• امروز : 31 فروردین 1403
logo

نقد و بررسی فیلم دنیای من (My World)

author-img

توسط : یاسمن گودرزی ارزیاب کدومو

1 سال پیش

مدت زمان مطالعه: 4 دقیقه

1522 بازدید

reviews-image

دیدگاه کدومو

kodoumo-logo 12 +
این ستاره‌ها کیفیت فنی محصول بوده و فارغ از معیارهای تربیتی و ارزش‌های اخلاقی به اثر داده شده است. ارزیاب براساس میانگین امتیاز اثر در پلتفرم‌های مختلف و نگاه فنی خود به محصول این امتیاز کیفی را برای محصول لحاظ کرده است.

الا دختر ناشنوا و نابینایی است که پدرش قصد دارد او را به تیمارستان ببرد اما آمدن استاد ماهیر سرنوشت الا را تغییر می‌دهد. این فیلم درام ترکیه‌ای که از زندگی‌نامه «هلن کلر» الهام گرفته‌ است به شکل زیبایی نقش امید را در زندگی نشان می‌دهد.

ژانر : درام

سال 2013 100 دقیقه جزئیات کامل اثر
7 مناسب خانواده 8 نامناسب خانواده

دیدگاه والدین

هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.

دیدگاه فرزندان

هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.

شاخص های اثر

شما هم بررسی کنید
جزئیات
جزئیات
جزئیات
جزئیات

آنچه لازم است والدین بدانند

فیلم «دنیای من» یک فیلم ترکیه‌ای درباره‌ی دختری است که نه چیزی می‌شنود و نه می‌بیند. در میان تاریکی مسلط بر دنیای او، نورِ معلم می‌درخشد و استاد ماهیر وارد زندگی‌اش می‌شود تا همه‌چیز را تغییر دهد. حضور معلم سخت‌گیر مهربان در ابتدا کمی شوکه کننده است. ماهیر احساس ترحمی نسبت به الا ندارد و در ابتدا کمی خشونت کنترل‌شده را وارد روش آموزشی خود می‌کند. در این باره با فرزند خود صحبت کنید. به او بگویید مربی/ معلم بی‌رحم نیست. فقط گاهی برای آموزش باید از زیاده‌روی در محبت پرهیز کرد تا بتوان باعث رشد شاگرد شد. این فیلم به خوبی ساختار پیروزی و شکست را در هم می‌ریزد. در قسمتی از این اثر استاد ماهیر و الا شکست خود را جشن می‌گیرند. این روش می‌تواند برای جلوگیری از ناامید شدن به انسان کمک بکند. در بخش دیگری از داستان، توجه بیش از حد مادر و پدر به الا باعث شده بود دختر دیگرشان را نادیده بگیرند. باید توجه داشت که در موارد اینچنینی زیاده‌روی نکنیم.

الا و استاد ماهیر نیز مانند بقیه‌ی انسان‌ها گاهی خسته می‌شدند، گریه‌ می‌کردند و به اصطلاح خودمانی‌تر کم می‌آوردند اما تفاوت آن‌ها با بقیه آدم‌ها این بود که آن دو علی‌رغم همه‌ی خستگی‌ها ادامه دادند و موفقیت را اگرچه دیر و سخت، به دست آوردند.

در نسخه‌ی پالایش نشده‌ی این اثر شما شاهد صحنه‌های کوتاهی از خوردن مشروب، بوسه و لباس‌های کمی نامناسب خواهید بود.

خلاصه: درباره‌ی تعادل در مهربانی و سخت‌گیری در آموزش با فرزندتان صحبت کنید.

