بررسی تخصصی انیمیشن Mind Games
بازیهای ذهن

دیدگاه کدومو

انیمیشن کوتاه، صامت و مفهومی «بازیهای ذهن» دربارهی معنای زندگیکردن است. طی یک ماجرای فانتزی، مغز یک پسربچه از سرش بیرون میآید و بهجای خودش، کتابهای درسی را در سر پسر میگذارد. کتابها به پسر کمک میکنند به تمام سؤالات امتحان پاسخ بدهد؛ اما در برابر یک سؤال نمیتوانند جوابی پیدا کنند: «معنی زندگی چیست؟» در این زمان مغز پسر بهجای خودش برمیگردد و یک نقاشی از بازیکردنش میکشد و آن را معنای زندگی معرفی میکند. هرچند ساخت این انیمیشن کودکانه و جذاب است؛ اما درک مفهوم آن ممکن است برای کودکان دشوار باشد و راهنمایی والدین را بطلبد.
شاخص های اثر
مغز پسرکوچولو بهدنبال بازیگوشی خودش رفته است و بهجای آن کتاب درسی در سرش وجود دارد. موقع برخورد به یک سؤال سخت، صدای آژیر خطر میآید و از سر پسر دود بلند میشود.
در این انیمیشن مغز یک پسرکوچولو از داخل سرش بیرون میآید، البته این ماجرا بهصورت فانتزی است و مغز شخصیتی بامزه و کمدی دارد که باعث میشود این اتفاق ترسناک جلوه نکند.
درحالیکه مغز یک پسر برای تفریح وارد زمین بازی شده است، کتابهای درسی را بهجای خودش در سر پسر میگذارد. کتابها به پسر کمک میکنند که تمام سؤالات علمی را سریع و با موفقیت جواب دهد و در این زمان مغز مشغول بازی میشود؛ اما جواب سؤال آخر که معنی زندگی را پرسیده است، در کتابهای درسی پیدا نمیشود و مغزِ پسر، جوابش را میداند. او لذت بازیکردن را در پاسخ به این سؤال نقاشی میکند. این انیمیشن سعی میکند لذت و شادی را معنی واقعی زندگی عنوان کند و به مخاطب یادآوری کند که کتابهای درسی نمیتوانند معنای واقعی زندگی را به ما بیاموزند، بلکه این خود ما هستیم که باید زندگی را تجربه کنیم و از آن لذت ببریم.
ادامه متنبا کودکان خود صحبت کنید درباره
با پرسشهایی ساده سعی کنید کودکان را متوجه پیام نهایی داستان کنید.
چرا کتابها نتوانستند سؤال پایانی را جواب بدهند؟
منظور مغز از نقاشی که در پاسخ به سؤال کشید، چه بود؟
تو بازیکردن را ترجیح میدهی یا کتابخواندن را؟ چگونه میتوانی برنامهای بریزی که در هردوی آنها موفق باشی؟
خلاصه: با پرسشهایی ساده سعی کنید کودکان را متوجه پیام نهایی داستان نمایید.
آنچه لازم است والدین بدانند
انیمیشن کوتاه بازیهای ذهن، یک انیمیشن مفهومی است. هرچند ساخت انیمیشن کودکانه و فانتزی است؛ اما پیام داستان میتواند برای تمام سنین، حتی بزرگسالان مناسب باشد. احتمال دارد کودکان به سختی معنای انیمیشن را درک کنند، پس حتماً در فهم ماجرا و مفهوم نهایی او را راهنمایی کنید. از کودک خود بخواهید برداشت خودش را برای شما توضیح دهد و سپس سعی کنید دریافتهای او را کامل و تصحیح کنید. اهمیت برقرارکردن تعادل میان تفریح و درسخواندن میتواند یکی از پیامهای مهم انیمیشن برای فرزندان محصل شما باشد. اگر فکر میکنید فرزند شما به یکی از این موارد بیشتر اهمیت میدهد و برنامهریزی درستی برای زندگیاش ندارد، پیرامون این موضوع با او گفتوگو کنید.
خلاصه: کودک خود را در دریافت پیام این انیمیشن مفهومی، راهنمایی کنید.
داستان انیمیشن
«پسرِ حواسپرتی» سر جلسهی امتحان حسابی گیج شده است. مغز بازیگوش پسر از سر او بیرون آمده است و کتابهای درسی را جای خودش میگذارد. زمانیکه مغز درحال خوشی و بازی است، پسر با کمک کتابهای داخل سرش، تندتند به سؤالات امتحان جواب میدهد و همهچیز خوب پیش میرود، تازمانیکه به این سؤال میرسد: «معنی زندگی چیست؟» کتابهای داخل سر پسرک نمیتوانند در این زمینه به او کمک کنند. مغز پسر در همین زمان به سرش برمیگردد، او که خوب میداند معنی زندگیکردن چیست، در پاسخ به این سؤال یک نقاشی از بازیکردن پسر را در طبیعت میکشد.
جزئیات انیمیشن
کارگردان: Jiaqi Emily Yan / جیاکی امیلی یان
نویسنده: Jiaqi Emily Yan / جیاکی امیلی یان
کشور سازنده: آمریکا
کمپانی سازنده: Ringling College of Art and Design
عکس های منتخب انیمیشن




نظرات کاربران
هیچ نظری وجود ندارد
هیچ نظری وجود ندارد