیدن، گرایش افراطی به موسیقی، مهمونی مختلط و در نهایت مسئله زنانگی و بدن زنان. فیلم اینارو مثل یه جوون جو زده تبلیغ میکنه و هیچ تعادلی در بیان نداره.. به نوعی در روایت و جانبداری افراطی عمل کرده در نهایت با اینکه بعید می‌دونم بشه ولی اگر خوب پالایش بشه، اثر مفرح و آموزنده‌ای میشه حیف اون کیفیت..

بزرگسال

توسط : مهدی نظری زاده کرمانی

۵ مهر ۱۴۰۱

مناسب سن 15 +

به وسیله آداب رسوم شرقی،فرهنگ غربی را ترویج کردن

بزرگسال

توسط : مهدی نظری زاده کرمانی

۵ مهر ۱۴۰۱

مناسب سن 15 +

به وسیله آداب رسوم شرقی،فرهنگ غربی را ترویج کردن

بزرگسال

توسط : بهار جعفری

۲۹ تیر ۱۴۰۱

مناسب سن 14 +

این فیلمو دیدم،خیلی به سبک زندگی ما نزدیک نیست.اما بزرگترها میتونن ازش چیزی یاد بگیرن،کنترل بیش از حد باعث دروغ و مخفی کاری میشه.نقطه ضعفش هم نقش بی رنگ پدر خانواده است،چغندری روی مبل

بزرگسال

توسط : محمد مهدی آزاد

۴ خرداد ۱۴۰۱

مناسب سن 12 +

خوب بود

بزرگسال

توسط : محمد مهدی آزاد

۴ خرداد ۱۴۰۱

مناسب سن 12 +

باتوجه به زیرمتن که توجه به بلوغ بود ، بسیار آموزنده هم برای والدین و هم برای فرزندان میباشد.

بزرگسال

توسط : iran aza

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

مناسب سن 7 +

در مورد پریودی دختاران و چیز هایی که باید بدونید صحبت می کرد

بزرگسال

توسط : iran aza

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

مناسب سن 7 +

در مورد پریودی دختاران و چیز هایی که باید بدونید صحبت می کرد

بزرگسال

توسط : آذر حسینی

۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

مناسب سن 13 +

عالی

بزرگسال

توسط : حسین حق پناه

۳۱ فروردین ۱۴۰۱

مناسب سن 18 +

به خاطر اینکه به شکل واضحی به وضعیت بلوغ جنسی دختران پرداخته می‌شود اصلا مناسب تماشای خانوادگی یا تماشای پسران نوجوان نیست.

بزرگسال

توسط : اناهیتا جلالی

۲۲ فروردین ۱۴۰۱

مناسب سن 9 +

عالی

بزرگسال

توسط : امیر محمد منجم زاده

۱۲ فروردین ۱۴۰۱

مناسب سن 12 +

عالییی

بزرگسال

توسط : علیرضا عسگری

۱۱ فروردین ۱۴۰۱

مناسب سن 16 +

سلام بنده معلم سواد رسانه ای بخش تحلیل انیمیشن در موسسه ای در تهران هستم: این انیمیشن دارای محتواهای نامناسب جدی است و سبک زندی غربی به شدت در می می دیده می شود در سرتاسر انیمیشن دوستان می می که جالب بود خانواده ای نداشتند و خیلی هم راحت در مهمانی ها و کنسرت ها شرکت میکردند نقش محوری داشتند و می می را در مخالفت با خانواده تشویق میکردند. جالب اینجاست که دوستان ما در گروه کودومو برای این اثر الگوی منفی طراحی نکرده بود درحالی که می می الگوی منفی برای دختران ما است. به خانواده های عزیز عرض میکنم : این انیمیشن مناسب دیدن کودکانتان نیست. اما می توان به خانواده پیشنهاد کرد تا شاید در سختگیری های بی مورد و همیاری نکردن کودکانشان در اوقات فراغت تجدید نظر کنند. از لحاظ تربیت خانواده نیز نقش پدر در این انیمیشن به شدت تضعیف شده بود و بیشتر نقش هویج را ایفا میکرد . مگر در سکانس آخر که برای می می داستان مادرش را تعریف کرد.

بزرگسال

توسط : حسین نامنی

۶ فروردین ۱۴۰۱

مناسب سن 18 +

سلام خیلی افتضاح بود ترویج تن فروشی برای رسیدن به خواسته ها از هر وسیله استفاده کردن بر شهوت(دختره) و غضب(مادره) غلبه نکردن بلکه کاری پسندیده جلوه دادن در آخر هم برای جلب بیشتر مشتری از جذابیت های ذاتی و بدنیش استفاده میکنه وقتی هم میخواد بیرون در پایان فیلم با بهانه ی اینکه بدنه خودمه تیپ خیلی جلف میزنه

بزرگسال

توسط : قاصدک آزاد

۴ فروردین ۱۴۰۱

مناسب سن 14 +

پیام اصلی داستان بر محور "انجام رفتارهای بد و اشتباه گاهی لازم است، چون باعث جذابیت بیشتر زندگی و افراد می‌شود " می‌چرخید!!!

هیچ نظری وجود ندارد

افزودن دیدگاه در مورد قرمز شدن

مناسب برای رده سنی :
این اثر چطور بود :

سرویس کدومو به عنوان دستیار چندرسانه‌ای خانواده و سامانه‌ی هدایت مصرف خانواده اعلام می‌کند که کلیه‌ی تصاویر استفاده‌شده در این نرم‌افزار به‌صورت رایگان و بدون مالکیت شخص یا نهادی است و همچنین محتواهای متنی، پادکست‌های صوتی و یا ویدیوهای تولید و ثبت‌شده در بخش‌های مختلف این نرم افزار متعلق به سرویس تولید محتوای کدومو بوده و حق انحصاری پدیدآورنده‌ی اثر برای بهره‌برداری مادی و معنوی برای این مجموعه محفوظ است.

درباره کدومو

شما والدین عزیز تنها نیستید. هم می‌توانید با تیمی از کارشناسان زبده و با تجربه همراه شوید و هم از تجارب دیگر والدین نسبت به محصولات رسانه‌ای استفاده کنید.

با هم می‌توانیم دنیای رسانه‌ای امن برای فرزندانمان بسازیم. فقط کافیست با ما همراه شوید تا در این مسیر دستیار شما باشیم!