با فرزندان خود صحبت کنید درباره

آیا سخت‌گیری‌های استاد ماهیر نسبت به الا درست و به جا بود یا نه؟

آیا مادر الا باید در مقابل سخت‌گیری‌های ماهیر می‌ایستاد و از دخترش محافظت می‌کرد؟

چه چیز باعث شد استاد ماهیر دست از تلاش نکشد؟

چرا خواهر الا به او حسودی می‌کرد؟ مقصر ایجاد این حس در او چه کسی بود؟

خلاصه: آیا استاد ماهیر یک انسان بی‌رحم و سنگدل بود یا نه؟ چرا؟

داستان اثر

الا دختر یک خانواده‌ی ثروتمند است که خانواده‌اش زمانی که او دو ساله است، متوجه می‌شوند نابینا و ناشنواست. هرچه الا بزرگ‌تر می‌شود رفتارهایش ناهنجارتر می‌گردد. تا اینکه پدرش تصمیم‌گیرد او را به تیمارستان منتقل کند. مادر الا با این کار مخالفت می‌کند و از همسرش می‌خواهد برای آموزش الا یک مربی استخدام کند. استاد ماهیر مسئولیت آموزش الا را بر عهده می‌گیرد اما سخت‌گیری بیش از حد او خانواده‌ی الا را نگران می‌کند. با اصرارهای استاد ماهیر آموزش ادامه پیدا می‌کند و در نهایت الا توانایی تشخیص کلمات را پیدا می‌کند. آموزش‌های استاد ماهیر اینجا تمام نمی‌شود! او قصد دارد الا ذرا به دانشگاه بفرستد و با پشتکار و تلاش بسیار اینکار را می‌کند. رفته‌رفته استاد ماهیر دچار آلزایمر می‌گردد و همچنان که الا در زندگی پیشرفت می‌کند، ماهیر پیر و پیرتر می‌گردد. در نهایت الا از دانشگاه فارغ التحصیل می‌شود و با لباس سیاه فارغ التحصیلی به دیدار استاد ماهیر می‌رود.

جزئیات اثر

کارگردان/ مولف: اقور یوجل / Ugur Yucel

نویسنده/ مترجم: اقراس گونس / Ugras Gunes

نام تهیه کننده: اقور یوجل / Ugur Yucel

نام بازیگران: برن سات / اقور یوجل / آیسا بینگل Beren Saat / Ugur Yucel / Ayca Bingol

نام شخصیت ها: اِلا: دختر نابینا و ناشنوایی است که از کودکی دچار این عارضه است. پدرش تصمیم دارد او را به تیمارستان بفرستد. استاد ماهیر: او مربی کودکان استثنایی است. زمانی که متوجه می‌شود آینده‌ی الا در خطر است، تصمیم می‌گیرد با آموزش مناسب او را نجات دهد.

کشور سازنده: ترکیه

کمپانی سازنده: Merve Ciric

مخاطب اثر: نوجوان

نظرات کاربران

هیچ نظری وجود ندارد

هیچ نظری وجود ندارد

افزودن دیدگاه در مورد دنیای من

مناسب برای رده سنی :
این اثر چطور بود :

سرویس کدومو به عنوان دستیار چندرسانه‌ای خانواده و سامانه‌ی هدایت مصرف خانواده اعلام می‌کند که کلیه‌ی تصاویر استفاده‌شده در این نرم‌افزار به‌صورت رایگان و بدون مالکیت شخص یا نهادی است و همچنین محتواهای متنی، پادکست‌های صوتی و یا ویدیوهای تولید و ثبت‌شده در بخش‌های مختلف این نرم افزار متعلق به سرویس تولید محتوای کدومو بوده و حق انحصاری پدیدآورنده‌ی اثر برای بهره‌برداری مادی و معنوی برای این مجموعه محفوظ است.

درباره کدومو

شما والدین عزیز تنها نیستید. هم می‌توانید با تیمی از کارشناسان زبده و با تجربه همراه شوید و هم از تجارب دیگر والدین نسبت به محصولات رسانه‌ای استفاده کنید.

با هم می‌توانیم دنیای رسانه‌ای امن برای فرزندانمان بسازیم. فقط کافیست با ما همراه شوید تا در این مسیر دستیار شما باشیم!