• امروز : 6 اردیبهشت 1403
logo

نقد و بررسی انیمیشن حواس‌پرت (Dis tracted )

author-img

توسط : فاطمه جعفرپور ارزیاب کدومو

3 سال پیش

مدت زمان مطالعه: 4 دقیقه

929 بازدید

reviews-image

دیدگاه کدومو

kodoumo-logo 8 +
این ستاره‌ها کیفیت فنی محصول بوده و فارغ از معیارهای تربیتی و ارزش‌های اخلاقی به اثر داده شده است. ارزیاب براساس میانگین امتیاز اثر در پلتفرم‌های مختلف و نگاه فنی خود به محصول این امتیاز کیفی را برای محصول لحاظ کرده است.
  یک انیمیشن کوتاه و بی‌کلام که در آن مضرات استفاده‌ی بیش‌ازحد از فضای مجازی و عدم توجه به فرزندان نشان داده شده است.

ژانر : بی‌کلام خانوادگی فیلم کوتاه

سال 2018 2 دقیقه جزئیات کامل اثر
0 مناسب خانواده 0 نامناسب خانواده

دیدگاه والدین

هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.

دیدگاه فرزندان

kodoumo-logo 12 +
بر اساس 1 رای

شاخص های اثر

شما هم بررسی کنید
جزئیات
جزئیات

آنچه لازم است والدین بدانند

پدر به دخترش توجه نمی‌کند و تمام وقتش را مشغول استفاده از فضای مجازی است. والدین می‌توانند درباره‌ی شیوه درست استفاده از فضای مجازی با فرزندان خود گفت‌وگو کنند. دختر وقتی می‌بیند پدرش هیچ‌وقت به او توجه نمی‌کند، تصمیم می‌گیرد خانه را ترک کند و پدر تمام فرصت‌هایی را که می‌توانست با دخترش بگذراند، از دست می‌دهد. والدین می‌توانند درباره‌ی تصمیمی که دختر گرفته است، با فرزندان خود گفت‌وگو کنند؛ درباره‌ی اینکه آیا رفتن، تنها راه‌حل بود یا دختر از چه روش‌های دیگری می‌توانست استفاده کند.

خلاصه: والدین می‌توانند با فرزندان خود درباره‌ی شیوه‌ی درست استفاده از فضای مجازی و راه‌های دیگری که دختر به‌وسیله آن‌ها می‌توانست مشکلش را با پدرش حل کند، گفت‌وگو کنند.

با فرزندان خود صحبت کنید درباره

والدین می‌توانند درباره‌ی شیوه درست استفاده از فضای مجازی با فرزندان خود گفت‌وگو کنند.

والدین می‌توانند درباره‌ی تصمیمی که دختر گرفته است، با فرزندان خود گفت‌وگو کنند.

آیا رفتن، تنها راه‌حل بود و اینکه دختر از چه روش‌های دیگری می‌توانست استفاده کند، با فرزندان خود صحبت کنید.

از فرزندتان بپرسید اگر با کسی مواجه شوی که مدام در فضای مجازی است، با او چه برخوردی داری؟

چگونه او را به سمت ارتباط حقیقی با دیگران تشویق می‌کنی؟

خلاصه: درباره‌ی نحوه‌ی صحیح استفاده از گوشی موبایل و مدیریت استفاده از شبکه‌های مجازی، با فرزندتان گفت‌وگو کنید.

داستان اثر

این انیمیشن ماجرای پدر و دختری است که پدر به دخترش توجه کافی نمی‌کند و مدام با تلفن همراهش مشغول کار است. دخترک که حالا دیگر بزرگ شده، از بی توجهی‌های پدرش خسته شده است و تصمیم می‌گیرد پدرش را ترک کند. پدر در آخر متوجه کوتاهی‌ها و کم‌کاری‌های خود می‌شود.

جزئیات اثر

کارگردان: Emily Jacques / امیلی ژاک

نام شخصیت‌ها:

پدر: پدر به دخترش توجهی نمی‌کند و مدام درحال استفاده از فضای مجازی است.

کشور سازنده: آمریکا

نظرات کاربران

هیچ نظری وجود ندارد

بزرگسال

توسط : ناشناس

۲۱ اسفند ۱۳۹۹

مناسب سن 12 +

دیدن این انیمیشن برای بچه ها توصیه نمیشه و بیشتر از فن شیب لغزان (ترسوندن مخاطب از اتفاقی که قراره در آینده بیفته و اینکه اگه گوشی زیاد استفاده کردین بچه هاتون از پیشتون میرن) برای اینکه والدین رو قانع کنه تا از فضای مجازی کمتر استفاده کنن ساخته شده. این انیمیشن ممکنه این فکر رو توی ذهن بچه ها بندازه که با دیدن والدینشون که دارن از فضای مجازی استفاده میکنن حتی اگه کم باشه و دلیل منطقی ای داشته باشه سریع به این فکر بیفتن که وقت اینه که از خونه بریم بیرون و پدر و مادرمون رو ترک کنیم. ولی اگر بچه ها این انیمیشن رو دیدن حتما بعدش باید با اونها گفت و گو بشه و از اونها بخوایم یک پایان بهتر و منطقی تر برای انیمیشن پیشنهاد بدن. همچنین میشه ازشون پرسید که تاحالا به این فکر کردن که وقتی کسی صداشون میکنه یا باهاشون کار داره و اونا پای موبایل و تبلتن اون ادم که بهش بی توجهی شده چه حسی داره؟ از طرفی پیام انیمیشن برای والدین بسیار درست و منطقی بود. در عصر امروز اگر خانواده به بچه بی توجهی کند جامعه بچه را بزرگ میکند و حتی ممکن است جامعه بچه را از خانواده بگیرد و جدا کند...

افزودن دیدگاه در مورد حواس‌پرت

مناسب برای رده سنی :
این اثر چطور بود :

سرویس کدومو به عنوان دستیار چندرسانه‌ای خانواده و سامانه‌ی هدایت مصرف خانواده اعلام می‌کند که کلیه‌ی تصاویر استفاده‌شده در این نرم‌افزار به‌صورت رایگان و بدون مالکیت شخص یا نهادی است و همچنین محتواهای متنی، پادکست‌های صوتی و یا ویدیوهای تولید و ثبت‌شده در بخش‌های مختلف این نرم افزار متعلق به سرویس تولید محتوای کدومو بوده و حق انحصاری پدیدآورنده‌ی اثر برای بهره‌برداری مادی و معنوی برای این مجموعه محفوظ است.

درباره کدومو

شما والدین عزیز تنها نیستید. هم می‌توانید با تیمی از کارشناسان زبده و با تجربه همراه شوید و هم از تجارب دیگر والدین نسبت به محصولات رسانه‌ای استفاده کنید.

با هم می‌توانیم دنیای رسانه‌ای امن برای فرزندانمان بسازیم. فقط کافیست با ما همراه شوید تا در این مسیر دستیار شما باشیم!